VIDEO: Ongemakkelijke waarheid . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Mirjam

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Ongemakkelijke waarheid . . .

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ongemakkelijke waarheid, ja! En daarom doen ze het dáár precies zo als ze het hier doen: In de rede vallen en nóg eens in de rede vallen teneinde de boodschapper van zijn a propos af te brengen. Maar helaas voor die media-trut had ze aan deze Helmut Markwort wat dat betreft een slechte, want toevallig verstond die de kunst om volkomen beheerst maar standvastig dóór te blijven spreken, door alle interruptie-pogingen heen. Hij hoefde niet eens te verzóeken om even uit te mogen praten, hij práátte uit. En de boodschap kwam óver. Hut ab, Herr Markwort; hervorragend gemacht!

  Geliked door 2 people

 2. Saskia Dubbeldam zegt:

  Meneer Markwort blijft heel rustig en heeft gewoon gelijk. Let ook op zijn reactie op de bellende gast, hij blijft keurig en geeft aan dat je in de media momenteel de zaken veel te vaak te optimistisch weergegeven ziet.
  Zelf ben ik een rasoptimist en ik denk meestal eerst dat ik van een situatie iets moois kan maken, maar ik ben ook een realist en zie gewoon dat er van een hele hoop migranten niets te verwachten valt.

  Like

 3. Sabeltand zegt:

  Meer dan 80% heeft geen opleidingen, islamitische terreur, jodenhaat, afwijkend vrouwbeeld, analfabeten.
  En het enige wat die domme socialist daarop te zeggen heeft is dat we dat moeten nuanceren om de integratie te laten lukken. Wat een domheid. Wat een achterlijk gedachtengang.
  De waarheid is dat we niets dan ellende krijgen met deze mensen.

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   Een deel gaat ook voor links op lage opleiding, terreur (denk aan AFA, RaRa ed.), de terreur van links tegen Wilders, Jodenhaat, afwijkend vrouwbeeld gaat ook voor de linksmens op. Ze voelen zich nauw verwant aan de moslim !

   Like

 4. Jan zegt:

  Wie blöd die Linksweiber sind. Die denken dat al dat gïmpoteerde stemvee zich niet voortplanten en de rest van het dorp niet binnen sluizen. Die man is nog veel te optimistisch want alle ziektekosten en criminaliteit rekent hij er beslist niet bij en dan te bedenken dat Duitsland failliet is want het land is letterlijk verrot: kapotte wegen, kapotte bruggen, kapotte spoorwegen, sluizen, waterwegen, bedenk is en het is niks meer.

  Ik zie Merkel net zo gaan: duim omhoog terwijl zij verbrand aan haar ‘politiek’

  Geliked door 1 persoon

 5. Hendrik zegt:

  Moslim immigranten uit het verleden hebben al bewezen wat we nu nog meer kunnen verwachten: uitkeringsfraude, agressie, discriminatie van joden, vrouwen, christenen, opruiing vanuit de moskee, niet willen werken, aanslagen, moorden en ga zo maar door! Alle socialisten zijn ziende blind! Islam verbieden!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Ongemakkelijke waarheid komt bovendrijven nadat AfD vraagt waar geld voor integratie aan besteed wordt. Nou o.a. aan
  – muziekfestival €850.000
  – welkomsvideo €48.000
  – multikulti-tuintje €47.000
  – spitten en dansen voor wereldvrede €1.000.000

  https://politikstube.com/afd-anfrage-enthuellt-steuergeld-wird-fuer-integrations-projekte-verschwendet/
  Lijst met kolderprojecten: http://afd-fraktion-sachsen.de/files/afd/fraktion-sachsen/Dokumente/Kleine%20Anfragen/2016/6_Drs_6913_1_1_1_.pdf

  Like

 7. Eva110 zegt:

  Meneer Markwort heeft volkomen gelijk het zijn twee dingen die ervoor zorgen dat ze nooit zullen integreren, het gebrek aan opleiding en de onwil om zich aan te passen aan onze cultuur.
  Laten we vooral zo doorgaan en ze met busladingen tegelijk Nederland binnenhalen dan zijn we op korte termijn een tweede Zweden.

  Like

 8. Het was toch zo’n verrijking voor ons, uit onze portemonnee wordt alles betaald voor ze. Hoe meer er van dat soort binnenkomen, des te groter zal onze verarming worden. Rutte moet maar gauw de laan uit.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Dit is nog een bewijs van deze ‘ongemakkelijke waarheid’….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s