CITAAT Angela Merkel op het CDU-partijcongres (06-12-2016)

screenshot_6

“Tot de waarheid behoort echter ook dat velen, die altijd al in Duitsland wonen, eveneens dringend een integratiecursus nodig hebben.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", cultuurrelativisme, Duitsland, Krankzinnigheid, Merkel, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op CITAAT Angela Merkel op het CDU-partijcongres (06-12-2016)

 1. Ongelovige zegt:

  Ze zegt daarmee hetzelfde als David Cameron: ‘Britten zouden beter wat gaan lijken op moslims ipv omgekeerd’.
  En dat Merkel (en dus de meerderheid der duitsers) die ‘toestanden aan de grens’ niet meer willen is Newspeak: ze willen gewoon LEGALE wegen openen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het verraad van Volk en Vaderland ten voeten uit !!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Hoe heeft ze het lef om zo’n uitspraak te doen? Het is abnormaal mevrouw Merkel, dat de Duitsers zich zouden moeten aanpassen aan die vreemdelingen! Als ze aan uw uitspraak gehoor zouden geven, worden Duitsers net zo onmogelijk als moslims!

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Meer, meer, meer, meer, meer, meerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr criminele teringratten en “verwarde” vreemde mannen als verrijking voor Germany:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27181899/__Man_steekt_vrouw_in_brand__.html

  Like

 5. Jan zegt:

  Merkel is een product van Honecker: verlogen

  Like

 6. hendrikush zegt:

  Ze bedoelt waarschijnlijk de mohammedanen die al eerder in Duitsland zijn aangekomen?

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Vandaag stond in de krant dat zij ook boerka’s gaat verbieden in Duitslands overheidsgebouwen, scholen en bij politiecontroles e.d. Ja, zij wil natuurlijk weer als bondskanselier herkozen worden, met pertinente leugens zoals ook Mark Rutte die nu aan het rondstrooien is !

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “… velen, die altijd al in Duitsland wonen, hebben eveneens dringend een integratiecursus nodig.”

  Het lijkt me naadloos van toepassing op Frau Merkel zelf. Ofschoon ze afkomstig is uit de DDR, woont ze toch haar leven lang is Duitsland. Een integratiecursus over hoe te leven, te denken, politiek te bedrijven in het vrije Westen is geen overbodige luxe.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Zou Mevr. Merkel tot “Inkeer” komen………als zij zelf……….
  /
  /
  /
  /
  /
  /
  /
  /

  WAT ERVARING OPDOET ?

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Mogen zij die generaie op generatie het volk willen opvoeden straks eeuwig branden in de hel. We kennen ze allemaal de creationisten van de nieuwe mens. Zij zijn het die de poorten hebben geopend naar de concentratie kampen naar de goelags naar de killing fields en naar de culturele zuiveringen in Azië. Vroeger gebruikten deze social engineers van het goede doel de methode van deportatie en Arbeit macht Frei vandaag gebruiken ze de methode van maatschappelijke uitsluiting en karaktermoord op grote schaal. Gauck zei het al. Niet de elite is het probleem maar de Europese volkeren zijn het probleem.

  Like

 11. Roeland zegt:

  Wat is Europa toch verandert. Nog geen 30 jaar geleden stond ik aan de DDR grens in de Harz (1986) en dacht …wat interessant en spannend is Europa toch.
  Een “communistisch” deel en een kapitalistisch deel. Strikt gescheiden door een heel stevige grens met wachttorens. Ik luisterde via de radio naar “Stimme der DDR” en hun nieuwsberichten. Ging altijd over de internationale samenwerking en tegen het westerse imperialisme. Echt nieuws hadden ze niet.
  Het enige echte nieuws dat klopte was de sport en het weer.

  Nu in 2016 is de zaak omgedraaid, Nu klopt “ons” nieuws als het op sport uitslagen aankomt of hoe het weer is geweest. De rest is groen en links. Dus propaganda.

  Like

 12. Feniks zegt:

  Merkel wordt niet meer herkozen.

  Like

 13. Ik hoop dat je gelijk krijgt Feniks.

  Like

 14. Ron Soeverein Mens zegt:

  Dat wijf is stapelgek en een gevaar voor de samenleving zowel in Duitsland als Europa. Zij en haar cdu aanhang en Gauck moeten berecht worden voor hun misdaden tegen de menselijkheid en levenslang opgesloten worden. Ze heeft in de partij voorzitting afgelopen week feitelijk sorry gezegd voor haar, wir Schaffen das! Net zoals rutte en de goedgelovige trappen erweer in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s