Democratische revolutie à la Trump ook in Nederland?

screenshot_48

(Door: “Balkanske priče”)

Het is onrustig in Europa en de Verenigde Staten. Er hangt ‘revolutie’ in de lucht. Burgers in Amerika en Europa beginnen eindelijk op te staan tegen de extreemlinkse globalistische Nieuwe Wereld Orde elite, die onze grenzen, culturen en welvaart met islamitische massa-immigratie wil uitwissen. Mensen zijn moe van linkse politici met mooie idealen – kortom: van een wereld van kennis en feiten waar ze geen grip meer op hebben. Ze zijn moe van beslissingen die zich achter de schermen afspelen, en van een hoogopgeleide elite die hen verklaart tot kleine en nietige wezens. De gewone man is het beu. Het volk pikt het niet langer om voor de gek te worden gehouden door de media en manipulerende politici. Het volk wil weer zeggenschap hebben, wil geen islamisering, wil geen oorlogen, wil geen eindeloze corruptieschandalen, geen dictatuur vanuit Brussel en wil niet 24 uur per dag door het regime bespioneerd worden. Wat het volk wil, is baas in eigen huis zijn en gehoord worden…

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Democratische revolutie à la Trump ook in Nederland?

  1. Jan zegt:

    De Dems proberen nu de stemmen van Wisconsin, Michigan en Pennsylvania ongeldig te laten verklaren wegens vermeende fraude


    ….
    If the proposed Wisconsin recount is not completed on time, the state’s 10 Electoral College votes could be rendered void. In that scenario, Trump would be left with 296 electoral votes, which is still 26 more than the 270 needed to win the presidency.

    But two other states, Michigan and Pennsylvania, where Stein plans to demand a recount could cause even more severe turmoil.
    ….
    Stein may successfully strip Trump of the electoral votes of Wisconsin, Michigan, and Pennsylvania. If so, it’ll be up to Congress to decide whether they include the votes or not.

    http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/steins-recount-may-prevent-wi-pa-mi-votes-counted-electoral-college/

    Like

    • Jan zegt:

      Antwoord Trump

      Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Blijven die verdómmelingen nou bezig, of hoe zit dat?
        Het viel me al eerder op, dat de Democraten gedurende de laatste drie Decennia altijd de sijsjeslijmers moesten voortbrengen (Carter, Clinton, Obama) Nu moet dan ook nog eens blijken, dan het een ondemocratisch, geniepig zooitje drámmers is op de koop toe!
        Franklin D. Roosevelt was zéker een uitzondering, maar dat waren andere tijden: Zeker de laatste 40 jaar is het in het Democratische kamp huilen met de pet op! Zéker hiermee!
        Het niet kunnen accepteren, dat hun kandidaat het dezee keer nu eenmaal niet geworden is en dan maar slinkse trucjes blijven bedenken, hoe is het mogelijk!

        Geliked door 1 persoon

      • Jan zegt:

        Soros steekt er achter

        George Soros Behind Hillary Election Steal


        a member from the group of ‘experts’ happens to be voting-rights attorney John Bonifaz. Bonifaz also happens to be connected with George Soros when he launched the National Voting Rights Institute In 1994. Bonifaz was the Institute’s President.

        http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/soros-behind-hillary-election-steal/

        Like

      • Jan zegt:

        Jill Stein Suspiciously Wants Recount Only In States Won By Trump

        Like

      • Nemesis zegt:

        Stemmen allemaal hertelt en de winnaar is Trump. Leuke afgang voor Jill Stein.

        Like

  2. Mary zegt:

    Hoe eerder hoe beter, weg met die smerige linkse politici die hun eigen volk verkopen en uitmelken. treiteren, onderdrukken, aan hun lot overlaten en bewust een ramp voor het Europese volk aan het regisseren zijn.

    Geliked door 1 persoon

  3. OphEUffen zegt:

    `Mensen zijn moe van linkse politici met mooie idealen’

    Mooie idealen? Het zijn misdaden tegen de autochtone bevolking. Hoop bijltjesdag snel mee te maken.

    Geliked door 2 people

  4. Gerrit Tienkamp zegt:

    Reblogged this on NEWS GURU by G. Tienkamp and commented:

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie