Wilders komt toch nog naar proces

screenshot_23

AMSTERDAM – Geert Wilders zal later deze week het woord nemen in de rechtszaak om zijn ’minder-Marokkanen’-uitspraak. De PVV-leider liet zich tot nu toe alleen bij de pro forma zitting zien in de rechtbank.

Zijn advocaat Geert-Jan Knoops riep eerder tijdens het proces op de afwezigheid van Wilders te respecteren.

Niet de uitspraken van Geert Wilders over Marokkanen zijn intolerant, juist het feit dat hij voor die uitspraken wordt vervolgd, getuigt van intolerantie. Dat betoogde advocaat Geert-Jan Knoops maandagmorgen.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Wilders komt toch nog naar proces

 1. wauso zegt:

  Dat is wat ik bedoel. Niet als een zwakkeling thuis in een hoekje de gebeurtenissen afwachten ! Als je de capaciteiten hebt moet je je gewoon naar het Hol van de Leeuw begeven. En niet om de Elite Hoertjes een plezier te doen, maar om het Volk je boodschap te brengen !
  Hier mijn Betoog voor Wilders: Koning Keizer Admiraal, voor Geert Wilders buigen ze Allemaal ! De Koning van de Rede ! https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/11/21/koning-keizer-admiraal-voor-geert-wilders-buigen-ze-allemaal/

  Liked by 1 persoon

 2. wauso zegt:

  Dat is wat ik bedoel. Niet als een zwakkeling thuis in een hoekje de gebeurtenissen afwachten ! Als je de capaciteiten hebt moet je je gewoon naar het Hol van de Leeuw begeven. En niet om de Elite Hoertjes een plezier te doen, maar om het Volk je boodschap te brengen !
  Hier mijn Betoog voor Wilders: Koning Keizer Admiraal, voor Geert Wilders buigen ze Allemaal ! De Koning van de Rede !
  https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/11/21/koning-keizer-admiraal-voor-geert-wilders-buigen-ze-allemaal/

  Like

 3. 4sjun zegt:

  Die Gedanken sind frei

  Laat Wilders dat in de rechtszaal citeren en hij haalt het wereldnieuws.

  Liked by 1 persoon

 4. Peterdm zegt:

  Goed Geert. Dit politiek proces is vooropgezet om Geert monddood te maken, maar dat gaat niet lukken. Miljoenen Nederlanders staan achter u, dus je staat woensdag niet alleen. De intolerantie van het OM naar alles wat PVV is kwam duidelijk naar voren, honderdtachtig A4-tjes had het OM nodig om haar hersenkronkels van minder,minder,minder op papier te zetten. Als de rechtbank ( tot aan de Hoge Raad) het OM gelijk geeft dan is het gedaan met het vrije woord.
  Geert zet m op.

  Liked by 1 persoon

 5. Geert neemt het laatste woord en zo hoort het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s