VIDEO: Kosten migranten per hoofd van de bevolking in Duitsland

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: Kosten migranten per hoofd van de bevolking in Duitsland

 1. Pieter zegt:

  Meer meer meer van dit soort filmpjes !

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Niet alleen is het krankzinnig om zo veel belastinggeld in moslims te steken, maar door ze allemaal te importeren en te onderhouden, hebben ze alle tijd en middelen om je land over te nemen.
  Zie ook dit stukje Good old England:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3899540/Go-away-shouldn-t-Don-t-come-corner-Yorkshire-no-white-residents.html
  De vrouwen baren, de kinderen zitten op haatonderwijs, de mannen in de moskeet, theehuis of thuis op de bank. Betaald door uw eigen regering, in heel West-Europa.
  De kosten van dit verraad en deze bezetting zijn natuurlijk te groot om te begroten. Het verlies van normen, waarden, cultuur en identiteit valt niet te becijferen.
  Daarom uit de EU, nexit en de Hollandse leeuw moet weer brullen.

  Liked by 1 persoon

 3. wim zegt:

  Geen wonder dat de politiek, ook in NL, o zo verontwaardigd is als de kosten van de asielwaanzin ter sprake worden gebracht. Overal worden kostenplaatjes aan gehangen, maar o wee als het om ‘vluchtelingen’ gaat.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En de eigen bevolking, kan de middelvinger krijgen! Maar dat zal doorgaan, als de Duitse kiezers blijven stemmen op: SPD, Die Linke, B90/Die Grünen, CDU/CSU en FDP. En in Nederland hetzelfde hoor! Fokpremie voor de grootste vijanden van onze vrije, Europese bevolking. Ik word geloof ik weer een beetje misselijk, met dank aan het leuke filmpje van @BertG.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar moet je toch wat aan doen Tom.
   Dat is niet goed als je steeds misselijk wordt.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BertG: 12.56. uur. Beste Bert, misschien maar immigreren naar Hongarije? Alle gekheid op een stokje, maar soms wordt je daar gewoon woest en onpasselijk van, Bert, hoe de politiek ons dag aan dag belazerd en bedriegt, alles om de eussr en de islam te promoten.

    Like

 5. Geert zegt:

  Het recept om een burger oorlog te kweken.

  Like

 6. Dat heb je met een over gesocialiseerd land, zoals Nederigland. Gisteravond op de tv een Syrisch gezin wat herenigd werd, zo zielig en werden zo warm onthaald door hun Marokkaanse buren. De tranen van aandoening liepen gewoon over je billen.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   ik heb de tv uitgezet, zoveel geluk kon ik niet meer aan, ik heb wel goed geslapen trouwens na de foto van de 27 mannen te hebben gezien bij stukje over dat Oostenrijkers niet lezen en schrijven kunnen

   Like

 7. BertG. zegt:

  Ik kan het filmpje nauwelijks afkijken zonder woest te worden om zoveel onrecht.

  Like

 8. Hans zegt:

  ‘If Mohammed did not do it, we don’t do it,’ Pandor told the BBC, saying the Deobandi are a ‘back to basics’ movement whose followers live in the style of the Prophet’s life…

  DAT IMPLICEERT DUS ALS mOHAMMED HET DEED, ZIJ HET OOK DOEN.
  Deporteren dus. Allemaal. Vooral de “gematigden”, éérst de “gematigden”.

  Liked by 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  De duitse regering is hard bezig hun eigen bevolking te vernietigen……Wat een land !!

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen, de hele uitwisseling van de Duitse bevolking voor asielparasieten gaat helemaal volgens (Khalergi) plan. Smerige booslim ratten die onze sociale voorzieningen leegroven zonder er ooit iets voor gedaan te hebben.
  Natuurlijk heeft hun fucking proleet hen dit allemaal “gegeven” dus hebben ze er “rechtop”????
  Ik krijg steeds meer het gevoel in een open inrichting te leven, waar de gehele overheid, dus inclusief alle ambtenaren van de sociale diensten SVB en een ieder die met parasieten te maken hebben compleet geschift zijn. Autochtonen die hun huur niet meer kunnen betalen omdat ze werkloos zijn geworden of om andere redenen worden hun huis uitgepleurd en er komen dan zogenaamde “statushouder-fuckparasieten” voor in de plaats, met alles gratizzzzzzzzzz!!
  Hoelang gaan wij dit nog accepteren van de asociale rattencabal in den Haag, want bovenstaande zaken gebeuren net zo goed in ons NL.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Lintjes van verdienste.
  BUNDESVERDIENSTKREUZ für 3 Syrer aus Leipzig
  Fatales Mainstream-Märchen? Sind „Helden-Syrer“ selbst Terroristen? Eine Chronologie des Versagens der Politik, der Sicherheitsbehörden & der Medien!

  https://guidograndt.wordpress.com/2016/10/13/fatales-mainstream-maerchen-sind-helden-syrer-selbst-terroristen-eine-chronologie-des-versagens-der-politik-der-sicherheitsbehoerden-der-medien/

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  En van de roden der EUSSR, en huichelaars van partijen als: PvdA,VVD,CDA en D66,GL,CU,SP, mogen alle bevolkingen van Europa, net als de Duitsers, “onder de brug”, gaan slapen. Vieze roden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s