Syrië: ZDF laat “arts” zien, die bevriend is met “rebellen” die voor draaiende camera´s een 12-jarig kind onthoofdden

screenshot_50

(Vertaling: E.J. Bron)

De zogenaamde “arts”, die door het ZDF als geloofwaardige getuige wordt gepresenteerd, gaat om met de Jihadisten van de terroristische splintergroepering “Al Zenki”, die behoort tot de door Al Qaida aangevoerde coalitie van “rebellen” (die uit 80 verschillende landen komen) in Syrië en speciaal in Aleppo thuishoort. Dat laten foto´s van de terroristen en de zogenaamde arts zien.

Het ZDF Heute-Journal presenteert de Al Qaida-terrorist als Dr. Hamza, arts van het Al-Quds-ziekenhuis in Aleppo. Die mag bij het ZDF mooi de beruchte ziekenhuispropaganda tegen Syrië en Rusland verbreiden. Dat is uiteraard volledig in de zin van het ZDF en het Westen, want het Westen en zijn regionale bondgenoten Turkije, Saoedi-Arabië en Qatar ondersteunen, financieren en bewapenen deze “rebellen”, die quasi de grondtroepen van deze landen tegen de Assad-regering en Syrië vormen.

De terroristen van “Al Zenki” – geallieerden van de VS en door hen bewapende en opgeleide zogenaamde “gematigde rebellen” van de Al Qaida-coalitie – onthoofdden enkele weken geleden voor draaiende camera´s een 12-jarige jongen en zetten de video trots op internet. De VS beëindigde daarop de samenwerking met de groep nadrukkelijk niet en deden de zaak als incident af.

UPDATE 27-11-2016: De foto boven het artikel werd aangevuld. De nieuwe foto bevat in vergelijking met de oude nog een klein fotootje onder in het midden, dat nogmaals duidelijk maakt dat het bij de man met het kale hoofd om een strijder van de Al Qaida-coalitie in Syrië van de splintergroepering “Al Zenki” gaat. Dat de zogenaamde arts op beide foto´s dezelfde persoon is, blijkt duidelijk uit de moedervlek rechts naast de neus, onder de bril. Hier nogmaals de oude foto voor de volledigheid:

screenshot_51

Bron:
http://blauerbote.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Duitsland, establishment, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Rusland, Socialisten, Syrië, Terrorisme, verloedering, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Syrië: ZDF laat “arts” zien, die bevriend is met “rebellen” die voor draaiende camera´s een 12-jarig kind onthoofdden

 1. Golden Girl zegt:

  hij denkt ik doe met ze mee want anders gaat mijn kop er af, arme kind wat heeft hij misdaan, alleen dat hij op deze wereld liep, vuile schoft die kerel, wacht maar verrader jij komt ook aan de beurt

  Geliked door 1 persoon

 2. Alex Delarge zegt:

  Dat hoofd van dat smerige Palestijntje is er in ieder geval afgesneden.Het resultaat is het enig dat telt. MuSSlim dood muSSlim. Helemaal prima.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Ben het niet eens met deze stelling. Dat Palestijntje werd vanaf zijn geboorte geïndoctrineerd en had nauwelijks wat te kiezen. Wellicht zou je nog kunnen inbrengen dat ze allemaal geïndoctrineerd werden tot gore smeerlappen onder invloed van de gore politieke ideologie genaamd islam. Een islamitsche opvoeding schakelt de groei naar een vrije individuele gewetensvorming uit. De koran, de overleveringen van de profeet en de handelingen en uitspraken van de profeet is het vervangende geweten. Moslims is niet toegestaan vrij te kiezen tussen goed en kwaad. Worden hiermee alle moslims vrijgepleit van schuld. Nee zeker niet. Moslims zijn vandaag de dag in staat te kijken naar andere culturen en geloven en ze kunnen waarnemen hoe het daar aan toe gaat. Maar ook dat verbiedt de islam. Slechts weinigen zijn mentaal in staat uit de klauwen van de islam te ontsnappen. Moeten we islamitische slachters veroordelen en als we kans hebben ze overhoop schieten? Zeker weten van wel, ik zou op het moment suprême niet twijfelen. Maar een kind van twaalf jaar zou ik altijd in bescherming nemen ongeacht zijn afkomst of achtergrond. De islam begaat vele misdaden maar een van haar grootste misdaden is dat ze elke nieuwe generatie vergiftigd met haar inhumaan gedachtengoed. Ondanks geniet de islam volop bescherming van het hedendaags links liberale genootschap van de goedmens. Deze laatsen zijn als puntje bij paaltje komt de echte misdadigers en aanstichters tot genocide. Zij kunnen wel in vrijheid een keuze maken maar kiezen liever onder de perfide moraal van tollerantie en verbinding voor bescherming van het kwade.

   https://nl.gatestoneinstitute.org/9430/palestijnen-kindermishandeling

   Like

 3. Mary zegt:

  Wat een walgelijk vertoning van die ZDF, de leugenpers ten voeten uit, nog erger dat de VS een onthoofding van een kind als een incident afdoet, de pro Islamitische Obama regering is zo ziek maar dat wisten we al.

  Like

 4. Islam en vrijheidstrijders onder welke paraplu dan ook gaat vrijwel altijd gepaard met zinloos geweld naar het voorbeeld van de pedofiel en massamoordenaar Mohammed (boegbeeld van de islam)Feitelijk zouden alle moslims in alle gradaties van de samenleving op een zwarte lijst gezet moeten worden trouwens net zoals de aanhangers van de aantoonbaar collaborerende partij Denk!!Preventief optreden is beter dan genezen!Alle overheidsorganen moeten zorgvuldig worden uitgekamd betreffende de islam ,anders krijgen we net zulke mensonterende praktijken als door de NSB van voor – en in de tweede Wereldoorlog ,waardoor mijn bevolkingsgroep met 85 procent is uitgeroeid ( maar liefst 104000 Nederlandse geïntegreerde Joden zijn vermoord)Maar omdat de gemiddelde overheidsdiensaar vooringenomen is zal dit een onhaalbare zaak blijken te zijn!!Jammer dat we weinig of niets uit het verleden geleerd hebben . Shalom van Léon van Duren.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Het is Orwelliaanse KROMSPRAAK. Men spreekt over rebellen en zelfs liefkozend over gematigde rebellen. Men probeert de indruk te wekken dat we te doen hebben met vrijheidsstrijders.
  Als men zich van een twaalfjarige ‘bevrijdt’ door dat kind te onthoofden dan ben je uitsluitend een gruwelijke, beestachtige lustmoordenaar en verdien je slechts de kogel.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlander zegt:

  @ Léon van Duren

  Hoe had je je dat voorgesteld Leo om de overheidsorganen uit te kammen.
  Het grootste deel van de macht en daarom ook de macht om uit te kammen zit bij het linkse tuig dat jou volk discrimineert (niet openlijk natuurlijk maar wel doorzichtig voor wie het zien wil)
  Het zal nog wel even duren voordat er uitgekamt zal kunnen worden lijkt me.

  @ M.A.L. Sion
  Helemaal met je stelling eens.

  Like

 7. Wat zijn die moslims toch misselijk makend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s