ISIS eist verantwoordelijkheid op voor brandaanslag op moskee in Malmö

screenshot_77

Dit gebouw werd in het begin van de maand in brand gestoken.

(Vertaling: E.J. Bron)

De “Islamitische Staat” (ISIS) heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor een brandaanslag op een moskee in het Zweedse Malmö, schrijft het Zweedse dagblad “Svenska Dagbladet”. In de ochtend van de 11e oktober ging een gebouw in het noorden van Malmö in vlammen op. Het werd door een sjiitisch-islamitische vereniging als moskee gebruikt.

freie-zeiten

Nu heeft de soennitisch-islamitische terreurorganisatie ISIS de aanslag opgeëist. In de nieuwste editie van het ISIS-tijdschrift “al-Naba” staat dat de brand werd gesticht door een “krijger van het kalifaat”.

De voormalige woordvoerder van ISIS, Abu Muhammad al-Adnani, zou de dader opdracht hebben gegeven om terreuraanvallen in de westerse wereld uit te voeren.

“Oh Allah, maak van deze maand een maand van de overwinnaars voor de moslims en maak van hem een maand van catastrofes, nederlagen en schande voor de ongelovigen”, zei al-Adnani tijdens de islamitische vastenmaand ramadan vorig jaar.

De ISIS-woordvoerder werd in augustus van dit jaar gedood tijdens een luchtaanval.

Het is de eerste keer dat ISIS een aanslag in Zweden opeist. Terreuronderzoeker Hans Brun zei tegen de krant dat hij “verbaasd” zou zijn dat de terreurbeweging de aanslag überhaupt noemt in haar tijdschrift, hoewel het naar verhouding toch een “klein incident” was. Veel deskundigen betwijfelen of ISIS inderdaad achter de aanslag zit.

Het is echter niet de eerste keer dat Zweden in het tijdschrift “al-Naba” genoemd wordt. Vorige maand schreef het tijdschrift over een aanslag op een moskee in Stockholm. In het artikel werd o.a. de voormalige politicus van de Groenen, Yasri Khan, geciteerd.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", cultuurrelativisme, Eurabië, ISIS, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sjiieten, Socialisten, soennieten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

14 reacties op ISIS eist verantwoordelijkheid op voor brandaanslag op moskee in Malmö

  1. Karen zegt:

    Begrijpmik het goed? IS die in Europa een aanslag pleegt op een moskee? Wat een sukkels. Maar goed als ze dan toch aanslagen moeten plegen in Europa, moskeeën zat hier in. Vallen er tenminste geen slachtoffers onder de “ongelovigen” maar alleen onder de de mohammedanen en daar ga ik geen minuut wakker om liggen.

    Geliked door 1 persoon

  2. joopklepzeiker zegt:

    En ze mogen met hun vlag zwaaien krijgen en rijbewijs en een inkomen en , en , en . bah wat zijn ze toch ontevreden.

    Zeker geen 2 wekelijkse koppensnellen als volksvermaak toegestaan, maar dat komt heus wel hoor, gewoon een kwestie van volhouden .

    De de door de overheid gratis te leveren kromzwaarden staan al in de bestelling .

    Geliked door 2 people

  3. biebie zegt:

    Als de Sjiiten nu uit vergelding een Soenitische moskee in de fik steken en dit een kettingreactie over en weer teweeg brengt ………..mooi toch !!!!!!!

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Dit is het uiteindelijke doel waar wij uit alle macht naar toe moeten werken.
      Een kettingreactie die de islam zal decimeren.
      Denk dat deze oplossing niet onwaarschijnlijk is.
      Laten we ze voldoende wapens, geld en instructeurs bezorgen.
      We hoeven niet bezorgd te zijn. De gevaarlijke elementen reizen vanzelf af naar de brandhaard en zullen ook nooit meer terugkeren.

      Like

  4. joopklepzeiker zegt:

    Tear gas closes London City Airport: Empty canister discovered in search of terminal blamed for ‘chemical incident’

    http://www.telegraph.co.uk/news/2016/10/21/london-city-airport-evacuated-after-chemical-incident/

    Like

    • Witte raaf zegt:

      Geen terroristische actie!!
      Een spuitbus van een van de passagiers!!!

      Hahaha kramp van het wegkijken zullen ze bedoelen,wat zullen de fysiotherapeuten het druk krijgen straks!!

      Like

  5. joopklepzeiker zegt:

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Fijn ze gaan ook hun geloofsoorlog in het westen uitvechten !

    Like

  7. Sjaak zegt:

    Ik kann me herrineren dat we vreedzaam met Italianen, Spanjaarden,Portugezen,Chinezen,
    en alle mensen die zich met het christelijk gepraagt Europa bestens ingeleeft hebben !
    TOTDAT het kanker gezweer Islam zich etableerde !

    Like

  8. Jules Vismale zegt:

    Het was allang te verwachten dat ISIS nou zelfs hun eigen “soortgenoten” onder de moslims gaan aanvallen! Onderling hebben veel moslims eveneens de gruwelijke pest aan elkaar en wie weet heeft ISIS al een voorbeeld genomen aan de atheïstische dictator Jozef Stalin die in Rusland talloze moskeeën liet vernietigen en tienduizenden moslims naar Siberië deporteerde waar velen omkwamen! ISIS zou niettemin tijdens het nazi-regime Adolf Hitler graag als een fantastische vent hebben beschouwd daar hij graag met moslims samenwerkte en de joden wou uitroeien!
    Laat anders al die moslimextremisten elkaar maar afmaken en zij wensen dat Allah hen niet naar de hel toe stuurt want wie zijn naam, net als God, lichtzinnig misbuikt wordt daar alsnog voor gestraft!

    Like

Plaats een reactie