VIDEO: Assange zegt duidelijk zijn mening – de Clinton Foundation en ISIS uit dezelfde bron gefinancierd

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De stichting zonder winstoogmerk van de Democratische presidentskandidate Hillary Clinton, de “Clinton Foundation”, en de islamitische terreurmilitie “Islamitische Staat” (ISIS) worden uit dezelfde bronnen gefinancierd, aldus de oprichter van de site WikiLeaks, Julian Assange.

nieuws-spoetnik

In een interview met de Australische journalist en filmmaker John Pilger, dat donderdag door RT werd uitgezonden, beriep Assange zich op een oude E-mail van Clinton uit het jaar 2014 die zij aan haar campagnemanager, John Podesta had geschreven.

In de E-mail zou staan dat ISIS door de regeringen van Saoedi-Arabië en Qatar gefinancierd zou worden. Het zou misschien wel de belangrijkste brief uit de hele serie E-mails zijn, benadrukte Assange.

De Amerikaanse regering zou vroeger weliswaar hebben toegegeven dat enkele Saoedische functionarissen ISIS ondersteund en gefinancierd hadden, maar als uitvlucht zou men steeds opnieuw hebben beweerd dat het daarbij om enkele individuele prinsen zou gaan die met hun oliedollars gewoon deden wat ze wilden, terwijl de officiële regering dit allemaal af zou keuren.

Bron:
https://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: Assange zegt duidelijk zijn mening – de Clinton Foundation en ISIS uit dezelfde bron gefinancierd

 1. Harry zegt:

  Goede info , maar Assange had ons informatie beloofd die als een bom zou inslaan .
  Hopelijk komt dat nog , maar dan moet ie wel opschieten !

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk Gerrits zegt:

  Wat een schande voor Amerieka

  Like

 3. Fred zegt:

  Dit doet me aan het volgende denken,
  De Nederlandse postcodeloterij heeft vijfentwintig (25) miljoen Euro aan de Clinton foundation geschonken.
  Waarom en waarvoor in hemelsnaam?
  Hebben wij Nederlanders via de postcodeloterij de Islamitische staat gefinancierd?
  Het zou een ongehoord schandaal zijn maar ik sta nergens meer van te kijken in deze smerige wereld.
  Misschien en hopenlijk heeft wikileaks daar nog eens het antwoord op.
  Van de verdorven Nederlandse staat hebben we in deze niets te verwachten.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Wordt Clinton President[e] ?
  De Amerikaanse “survivalistes” bereiden zich voor op de cataclysme
  Onnoemelijk veel conservatieve “Survivalisten”vrezen dat in het geval Hillary Clinton de Amerikaanse Presidents-verkiezingen zal winnen, het land in chaos en anarchie zal worden ondergdompeld.
  Om het hoofd te kunnen bieden aan de komende rellen en mogelijke burgeroorlog die gaat komen zoals zij vrezen, leggen zij voorraden voedsel,medicijnen en wapens aan.
  Zij geloven dat er in de wereld van vandaag maar weinig voor nodig is om “een-vonk-tedoen-overslaan” en de aarde stort compleet in.
  Zij denken ook dat op de dag de totale economie en de Macht van de Staat zal instorten en er chaos zal komen in alle landen er binnen enkele dagen benden rovers en desperados in de straten zullen verschijnen die wanhopig op zoek zijn naar voedsel en medicamenten.
  Volgens hun theorie zullen alleen zij die zich hierop hebben voorbereid een kans maken te overleven.

  Er zijn er zo ongeveer 4 miljoen van hen in de States, maar ze bereiden zich allemaal op een andere manier voor.
  De verkiezings-hysterie heeft momenteel een ongekend niveau bereikt, nooit eerder vertoont.
  Als gevolg van de komende verkiezingsuitslag, voorspellen zij dat er zich ongekende problemen gaan voordoen.
  Mocht Hillary Clinton worden gekozen dan verwachten zij rellen en dat het land gedoemd zal zijn.

  Het eerste wat men dient te doen volgens deze survivalisten, is de stad verlaten.
  Hun hele huis hebben zij vol koffers staan met de meest noodzakelijke artikelen om ermee te kunnen vluchten bij het minste teken van gevaar.

