PVV gaat Nederland terugveroveren

 

De PVV wil in 2018, bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen, in zoveel mogelijk gemeenten mee gaan doen. Want de Partij Voor de Vrijheid is niet alleen van de Nederlanders en voor de Nederlanders, maar ook door de Nederlanders.

PVV-leider Geert Wilders: ‘‘We durven de stap te gaan zetten om straks op heel veel plaatsen in het land lokaal vertegenwoordigd te zijn. De politiek-correcte elite beeft vast en zeker bij die gedachte en dat is goed nieuws voor Nederland. Binnenkort maak ik via mijn Facebookpagina meer informatie bekend over de aanmeldmogelijkheden’’.

Meld u aan door een motivatiebrief en uw CV te sturen naar kandidaat@pvv.nl

Lees eveneens HIER.

Bron:
www.pvv.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

20 reacties op PVV gaat Nederland terugveroveren

 1. Thoth zegt:

  Héhé, het wordt een keer tijd. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen heb ik iets gekozen wat dichtbij de PVV lag. Kom maar op in A’dam!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Dat is prima! Want, hoewel de reden te begrijpen valt, ik heb er altijd wat moeite mee gehad, dat de PVV qua constructie steeds de partij van één man gebleven is, waar je geen lid van kon worden. Dat maakte de fractieleden, heb ik steeds gevonden, toch wèl een beetje tot exclusieve ‘uitverkorenen,’ en, lieve mede-reageerders, eenieder hier, die mij een beetje heeft leren kennen, weet inmiddels, dat ik daarmee slecht uit de voeten kan.
  Nu, met de gemeenteraadsverkiezingen, wordt er tóch weer iets méér toegankelijk voor de PVV-man/vrouw-in-de-stráát; dat valt alleen maar toe te juichen!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Toevallig dacht ik daar ook over, @Theresa. En hoewel ik niet zo gevoelig ben voor uitverkorenen of niet, vroeg ik me toch af waarom Wilders doorgaat met een niet-leden partij.

   Als ik alleen al naar de PVDA kijk, dan heb je erbinnen een groep die meer naar rechts wil, tegenover een groep die wil dat de partij linkser wordt.

   Er zit een groot gevaar in dat er bijvoorbeeld onder leden een groepering ontstaat die eist dat Wilders zich ‘gematigder’ opstelt, vooral omdat er tot nu toe nog geen partij is die de opvattingen van de PVV min of meer deelt. Nog afgezien van allerlei gedonder dat je kunt krijgen.

   Wilders heeft bepaalde opvattingen en die wil hij handhaven.

   In hoeverre hij kritiek van zijn eigen medewerkers – wat heel gezond is – krijgt en verdraagt, weet ik niet. Daar heb ik weleens mijn twijfels over.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Die twijfels heb ik zelf ook: Hoewel de infiltratie van HP-verslaggeefster Karen Geurtsen binnen de PVV, nu alweer jaren terug, natuurlijk en lúizenstreek geweest is, geloof ik eerlijk gezegd niet, dat de door haar beschreven sfeer en -toonzetting binnen de fractie geheel en al uit de duim gezogen was. En die beschrijving stemde niet vrolijk:
    Er was daar, heel eerlijk gezegd, sprake van kritiekloze verafgoding (van “Geert”) en, vooral ergerlijk voor volwassen mensen, napraterij. Staat overigens volkomen los van het feit, dat ik wèl van mening ben, dat Geert het inderdaad bijna altijd bij het rechte eind heeft, maar niettemin heb ík mijn twijfels, of ik het in zo’n opgeklopte sfeer lang zou uithouden. Het mag dan kennelijk wèrken, het is gewoon niets voor mij.
    Er gingen ook lang geruchten over rivaliteit tussen fractie-medewerksters als Fleur Agema en Lilian Helder en dat geloof ik dirèct: Kán gewoon niet uitblijven, in zo’n sfeer!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Wilders heeft bewust gekozen voor een partijvorm zonder leden.
    Leden hebben inspraak en dat wil Wilders niet.
    Daar komt zijn beleid simpelweg op neer.

