Koning van Marokko betaalde $ 12 miljoen aan Clinton Foundation

screenshot_64

Huma Abedin en Hillary Clinton

(Vertaling: E.J. Bron)

De koning van Marokko heeft vorig jaar $ 12 miljoen geschonken aan de Clinton Foundation. Blijkbaar hoopt hij hiermee een geprivilegieerde toegang te krijgen tot de mogelijke volgende Amerikaanse president.

De koning van Marokko heeft verleden jaar ongeveer $ 12 miljoen aan de Clinton-stichting “Clinton Global Initiative” geschonken. Dit blijkt uit gehackte E-mails, die onlangs werden gepubliceerd door Wikileaks, bericht “The Atlantic”. Als tegenprestatie verwachtte de koning Hillary Clinton´s aanwezigheid bij een manifestatie van de stichting in Marokko. Blijkbaar ging het de monarch er om zich een geprivilegieerde toegang tot de mogelijke volgende Amerikaanse president te verschaffen.

“Wat er ook gebeurt, ze zal in Marokko zijn en een bezoek brengen aan de manifestatie van de ´Clinton Global Initaitive´ van 5-7 mei 2015”, schreef Clinton´s naaste vertrouweling, Huma Abedin, in een E-mail. “Haar aanwezigheid was een voorwaarde van de Marokkaan voor de betaling, dus er is geen weg terug meer.” Abedin schreef met het oog op Clinton: “Zij heeft de chaos veroorzaakt, en ze weet het.”

Het tijdstip van de top in Marokko was belangrijk, omdat Hillary Clinton´s naaste ondersteuners op dat moment haar formele sollicitatie als presidentschapskandidate voorbereidden en eigenlijk wilden afzien van betaalde optredens om geen twijfels bij het publiek op te roepen, schrijft “The Atlantic”. Uiteindelijk namen Bill Clinton en dochter Chelsea aan de manifestatie deel en modereerden een podiumdiscussie.

De periode roept de vraag op in hoeverre Hillary Clinton zakelijke banden heeft met buitenlandse regeringschefs. Bovendien zou de Marokkaanse koning een problematische partner zijn, omdat de mensenrechten in zijn land niet voldoende zouden worden gerespecteerd, citeert de “Washington Post” een inschatting van het ministerie van Buitenlandse Zaken. De mijnbouwonderneming, die de manifestatie van het “Clinton Global Initiative” financierde, zou in het verleden eveneens zijn opgevallen door haar slechte omgang met werknemers.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Marokko, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

12 reacties op Koning van Marokko betaalde $ 12 miljoen aan Clinton Foundation

 1. Golden Girl zegt:

  had hij beter kunnen gebruiken om zijn troetel onderdanen in zijn land te houden

  Like

 2. duinsnip zegt:


  Voor allen die nog blind zijn voor de waarheid, zoals ik ook was.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @duinsnip:11.36. uur. Hier word ik niet blij van. Dus Clinton of Trump, beiden zijn dus niet wat ze laten voorkomen te zijn. De Illuminati zitten in hetzelfde duivelse complot als de adepten van de NWO.

   Like

 3. Pete zegt:

  Onze billion dollar-lady… Met die ‘billion dollar’ waren heelveel vluchtelingen geholpen denk ik zo.
  Nu mag de belastingbetaler er voor opdraaien.

  Like

 4. exter39 zegt:

  Hillary word gesteund door de alla fans , om dat ze er van overtuigd zijn , dat als zei de macht krijgt Amerika in snel tempo geislamiseerd zal worden .

  Like

 5. Giny zegt:

  De koning van Marokko!

  Wij maar betalen aan die Marokkanen!

  Like

 6. Anna zegt:

  Hoe komt die koning van Marokko aan zoveel geld……..?? Dat hij dit zomaar weg kan geven…… zijn er in zijn land geen mensen die dit beter hadden kunnen gebruiken.. Is Marokko zo rijk aan grond stoffen dat de koning, toekomstige presidenten alvast kan ” omkopen” wat zou hij nodig hebben ????? meer, meer, meer, Marokkanen in Amerika………….. lastige volksgenoten op transport zetten naar amerika ……….Ach Ja natuurlijk…..; dit is zijn OFFERFEEST zijn manier vast ZAKAAT doen…. Amerika omkopen voor de islam…..

  Ik denk nog teveel op zijn ” kafirs ” …………je kunt de islam ook zo importeren…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s