  De ondernemingen die zich hebben gericht om hen hun artikelen te verkopen, hebben zelfs koffers MET alles erin wat nodig is:ËHBO-spullen, radio met handbediende electriciteit-voorziening, zonnezaklamp en magnesium aanstekers.

  Zij hebben dan al van-te-voren kaarten bestudeerd om afgelegen, geïsoleerde plekken te vinden waar ook water is.

  Anderen, de zichzelf respecterende
  “survivalisten”onder hen, bewapenen zich ook, integenstelling tot hen die zich niet kunnen verdedigen tegen de “Zombies”, zoals zij de mensen noemen die zich nergens zorgen over maken.

  MORGEN BEGINT DE OORLOG !
  De “internet-shops” in de US zoals ”
  My Patriot Supply” verkoopt al sinds een jaar of acht conserven, apparatuur om water te zuiveren en alle andere artikelen die nodig kunnen zijn om te overleven.
  Volgens oprichter “Keith Bensemer”
  is de vraag nog nooit zo groot geweest nu de president-verkiezing nadert.

  Like

 5. Erik zegt:

  Het is nu wel duidelijk Trump wordt niet de volgende, dat staan ze niet toe.
  Weer zeg ik Clinton gaat de cel in vlak na de verkiezingen die ze natuurlijk wint net voor de inauguratie dus net voor ze onaantastbaar wordt. Obama belooft nieuwe verkiezingen en de boel ontploft!

  Like

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Als het waar zou zijn Harry lijkt het me nogal een bom.

  Like

  • J. C. Th. Köhler. zegt:

   Next News Network komt met het bericht dat Obama allang op de hoogte is geweest van de privé server van Hillary. Hillary heeft hem zes (6) keer een e-mailadreswijziging gestuurd naar zijn privé Blackberry. Dus toen hij beweerde dat hij dat nieuws vernam toen het naar buiten kwam loog hij tegen het Amerikaanse volk. Net als Nixon destijds tijdens Watergate. Dan weten we dus waarom Obama zich zo druk mengt in Hillary’s campagne. De hele Democratische Partij hangt van List & Bedrog aan elkaar.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 7. Er komt hoe langer hoe meer bagger naar boven van de Clintons, Hiep Hiep HOERA !!!!!!!!

  Like

 8. ildiko zegt:

  En alle corrupte politici dus hetzelfde willen, Clinton als president…….ra ra hoe komt dat……..omdat hun geld misschien ook van uit hetzelfde bron komt.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Op http://www.xander, staat een zeer interessant artikel. H. Clinton schijnt lid te zijn van de satanskerk. Dat zegt mij meer dan genoeg. Net als @Harry, om 22.24. uur, op 4/11, hoop ik dat de informatie van Assange, die als een bom zou inslaan, vandaag nog bekend wordt.

  Like

 10. danny zegt:

  Saudie Arabie sponsort IS. VS sponsort saudie Arabie.
  VS sponsort IS?
  Lijkt er wel op.
  Als daar harde bewijzen voor zijn, net als dat Trump nooit in het Witte huis mag belanden, volgens Clinton en intelligence. Kunnen we echt lachen.

  Moet Assange idd wel opschieten met zijn bewijzen. De tijd dringt.

  Staat nog niets over op wiki leaks.

  Vandaag gaat RT een lang interview met Assange houden. Ben benieuwd waar Assange allemaal mee op de proppen komt.

  Like

 11. danny zegt:

  Dit is het interview

  Like

 12. Luchtpint zegt:

  Wat te verwachten viel. Dit soort van geostrategische spelletjes zijn door de VS wel vaker gespeeld.

