Partijdige media droegen ongewild bij aan succes Donald Trump

screenshot_152

(Door: Afshin Ellian)

Donald Trump heeft zijn verpletterende overwinning te danken aan de mainstream media, schrijft Afshin Ellian. Ook in Nederland waren de media partijdig, en de pers presenteerde onware feiten en pertinente onzinnige beweringen.

‘Zowel extreemrechts als de Biblebelt blijken goeie vrienden voor Donald Trump. Hij won de verkiezingen mede dankzij deze twee groepen. De grote vraag is, wat willen ze ervoor terug. De campagne van Donald Trump stond onder invloed van racistische en extreemrechtse groepen, waaronder de Ku Klux Klan, de vraag is in hoeverre deze groepen de wind in de zeilen krijgen, nu hun man is verkozen tot de president.’

Wie zou dit hebben uitgesproken? U zult denken dat deze bloemrijke zinnen komen uit de mond van een halfdronken extreemlinkse figuur in een kraakpand, terwijl de spreker een toost uitbracht op Mao en de natuur. Dat is niet het geval. Deze woorden werden juist dankzij uw belastinggeld uitgesproken.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, Nederland, New World Order, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Partijdige media droegen ongewild bij aan succes Donald Trump

 1. Ik heb er steeds een goed gevoel bij dat Trump heeft gewonnen en dat wil ik niet laten verpesten door doemdenken..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Doemdenken? Nee, waarom zou je ook?
   Al helemaal niet, als alle door Ellian opgesomde argumenten die zo de ronde doen, van lui als Pechtold en Klaver komen! Ik zou eerder zeggen: Integendeel!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Laat je ook niet beïnvloedden door berichten als zou Trump nu al water in de wijn doen bij eerdere uitspraken.
    Trump is nog lang geen president. Dat duurt nog ettelijke weken en nu (3 dagen later…) bericht de pers al dat Trump over stag gaat…!

    Trump probeert de gewelddadige hetze die er nu tegen zijn persoon in de VS gaande is geen voeding te geven.
    Ook als Trump eenmaal president is zal hij pas na enige tijd in kleine stappen zijn plannen uitvoeren.

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen wij de socialistische, en totaal verrotte media en pers weer. LEUGENPERS, en ze krijgen verdorie ook nog hulp, van de eveneens totaal links geworden omroepen, met voorop de NOS, maar ook: de KRO,NCRV,EO,VARA,VPRO,RTL. En dan heb ik ze nog niet eens allemaal genoemd. Bah! Landverraders zijn het.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Bij het lezen van de uitspraken van onderstaande “heiligen” kun je toch alleen maar lachen om hun megalomanie? Tenminste: als het niet zo droevig zou zijn en als er niet zo vreselijk veel idioten zouden zijn die op die kwaadaardige kwakers stemmen:

  Klaver maakt zich zorgen: ‘Trump staat voor een politiek die mensen tegen elkaar opzet in plaats van bij elkaar brengt, die klimaatverandering negeert in plaats van aanpakt, die een campagne voerde bol van leugens, seksisme en gescheld. Ik maak me zorgen over wat dat betekent voor de Verenigde Staten en voor de wereld.’

  Hey Klaver, waarom zou Hillary – volgens jou – mensen dan NIET tegen elkaar opgezet hebben?
  Rood-groene klimaat-idoot!

  Pechtold voelt zich beroerd en hij laat het niet gebeuren: ‘Ik voelde me vanochtend heel erg beroerd. Deze man staat voor alles waar ik niet voor sta: discriminatie, uitsluiten, pessimisme. Ik wil niet dat dit hier ook gaat gebeuren.’

  Hey Pechtold, waar sta JIJ dan voor, leugenachtige huichelaar? Om ONS nóg langer beroerd te maken?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s