Weer gruwelijke verkrachtingen in Duitsland, weer wijst DNA “asielzoeker” als dader aan

screenshot_5

Compositiefoto van de verdachte.

(Door: Bert Brussen)

Dader is waarschijnlijk 31-jarige Irakees, woont met gezin in AZC

Opnieuw is Duitsland opgeschrikt door gewelddadige verkrachtingen en opnieuw is het zeer waarschijnlijk dat de dader een “vluchteling” is. Twee uit China afkomstig studentes van 21 en 27 jaar oud werden in het Duitse Bochum in augustus en november verkracht en mishandeld. Dankzij DNA-sporen kon de politie een 31-jarige uit Irak afkomstige “vluchteling als dader aanwijzen. De man woont met zijn vrouw en twee kleine kinderen in een asielzoekerscentrum.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Weer gruwelijke verkrachtingen in Duitsland, weer wijst DNA “asielzoeker” als dader aan

 1. Remco Jaasma zegt:

  Een oproep aan de beroepsmilitairen of politieagenten van Nederland:

  “Gaat u straks onschuldige mensen (als burgers van een allang door een Oranje Bovenkliek van volksverraders uit politiek, rechtspraak en pers illegaal bestuurd Nederland) opsluiten of, erger, doodschieten, omdat en zodra het Bilderbergse bendelid, Willem Von Amsberg, die zich koninklijk waant, dat van u vraagt? Blijft u braaf de opdracht uit de Bilderbergmisdaadgroep van zijn opa uitvoeren, in het kader van de duistere agenda, verborgen achter het politieke poppenkasttoneel? Als de Nederlandse verslaggevers als uw mediavriendjes zich aangesproken voelen, dan is dat terecht, omdat zij zich als persvoorlichters van ons aan de oligarchische VS medeplichtige parlement gedragen. Begrijpt u na het lezen van deze oproep, dat u medeplichtig bent aan het instand houden van een dictoriaal regime, dat met een laagje democratie is bedekt? Nee, kunt u dat niet meer? Of wilt u dat niet? Omdat u al zo erg gehersenspoeld bent? Of gewoon, omdat grote zakken gemeenschapsgeld, waartegen u misdaden tegen de mensen helpt plegen, nog veel te aantrekkelijk zijn?”

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  weer een zielige vluchteling die aan zijn eigen kinderwerpster niet genoeg heeft, schoft, je zou het eerder van een alleenstaande vluchteling verwachten, die schatjes die zeggen 17 jaar te zijn maar soms zijn ze in de veertig, viezerik om als een roofdier op zoek te gaan naar een prooi

  Like

 3. Het houdt niet op. Merkel neem je verantwoording eens. Fijn Land om op vakantie te gaan. Mag je wel een overzicht hebben van AZC in de buurt waar je naar toe wilt gaan. Dan kan je maar beter een andere keus maken.

  Like

 4. Ongelovige zegt:

  Dit is wel een héle mooie…

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Maak korten metten : Hang dat tuig op !

  Like

 6. wauso zegt:

  Een hart onder de Riem voor Wilders !
  ……..ik ben net bezig om de kerstlampjes op te hangen. Ze doen me altijd sterk denken aan marokkaantjes. Het zijn er heel erg veel, meer dan de helft werkt niet, ze zijn op de één of andere manier allemaal met elkaar verbonden, wanneer ze bij elkaar zijn wordt het altijd een zooitje, maar toch vind ik ze het allermooist wanneer ze in een boom hangen en branden…..
  .
  En hier mijn naam (bijna 8.000 Views)

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Meer, meer, meer, meer, meer, meerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr criminele teringratten en “verwarde” vreemde mannen als verrijking voor Germany:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27181899/__Man_steekt_vrouw_in_brand__.html

  Like

 8. Steven zegt:

  Schijnbaar moet er eerst elke 3 minuten een vrouw verkracht worden voordat men er iets tegen gaat doen.
  Ik kan niet wachten totdat de pan overloopt en overal de tering uitbreekt.
  Want zeg nou zelf..het wordt met de dag erger en de overheid laat het gewoon zijn gang gaan of durft gewoon niet meer!
  Er gaat straks een massale verkrachtingsgolf uitbreken als hier niet snel iets tegen wordt gedaan…maar ja, misschien is dit ook wel de bedoeling van onze KUT overheid!

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Hij fotografeerde de man met zijn iPhone en liet de beelden aan de politie zien. Aan de hand van deze beelden kwam de politie de verkrachter op het spoor. Uiteindelijk werd er ook een sluitende DNA-match gevonden.

  Ja wacht even. Dat gaat zo maar niet. Deze vriend heeft middels etnisch profileren een aantal foto’s gemaakt. Dat is op zijn minst vooringenomenheid als het geen rascisme is. Bij een rechtszaak moet dit gegeven ingebracht worden als aanleiding tot vrijspraak. Het moet niet veel gekker worden. Straks blijft helemaal niets over van ons multi-cultureel walhalla. Lukraak foto’s maken van mensen op puur subjectieve vermoedens hoe kom je erop. Dit mag nooit als bewijs ingebracht worden voor de schuldvraag. Hoop van ganse harte dat de Duitse eqiuvalent van Prakken en Oliveira deze zaak oppakt.

  http://www.prakkendoliveira.nl/nl/advocaten/

  Geliked door 1 persoon

 10. kruisridder zegt:

  Hij heeft dan al wat meer uitgevreten, gezien zijn DNA-match.

  Like

 11. kruisridder zegt:

  Hoe zou dat toch komen dat de PVV, de AfD, het FN, het VB, de Liga Nord, de FPÓ etc. het zo voortvarend doen in de peilingen? Dat ongedierte die is gaan verkrachten, maakt grote kans op de hoofdprijs met zijn gezin, een terugkeer naar zijn land, want anders wordt ie nou vroeg of laat wel ergens op een vuilnisbelt gedumpt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s