    Naar mijn overtuiging heeft hij daarmee de juiste keuze gemaakt.
    Leden zijn niet alleen nergens voor nodig, ze kunnen bovendien elke partij ten gronde richten, doordat iedereen een eigen mening heeft en er zich groepsvorming kan voordoen die de partij zal verdelen.
    Vertel mij eens wat leden voor een partij kunnen betekenen….?
    Adviseurs kun je om je heen verzamelen.
    De kiezer maakt uit of het beleid van de partij gewild is of niet.

    Nogmaals de kiezer bepaalt of een partij het goed doet.
    Niet de leden.
    En dat bepaalde mensen het in de partij niet met elkaar kunnen vinden komt altijd en overal voor.
    Wilders is een krachtige leider.
    Hij straalt dat mede uit door dat de PVV geen leden wil.

    Geliked door 1 persoon

 3. carthago zegt:

  Schitterend!!!
  Lets make Nederland Nederland again.

  Like

 4. Heer M zegt:

  Leuk allemaal,, maar dan moeten de luie Nederlanders wel naar de stembus gaan, want het opkomstpercentage de vorige keer was erg laag. Geen vertrouwen in de politiek, dus niet stemmen etc.

  Like

 5. O, schitterend. Kom maar op.

  Like

 6. hslot4 zegt:

  Reblogged on wordpress en GAB het ongecensureerde twitter alternatief
  https://gab.ai/

  Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27157379/__PVV_wil_in_de_gemeenteraad__.html

  Oproep Wilders levert sollicitaties op
  Vandaag, 07:39

  DEN HAAG – Een oproep van Geert Wilders om de PVV in zo veel mogelijk gemeenteraden te krijgen, heeft zaterdag al aardig wat reacties opgeleverd. ,,Uit het hele land al meer dan 100 sollicitaties binnen een paar uur!”, twitterde Wilders.

  Geliked door 1 persoon

 8. Mirjam zegt:

  Dat Geert Wilders een eenling is, is te begrijpen. Hij vertrouwt niemand op voorhand en iemand alleen als hij hem denkt te kunnen vertrouwen. HIj heeft gelijk. In dat staat hij hetzelfde als Trump. Hij vertrouwt namelijk op zichzelf en dat is de beste weg in deze corrupte maatschappij.
  Hij heeft geen éénmans feestje, maar een éénmans gevangenis, en dat legt hij zichzelf welbewust op, omdat er teveel mensen zijn, die hem naar het leven staan en naar zijn positie.
  Hij moet het kaf van koren scheiden, iedere dag weer en dat blijkt wel uit hoe weinig mensen hij kan en wil vertrouwen. Geloof maar, diegenen die hij vertrouwt, die verdienen dit vertrouwen ook. Deze hele manier van denken en voelen heeft hij door schade en schande moeten leren, want ze hebben hem vaak genoeg bedrogen en verraden.

  Het is niet alleen dat hij niemand WIL vertrouwen, het gaat ook om het feit dat hij niemand KAN vertrouwen, want daarvoor is het gevaar dat hem omringt, te groot.
  De kans dat hij, letterlijk zowel als figuurlijk een mes tussen zijn ribben van iemand of iets kan verwachten, rechtvaardigt dit wantrouwen. Het wantrouwen is zijn enige overlevingsmodus die hij voor zichzelf heeft en die hem niet is toegewezen door de buitenwereld.
  Zo heeft Geert het al die jaren gered en is hij standvastig gebleven aan zijn idealen van een beter leven voor de burgers van Nederland en de bescherming van hen en Nederland in het algemeen.
  Het is een gezond wantrouwen en ik hoop dat hij dat nog lang mag behouden, zodat hij bedacht is op de onderbuik en hun hypocrisie, haat en opportunisme in deze wereld.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Mirjam.
   Héél juist. Ik denk er precies hetzelfde over.
   Wilders is een man van graniet
   Dat is zijn grote kracht. Hij staat bewust alléén.
   In plaats waardering te hebben voor zijn kracht en zijn keuze is dat juist voor veel mensen de aanleiding om hem af te keuren.
   Jammer.
   Maar ze kunnen altijd hun gelijk proberen te halen bij de gevestigde partijen alwaar ze lid mogen worden van een club gelijkgestemde farizeeërs die te bang zijn om de werkelijkheid onder ogen te zien.
   De PVV heeft zulke mensen helemaal niet nodig.

