PETITIE: “Ik sta naast Geert Wilders”

screenshot_112

Wij willen onze afschuw uitspreken over deze schaamteloze poging een gekozen politicus te intimideren en daarmee zijn gehele achterban monddood te maken. Geert voor het volk, het volk voor Geert! Met deze petitie willen we Geert Wilders een hart onder de riem steken. Samen sterk, Coniunctis viribus!

Wij
Bezorgde en door politiek correct Nederland genegeerde burgers,

constateren

 • dat met de vervolging van Geert Wilders onze vrijheid van meningsuiting, onze veiligheid en onze identiteit ernstig worden aangetast en dat de man wel een steuntje in zijn rug verdient,
 • het OM, beroepsboeroepers en andere gekwetsten moeten maar een hobby zoeken, dan wel elders uithuilen.

en verzoeken
de Tweede Kamer om dit soort processen onmogelijk te maken.

Onderteken HIER de petitie!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t: meerdere tipgevers

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Dhimmitude, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op PETITIE: “Ik sta naast Geert Wilders”

 1. nihom zegt:

  Ik heb ook getekend. Maar aangezien ik in israel woon en wel Nederlander ben gebleven, komt mijn mail adres niet goed over. Moet zijn: nihom@012.net.il Dus il en niet l

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Getekend. En moge er veel volgen.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Meerdere pogingen gedaan te confirmeren. Steeds krijg ik de boodschap dat pagina niet bereikbaar is. Dat kan omdat teveel mensen tegelijk hetzelfde willen of er is iets anders aan de hand. Probeer het later op de avond nog een keer.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Getekend met BEIDE handen!

  Like

 5. Henk der Niederlander zegt:

  Hoewel Ik zoals uit mijn reacties is gebleken niet echt een grote fan ben van Wilders heb Ik toch getekend omdat hij op dit moment naar mijn mening de enige is die onze nationale identiteit verdedigd

  Geliked door 1 persoon

 6. carthago zegt:

  Meteen gedaan!

  Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  Ondertekent.
  vanzelfsprekend!

  Like

 8. Mary zegt:

  Getekend!!

  Like

 9. Tekenen! Laat Geert niet alleen staan.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Is ondertekend. Ook de optie om wat financieel bij te dragen. We vinden het een notoire schoftenstreek wat het O.M. met Geert Wilders aan het uithalen is. De uitspraak van de rechter komt overigens pas in December, maar die zal wel niet veel beter zijn, mogelijk nog barbaarser. En hoe zit het dan met echte notoire haatzaaiers, zoals die Imam die Belgie uitgezet is, en hier in Nederland ongestoord zijn smerige praktijken kan voortzetten ? Dankzij de open grenzen en de Islam vriendelijke overheden !

  Like

 11. Ik steun Geert en heb getekend.

  Like

 12. Elena zegt:

  Zo’n 7uur geleden ongeveer 2 uur in de middag waren er al 1000 handtekeningen.
  Ik heb de petitie op 5 pro Wilders site’s gezet en één op Belgische anti islam FBsite.
  Moge er nog duizenden volgen.

  Like

 13. Ron Soeverein Mens zegt:

  Vandaag ondertekend

  Like

 14. M.A.L. Sion zegt:

  Ik heb ook getekend maar wel met moeite. Mijn franse emailadres werd geweigerd. Dat heb ik al eerder meegemaakt mat petities. Zit in de programmatuur van de petitie. Ik heb dus maar een gmail-adres gebruikt. De programmeur van de petitie moet daar eens naar kijken !!
  malsion@orange.fr

  Like

 15. P.H. Verloop zegt:

  Het artikel waar Witte Raaf aan refereert is een stuk, dat verplicht gelezen zou moeten worden door onze Haag$che Kliek. Zij zijn verantwoordelijk voor de uiteindelijke teloorgang van ONS land!

  Like

 16. J brocken zegt:

  Getekend. Hoop nog mee

  Like

 17. F. Huijgens zegt:

  Getekend.

  Like

 18. F. Huijgens zegt:

  Ik teken

  Like

 19. Pingback: Fenomenale Wilders – IN DEN MANGEL

 20. Ilse zegt:

  Ook getekend en 4 mensen uitgenodigd ook te tekenen

  Like

 21. Witte zegt:

  D.witte , Geerd je komt hier alleen maar sterker uit !

  Like

 22. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig is er geen proces tegen Geert Wilders gekomen en de huidige rechters in Nederland zijn niet erg geloofwaardig meer. Dat echter een bepaald persoon door een onrechtvaardige rechter onschuldig in de gevangenis beland kan soms slecht voor de desbetreffende rechter aflopen.
  In de roman ‘De graaf van Monte Christo’ van Alexander Dumas belandde de jonge zeeman Edmond Dantès in 1815 door toedoen van vier jaloerse, hebzuchtige en eerzuchtige mannen; Danglars, Fernand Mondego, Caderousse en de Villefort, 14 jaar onschuldig in de cel. De laatste persoon was een rechter die erg dubbelhartig bleek. ToenDantès terugkeerde om zich op zijn vier vijanden te wreken zouden twee van hen, Caderousse en Mondego, dat niet overleven, Danglars raakte failliet en de Villefort stortte geestelijk in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s