VIDEO: Boodschap van Donald Trump aan Jeruzalem

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Israël, Jeruzalem, Jodendom, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Boodschap van Donald Trump aan Jeruzalem

  1. Marlies zegt:

    Eat your heart out, Obama.

    Geliked door 1 persoon

  2. ReaGluurder zegt:

    ‘k Heb weinig met DT, maar dit kan ik wel waarderen! Even de Soepjurken in Iran een poepje laten ruiken. Hoe dan ook, de VS, China, Rusland zullen nooit toestaan dat Iran met vuile bommen gaat smijten. De Soepjurken weten ook dondersgoed dat 1 bom richting Israel er snel meerdere richting Teheran gaan, met alle gevolgen.

    Like

  3. Mary zegt:

    Oh Oh wat zal de EU, VN, Unesco en al deze Islam vriendjes janken, wat hebben ze lopen lobbyen voor de Palestijnen, de Islamitische broederschap etc., de leugens over Israel die ze als een soort staatspropaganda verspreide, hun eigen bevolking onderdrukken ten voordele van die moordenaars en verkrachters, De EU heeft Trump uitgenodigd om zo snel mogelijk in bespreking te gaan, waarover dan?, en met wie?, die agressieve Juncker, dictator Merkel en haar Islamisering of Verhofstadt die al jaren de weg kwijt is, lijkt me enig om daar bij te zijn.

    Like

  4. Henk der Niederlander zegt:

    Iran loopt al jaren te dreigen dat ze Israel aan zullen vallen, maar geloof me maar dat zal niet echt gebeuren.
    Zoals een aantal mensen hier op de site wel weten heb Ik me nogal bezig gehouden met Iran in de tijd dat er massaal verkiezingsfraude werd gepleegd door Ahmadinejad cs.
    Het gevolg daarvan is dat hoewel Ik niet zal zeggen dat Ik een specialist ben als het over Iran gaat, Ik toch wel zeker goed op de hoogte ben van hetgeen in Iran gebeurde en gebeurd.
    In Iran is men goed genoeg op de hoogte van de kracht van Israel en het vermogen om Iran te veranderen in een glazen parkeerplaats

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Mooi gesproken meneer Trump! Ik wens U veel succes toe!

    Geliked door 1 persoon

  6. Anna zegt:

    Een oude wetmatigheid; wie Israël zegent wordt gezegend.
    De tijd zal het leren……

    Like

Plaats een reactie