   Kwestie van gezond verstand, karakter en moed.

   Geliked door 1 persoon

 9. leefbarbaar zegt:

  Lastig.
  Natuurlijk is het goed dat in je eigen gemeente de Nederlander vertegenwoordigd wordt, maar in de gemeente kun je ongelooflijk weinig doen. Doorgaans zit men daar eindeloos belangrijk te doen in vergaderingen, die nergens over gaan. Iedereen mag iets zeggen en vele herhalen zichzelf wel drie keer, maar het gaat nergens over. Ambtenaren en corrupte politici maken er de dienst uit. Staat er in uw gemeente een protserige nieuwe school of is er een bedrijventerrein in ontwikkeling, dan is ook uw gemeente fout.
  Kun je dit doorbreken? Kun je het verschil maken door met een sterke PVV-fractie in de gemeenteraad te gaan zitten? Misschien. Maar dan moet je wel over de goede mensen beschikken en niet al die opvreters op de kieslijst hebben, die voor het pluche gaan.
  Kijk naar D66, ooit een partij van verandering, nu een moslimpartij.
  Kijk naar Leefbaar Rotterdam, ooit de partij van Pim, nu de partij van Pechtold.
  Een goed plan, maar hoe ga je het kaf van het koren scheiden?

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Alweer een geweldig idee van Geert Wilders.

  Ik vind het een uitstekende “tussenvorm”, die gemeenteraadsleden.
  Laat de PVV in vredesnaam geen ledenpartij worden, want voor je het weet, barst de hel binnen de “eigen” gelederen los en dat kan Wilders er niet bij hebben.
  Het gevaar dat zijn levenswerk door “Trojaanse paarden” of ruzies verwoest wordt, is veel te groot.

  Laat de PVV in het rode bolwerk waar ik woon, alsjeblieft ook heel snel vaste voet aan de grond krijgen!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Tistochwat.
   Je hebt het helemaal door…

   Like

  • Jan Chik zegt:

   Volkomen gelijk @Tistochwat, ook ik denk er zo over.
   We zijn die troubles en gekrakeel binnen de LPF nog steeds niet vergeten.
   Blijkt nu wel weer met die “haantjes” van een Roos, Dijkgraaf etc. die nu weer, of naar een andere “haantjespartij” gaan, of er zelf 1 oprichten, en daarmee het rechtse front weer grondig verzieken. Ik hoop dat ze niet 1 stem krijgen, want ik verdenk ze er van dat ze dit in opdracht (geld) doen van (s) links, want die hebben in maart een berg te verliezen, niet alleen kiezers, maar daardoor veel geld.
   Kan het mis hebben, maar het stinkt een beetje.

   Like

 11. Roeland zegt:

  Niet lang geleden opperde ik op dit forum , dat de PVV gemeentelijk moest gaan…

  Goed besluit wat nu genomen is… PVV!

  Wat die andere partijtjes betreft; VNL, Baudet en nu ook nog .. Geenstijl…Eendracht maakt macht!
  Gewoon allemaal aansluiten bij de PVV dus! Geert heeft geen oppositie uit eigen rijen verdiend!
  Beloon deze Held nu eens met trouw en vastberadenheid in plaats van jullie eigen ego. Het is er op of er onder voor Nederland in maart 2017.

  Het is wat Donald J. Trump altijd zegt ; ” I am only the messenger”; Ik ben alleen de boodschapper ..Het Volk zal het moeten doen! Wij zijn het Volk! Samen staan we sterk!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s