VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over het falen van de EU

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU zou ondemocratisch zijn en personen tewerkstellen die in hun eigen landen niet zouden zijn herkozen en/of die niemand verantwoordelijkheid zou toevertrouwen, zegt Nicolaus Fest in een actueel videostatement. Schuld daaraan zijn o.a. de op macht beluste plucheplakkers binnen het EU-apparaat. Echte democratie zou gepaard gaan met machtsverlies van deze lieden, en daarom is de EU ook niet te hervormen, zegt de voormalige hoofdredacteur van de “Bild am Sonntag”.

Bron:
www.pi-news.net
pi-news

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), EUSSR, gezond realisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over het falen van de EU

 1. BertG. zegt:

  Nog even en het afgelopen voor iedere kritische site.

  Stap voor stap schaft de Europese Unie de persvrijheid, één van de vier traditionele pijlers van de democratie, af. Gisteren stemde het Europese Parlement in met het censureren van (nieuws)sites die ‘Russische propaganda’ zouden verspreiden. Het is nu nog maar een kleine stap om alle sites die tegen de heersende politiek-correcte standpunten (pro-immigratie, pro-islam, pro-Europese Superstaat, anti-Rusland, anti-populisme) ingaan, te blokkeren.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/11/Einde-persvrijheid-Europees-Parlement-stemt-in-met-censuur-niet-politiek-correct-nieuws

  Like

  • volksrechter zegt:

   Bwa,….dan gaan we met internet ondergronds hé, en dan kunnen ze in Brussel weer hun nagels verder afbijten tot op het bot, je kan er momenteel en al een hele tijd trouwens wapens bestellen en kopen tot huurmoordenaars, aan toe. Dat weten ze ook maar daar valt niets tegen te beginnen.
   Ze denken weer het warm water te hebben uitgevonden, maar dat met een IQ van een mug is dat nogal wiedes…hahaha……….

   Like

   • BertG. zegt:

    Ook zo’n ondergrond internet werk loopt via servers die ergens staan.
    Als de stekker er uit getrokken wordt dan is alles afgelopen, dan blijven er enkel nog 27Mc bakkies over.

    Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Und die Zukunft ist es ohnehin. Geweldige slotzin en een waarheid zo groot als de olifant in de kamer die het policor maar niet kan en wil benoemen. Logisch want het benoemen zou tevens hun politieke zelfmoord inluiden. Dan nog liever heel Europa naar de knoppen. We gaan het zien. We leven in bijzondere tijden.

  Like

 3. Ongelovige zegt:

  Dat D te weinig MEP’s heeft in verhouding tot zijn bevolking is een oud zeer bij de duitsers, maar hun dominantie zou anders te groot zijn geweest, en dat willen ze maar niet snappen.

  Like

  • Astrid zegt:

   Oftewel het einde van het Vissentijdperk, het einde der geloven en het einde der gevestigde elites. We trappen er niet meer in!

   Maar de bezitterigen der aarde geven zich niet zomaar over, er gaat dus nog veel bloed vloeien. Burgeroorlog VS, een nieuwe Balkanoorlog [hoofdkwartier Servië van IS], Turkije krijgt grote aardbevingen en wereldwijd is er een teveel aan water.

   Dat de wilde golven de gelovigen en de elites maar mogen verzwelgen! Zij hebben genoeg kansen misbruikt en zich niet gebeterd sinds zij Jezus eerst hebben vermoord en daarna heilig hebben verklaard. Zo rollen die dualistische, ziekelijk bezitterige, superonzekere manipulators.
   Maar nu is er Internet, de leugens worden snel ontdekt en blootgelegd.

   Hoe bestaat het toch dat een overbezitterige en wereldvreemde elite de dienst hier op Aarde steeds maar kan blijven uitmaken en het leven voor de welwillende meerderheid almaar beperkt en verziek? Hebben we dan helemaal niets geleerd van de Franse Revolutie? Het is echt aan ons, het plebs, om massaal in opstand te komen, van mij part met directe afrekeningen à la manière de Ceaucescu, want wie niet wil horen, moet dan maar voelen.

   Hoe bestaat het dat er nog steeds zoveel [vooral ouderen] mensen bestaan die helemaal week worden bij het aanschouwen van een veels te dikke en overbetaalde meneer die zich Prins noemt en die in een belachelijk pak gekleed zich als een soort mobiele reclamezuil voortbeweegt, met daarop heel veel etiketjes en speldjes erop die zouden moeten aantonen dat hij wel heel belangrijk moet zijn. Ja, zijn ego’s zijn nu eenmaal erg belangrijk voor hem en voor de rest van de dominerende zelfverklaarde ‘elite’. Het is niets anders dan lagere sferenwerk met die lieden. Wat zullen ze straks schrikken, als blijkt dat het door hen verzonnen ‘hierboven’ heel anders in elkaar blijkt te steken dan het ‘hier beneden’. De kosmos heeft maling aan menselijke ego’s.

   Aquarius, kom er maar in, de wereld kan zooooooveel beter!

   Like

 4. Geronimo zegt:

  Dat is de EU ten top. Stasi Führer Merkeline wil, blijkbaar met de uitslag van Cinton vs TRUMP in gedachten, voortaan zelf bepalen wat nep en wat waarheid is. De sociale media moeten volgens das Weib so fort aan de politiek correcte ketting. De nazi’s zijn terug van eigenlijk nooit weggeweest. Ze kunnen het niet laten, die ‘democratische’ moffen. Al wat ook maar enigszins tegendraads lijkt aan het gestelde doel, is voortaan verboden, want nep. Enkel dankliederen zingen voor de zegeningen van de EU onder moffendictatuur, is nog toegelaten.

  Letterlijk geciteerd uit Knack avond: (Het gehele artikel valt te lezen via de link onderaan)

  “Berlijn dreigt ermee zelf actie te ondernemen als er niet strenger wordt opgetreden tegen de verspreiding van nepnieuws via sociale media. Minister van Justitie Heiko Maas (SP) verklaarde vorige week al dat Facebook wat hem betreft als een mediabedrijf beschouwd moet worden en dus verantwoordelijk moet worden gehouden voor het nalaten nepnieuws te verwijderen.

  In de Bondsdag, het Duitse parlement, kreeg Maas gisteren bijval van bondskanselier Angela Merkel, die waarschuwde voor de manipulatie van de publieke opinie op het internet. Ze verwees daarbij naar onder andere nepsites en bots ‘die de meningsvorming vervalsen’ en algoritmen ‘die bepaalde meningen kunnen versterken’.”
  http://www.knack.be/nieuws/wereld/duitsland-bindt-strijd-aan-met-nepnieuws-op-sociale-media/article-normal-781083.html?utm_source=Newsletter-24/11/2016&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBAVUKN&M_BT=11465567669179

  Like

 5. Jan zegt:

  Faith Goldy: “Globalisme en politieke correctheid zijn niets anders dan sjieke namen voor communisme

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s