Dewinter na trouwstoet met dure bolides: “Marokkanen en niet het stadsbestuur de baas in Antwerpen”

screenshot_46

De opvallende stoet met peperdure luxewagens die op 28 oktober enkele straten in Antwerpen lamlegde voor een Marokkaans huwelijksfeest ging toen al gepaard met verbazing en dat is een maand later niet anders. Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter is boos en verwijt het stadsbestuur en de politie dat de verkeershinderlijke stoet door de vingers werd gezien.

“Kennelijk zijn de Marokkanen en niet het stadsbestuur de baas in Antwerpen”, klinkt het in het Nieuwsblad. Daarnaast is het bruidspaar niet bepaald onbesproken. Dewinter pleit voor een zogenaamde “patseraanpak” naar Nederlands voorbeeld. De politie zou alvast één en ander “met veel aandacht” onderzoeken.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Marokkanen, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Dewinter na trouwstoet met dure bolides: “Marokkanen en niet het stadsbestuur de baas in Antwerpen”

  1. leefbarbaar zegt:

    De dure snelle wagens zijn doorgaans gehuurd.
    Neemt niet weg, dat het mij ook stoort dat een kudde moslims toeterend, krijsend en trommelend over straat gaat, terwijl voor autochtonen toeteren verboden is.
    Laat ze lekker in eigen land trouwen. En herstel de grenzen.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Geen enkel probleem.
      Dit zijn nu precies de juiste acties waarmee het buitenlands getriefel de aandacht op zich vestigt van de burger die vervolgens kiest voor het Vlaams Belang.
      Geweldig professioneel van Dewinter dat hij (VB de enige) deze zaak aanpakt.
      De rest van de wegkijkende politici wordt hierdoor op de plek gezet die ze al heel lang verdienen en dat is de plek van de volksverraders.
      VB Hulde. Weg met Dewever en zijn soortgenoten!

      Like

      • leefbarbaar zegt:

        Als het nou maar helpt, geachte Zuiderbuur, Moslims profileren zich hier ook al jaren, maar nog steeds wil domlinx ze opvangen, begrijpen, integreren, ondersteunen en onderhouden. Ongeacht hun gedrag.
        Overigens rijdt een bepaald soort makakengetriefel ook toeterend door de straten wanneer hun land een voetbalwedstrijd heeft gewonnen. Moet kunnen, menen velen. Anderen begint het knap de strot uit te hangen en ooit gaat het hele spul een thuiswedstrijd spelen. Definitief.

        Geliked door 2 people

  2. A.J. de Koning zegt:

    En Geert Wilders maar terecht staan voor “minder Marrokanen” hadden ze dan soms nog meer van dit soort binnen willen halen als je deze beelden uit Belgie ziet? Ik weet het antwoord op die vraag natuurlijk zelf heel goed want buitenlanders mogen alles, daar durven ze niet tegen op te treden, stel je voor dat ze het woord discriminatie gaan gebruiken.

    Like

  3. delamontagne zegt:

    “IETS” ander Marokaans Nieuws……….!
    ////////////
    MAROKKO: Een cursus “make-up” voor mishandelde vrouwen op de Nationale T.V.


    26/11/2016

    Het Nationale T.V.-kanaal “2M” is een Serie begonnen met adviezen op het gebied van “make-up”, om de blauwe plekken van mishandelde vrouwen te verbergen.
    ////////
    Een groot schandaal in Marokko.
    Twee daf\gen voor de “Internationale Dag van de strijd tegen geweld vrouwen aangedaan”, is de TV-zender 2M met een cursus begonnen om vrouwen te helpen de blauwe plekken te verbergen met make-up.
    Zij kunnen dan gewoon doorgaan met hun leven en weer naar het werk gaam.
    GEWOON ALSOF ER NIETS IS GEBEURD.

    Woensdag begonnen met de uitzendingen, laat presentatrice “Sabahiyate” een vrouw, die in een stoel zit, op het scherm verschijnen met een “opzettelijk” opgezwollen gezicht.
    Het zijn geen echte blessures, zo laat de presentatrice de kijkers geruststellend weten.
    Met een penseeltjew wordt wat “groen”aangebracht om de roodachtige plekken te verbergen.
    Dan een correctie oranje, dan geel en dan nog een basis-tintje om het blauwe oog te verbergen, zo legt zij de kijker gewichtig uit.

    Volgens “Selon Human Rights Watch”,
    zijn geweldplegingen tegen vrouwen begaan , dagelijks gebruik in Marokko.
    Volgens een onderzoek door de Regering van Marokko gedaanin 2009 – 2010, werd er vastgesteld dat bijna 2/3 van de Marokaanse vrouwen geweld ondergaan, zowel physiek als sexueel geweld.
    Onder hen waren dan weer 55% die huiselijk geweld hadden ervaren.

    L’Express

    http://www.lexpress.fr/actualite/monde/afrique/maroc-une-tele-s-excuse-apres-des-conseils-de-maquillage-pour-femmes-battues_1854279.html

    Like

  4. leefbarbaar zegt:

    Waar blijft de cursus “Hoe mishandel ik mijn vrouw??”

    Geliked door 2 people

  5. Republikein zegt:

    Dat gebeurt hier ook zoals wij weten, deze zomer nog mee gemaakt in Rotterdam.
    En probeer niet de stoet te verstoren, dan wordt je bedreigd.
    Turken idem dito.
    De linxmens juicht deze verdekte minachting voor onze cultuur van harte toe.
    Linxmens, rot uit mijn aura.
    Stront zijt gij, en minder nog.
    [was toch aan het plakken]

    Like

  6. Ze ontwrichten het verkeer toch ook altijd na een gewonnen voetbalwedstrijd. Dan staat onze politie er lacht bij te kijken.

    Like

Plaats een reactie