  In Afghanistan heeft men eerst verschillende warlords gesteund, maar die begonnen in 1996 te veel elkaar te bekampen. De Amerikanen zaten met een probleem opgescheept: die warlords die door hen gesteund werden probeerden andere warlords met de grond gelijk te maken i.p.v. stabiliteit in Afghanistan te verzekeren. Eén van de belangrijkste vijanden van de door de Amerikanen gesteunde warlords was Ahmad Shah Massoud van de Noordelijke Alliantie, die herhaaldelijk bij de Amerikanen had aangedrongen op militaire steun en het sturen van wapens. Die werden echter via de Pakistaanse inlichtingendienst ISI maar mondjesmaat doorgelaten naar het leger van Massoud, de rest werd doorgesluisd door die dienst naar de fractie van Gulbuddin Hekmatyar, één van de meest verraderlijke warlords die Afghanistan ooit gekend heeft. (én gesteund door de Amerikanen)

  Hekmatyar heeft voortdurend met Massoud in de clinch gelegen om de verovering van Kabul te bewerkstelligen. Tot hij het land moest ontvluchten omdat de Taliban het zaakje hadden overgenomen. De Taliban zijn ontstaan omdat de ISI de oprichting ervan al lang had gepland voordat Kabul werd ingenomen. De ISI heeft dus op 2 paarden tegelijk gewed: één deel van de Amerikaanse middelen werd doorgesluisd naar Hekmatyar, een ander deel naar de oprichting en training van de Taliban.Mocht Hekmatyar dus verliezen (wat hij ook deed) dan kon de Taliban in hun plaats vechten om het land over te nemen en kon Pakistan vaste voet aan de grond krijgen in dat land. De Amerikanen hebben dus, onnozel als ze zijn geopolitiek, de Taliban zonder het zelf te beseffen, mee helpen oprichten dankzij het verraad van de ISI en het Pakistaans beleid in de regio. Daar waren 2 redenen voor:

  1) Pakistan werd sinds 1979 beschouwd als een een bevoorrechte handlanger van de USA in zijn strijd tegen het communisme (inval in Afghanistan door de USSR) Bovendien meende de Amerikaanse regering ook dat Pakistan actief zou deelnemen om van Afghanistan een stabiel land te maken, een democratie nota bene.

  2) De Amerikanen wilden met hun botte kop van het geruzie tussen warlords af en binnen de Amerikaanse regering meende men officieus en bloedserieus dat de Taliban de beste garantie zou zijn om een stabiel land op te bouwen.

  Kan je allemaal lezen in: The Wars of Afghanistan: Messianic Terrorism, Tribal Conflicts, and the Failures of Great Powers door Peter Tomsen

  en Descent into Chaos: The United States and the Failure of Nation Building door Ahmed Rashid

  Like

 13. Luchtpint zegt:

  Mijn theorie zegt dat de VSA hier ongeveer dezelfde “fout” hebben gemaakt of nog aan het maken zijn. In de regering van de USA wou men waarschijnlijk nogmaals een stabiele natie creëren volgens het idiote idee “wij als cowboys met witte hoeden gaan de stoute indiaantjes (in casu dictators in het Midden-Oosten) mores leren en daarna moet er stabiele democratie komen in Syrië en Libië, e.d.”

  Waarschijnlijk hebben de CIA en mogelijk ook de MI6 miljarden dollars gestort of het Huis van Saoed heel de operatie laten financieren om een zgn. “democratisch” verzetsleger op te richten. Ik vermoed dat een deel daarvan rechtstreeks onder toezicht viel van de CIA zelf (onder de noemer het Vrije Syrische Leger) en dat een ander deel in het geheim getraind werd en van wapens voorzien werd door de Saoedis zelf, en dat uit die laatste Al-Nusra en IS zijn ontstaan.

  En dat met gelijkaardig resultaat: IS / al Nusra moest volgens mij via de Saoedis eigenlijk de overhand krijgen op alle andere verzetsgroepen die tegen Assad vechten, ook die die door de Amerikanen werden gesteund. Dat was volgens mij het Saoedische plan dat er achter stak. De kans dat de Amerikanen die onnozelheid ooit gaan toegeven is quasi nihil, want daarvoor beschouwen ze Saoedi Arabië nog altijd te veel als een land dat niets fout kan doen in hun ogen, en bovendien zou het me niets verbazen dat zoiets tot een nationaal schandaal van ongekende omvang zou leiden in Amerika moest het ooit uitkomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s