Mislukte anti-Trump-demonstratie in Tel Aviv

screenshot_30

Anti-Trump-demonstranten tegenover de Amerikaanse ambassade in Tel Aviv, vrijdag 11 november 2016.

(Vertaling: E.J. Bron)

Linkse Israëli´s waren vastbesloten hetzelfde te doen als hun Amerikaanse collega´s en een grote demonstratie tegen de gekozen Amerikaanse president Donald Trump te organiseren. Maar er kwamen niet genoeg mensen.

israel-heute

De demonstratie zou afgelopen vrijdag voor de Amerikaanse ambassade in Tel Aviv plaatsvinden, bleek echter een flop te zijn. Er kwamen slechts ongeveer 20 mensen opdraven voor de ambassade, die de manifestatie in een curiositeit veranderden.

Voorbijgangers glimlachten over de handvol demonstranten en hun bezorgdheid over de verkiezingsoverwinning van Donald Trump. Het lukte de Israëlische demonstranten in ieder geval hun protest vreedzaam te houden, zoals de krant “Haaretz” berichtte. In tegenstelling tot de demonstraties in de VS.

Een meerderheid van de Israëli´s is nog steeds tevreden met de verrassende overwinning van Trump en is er zeker van dat deze een einde zal maken aan de naïeve en ineffectieve politiek van de VS tegenover het Israëlisch-Palestijnse conflict en andere crises in het Nabije Oosten.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Israël, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op Mislukte anti-Trump-demonstratie in Tel Aviv

  1. ieznogoedh zegt:

    Ach ja, twintig man!!!!
    Niet geheel onbegrijpelijk. Even kijken naar de Nobel-prijzen die Israëlis in de wacht sleepten en dan weet je dat Joden bepaald geen dom volk is.
    Wil je een getal groter maken, dan moet je er nullen bijzetten. Jammer voor deze pro-huilaries, zijn er niet zo heel veel nullen in Israël te vinden.

    Like

  2. joga zegt:

    Gelukkig zijn de Israeli’s niet zo achterlijk als een groot deel van de Nederlanders en de andere EU-inwoners. Trump gaat samen met Putin zorgen, dat er een nieuwe wind gaat waaien in het Midden-Oosten. Wat zal dat een verademing zijn.

    Like

  3. ReaGluurder zegt:

    Al dat gesjees van VS-ministers naar en van het Midden-Oosten is al een miljeuramp van formaat. ‘k Hoop dat DT hier eens en voor altijd een eind aan maakt! ( bvk. 2 staten, incl. landswaps, Ramallah hoofdstad van Palestina)

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    Het is met die linkse Israeli’s net als met alle linksen over de hele wereld: Louter vol van zelfhaat en zelfvernietiging!
    Een anti-Trump demonstratie in hún positie, onbegrijpelijk! (Nou ja, dat vond de meerderheid daar dus eveneens.)

    Like

  5. Trump is geen jodenhater, zoals 1 miljard moslims en de Partij van de Afgrond dat wel zijn

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Hoe je het ook went of keert, links het zijn en blijven eikels !!

    Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    Ik kan er niet wakker van liggen. Laat LINKS overal maar “huilie, huilie”, doen.

    Like

  8. Henk Hellwich zegt:

    Het enige wat mij teleurstelt in dit bericht, is dat er op de foto voornamelijk vrouwen staan! En ik meende dat die, in beginsel, voor veiligheid en vrede zijn.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Dat denken ze zelf ook: Door de moslims te paaien en niemand “uit te sluiten.” Precies als hier!
      Je zou verwachten, dat dat gedroom bij de Israëli’s niet voorkwam, door de ervaringen met de bittere praktijk, maar kennelijk tóch, heel soms…..

      Like

Plaats een reactie