Zeg @MinPres. Met wie kruip je eigenlijk in bed?

screenshot_141

(Door: “Van Rossem”)

Mark Rutte doet zo enorm hard zijn best om dat kudtverdrag alsnog te ratificeren, dat hij zelfs bereid is – samen met PvdA, D66 en wellicht CDA – de vaderlandse democratie een nekschot te geven. Maar waarvoor? Waarom? Weet je nou eigenlijk wel met wie je überhaupt in bed duikt? Die proleet van een Poroshenko stond je twee weken geleden nog openlijk te bedreigen over de rug van 298 MH17-slachtoffers. Fijne vrienden. Zelfs in eigen land trekken ze de chocoprins Petro Poroshenko niet meer: bij 73% van zijn landgenoten heeft de opper-oligarch van Oekraïne geen steun meer.

Lees verder>>>
(h/t R. van L.)
geenstijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, kwaadaardige opzet, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Oekraïne, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

16 reacties op Zeg @MinPres. Met wie kruip je eigenlijk in bed?

  1. Steven zegt:

    Markie wil graag GELD overmaken naar dat land en half Oekraine naar Nederland hebben om zo hier een uitkering op te kunnen halen.
    Nederland doet altijd zaken met andere landen waar alleen de andere partij winst uit haalt en Nederland aan het eind van de rit met de problemen blijft zitten of GELD gaat kosten!

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Tja, Rutte(VVD) heeft onze eigen soevereiniteit gewoon al afgegeven, aan de dictatuur van de rode EUSSR! Door het ondertekenen van het ESM Verdrag. Dus dit kan er ook wel bij, denkt hij. Beliegen en belazeren, het kenmerk van deze man, en deze partij de VVD!

    Geliked door 1 persoon

  3. ildiko zegt:

    Nederland heeft van die mega leugenaars van Oekraïne helemaal niks te verwachten. Rutte is knetter gek, en de top van de EU DETTO

    Like

  4. W.s wordt hij gedwongen door Amerika? Oekraïne vormt de buitengrens van Europa tegen Rusland.

    Like

  5. hslot4 zegt:

    Man die Poroshenko is wel zo een stuk vuilnis hij laat zn Eigen burgerbevolking bombaderen tbv anti Rusland propaganda een soort van Joseph Goebbels van de Ukraine zeg maar .
    Donbass a chronicle of genocide (banned on tv )

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Rutte en de VVD, PvdA, D66 en wellicht CDA laten de Nederlandse bevolking vallen voor hun fascistische Oekraïnse vrienden !!
    Wees zo wijs dat U komende verkiezingen niet op deze fascisten vrienden gaat stemmen !!

    Geliked door 2 people

  7. ildiko zegt:

    Waarom is Nederland zo dom? Vroeger was je echt trots dat je een echte Nederlander was of je hier leefde. Wanneer mogen wij weer dat gevoel terugkrijgen dat wij hier de waarheid durven te vertellen, dat hier de leugens geen kansen krijgt, dat hier een sterke eigen christelijke cultuur en moraal heerst, waar je tradities zorgvuldig voor de volgende generaties bewaard worden en waar je blij bent en waar je echt je thuis voelt????

    Like

  8. ildiko zegt:

    https://www.facebook.com/DunapartiNapoleon/photos/a.1512631065641763.1073741828.1512628745641995/1628016947436507/?type=3&theater dit vond ik het en onwijs grappig. Merkel vroeg aan Obama: wat heeft Poetin gezegd?, ik zie het dat je onwijs zenuwachtig bent.
    Obama antwoordt: dat als ik een nieuw land zal aanvallen, hij met zijn raketten zal zo in mijn kont schieten dat ik het volgende mens op de Maan wordt.

    Geliked door 1 persoon

  9. kruisridder zegt:

    Porosjenko laat in de badkamer graag een zeepje vallen voor die bruinwerker van een Mark.

    Like

  10. mahoog zegt:

    Een homo de leiding,een gek wijf als defensie,en enige moslimlovers in jullie regering…hoe gaat dit verder aftakelen?

    Like

  11. Anneke zegt:

    Mijn voorgevoel omtrent dat Oekraïne referendum sprak boekdelen.

    Like

Plaats een reactie