Ik ben migrant en word voor nazi uitgemaakt . . .

screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

De onderneemster Emitis Pohl uit Keulen vluchtte op 13-jarige leeftijd uit Iran. Na de overvallen met Oud & Nieuw in Keulen eist de moslima dat er keihard wordt opgetreden tegen criminele “vluchtelingen”. Daarmee oogst ze haat:

“De Duitsers zijn stapelgek, omdat ze precies datgene dat in de hele wereld in positieve zin als ´typisch Duits´ geldt van zich laten afpakken: orde, precisie, stiptheid, discipline. Een bestuur, waarvan de efficiëntie spreekwoordelijk is, faalt bij de registratie van vluchtelingen. De Duitsers zijn stapelgek, omdat ze niets meer durven te eisen van immigranten. Uit pure tolerantie en liberaliteit, waarop ze terecht trots zouden kunnen zijn, laten ze met zich sollen door criminele migranten. Sorry hoor, maar dat is stapelgek – en naïef!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ik ben migrant en word voor nazi uitgemaakt . . .

 1. Alex Delarge zegt:

  Ja er gebeuren vreemde omgekeerde zaken. Onlangs sprak ik iemand van de Afa. Al heel wat jaartjes fanatiek actief. Zelfs daar hebben sommigen hun buik vol van Sylvana Simons en vinden ze het maar een hysterisch wijf.

  Like

 2. Onderneemster Emitis Pohl heeft het goed begrepen zij wist door de verhalen van haar ouders donders goed hoe het is om onder het juk van de islam te leven, eigenlijk is dat géén leven voor wie dan ook.

  Het grondpersoneel van Allah stelt hoge verwachtingen en eisen aan de westerse regeringen waarna ze naar toe gelokt zijn. Ze beschouwen “ons” als ongelovigen en handelen hierna ook, de Europese natie volkeren zijn Kafirs in de ogen van deze achterlijke veroveringsideologie, wat er in de hoofden van deze lieden 1400 jaar lang geïndoctrineerd te zijn gewezen zijn ze toch bijna allemaal gewoon barbaren gebleven. Ze moeten maar een klein beetje de ruimte te krijgen en ze vervallen in het zelfde patroon van waar ze vandaan zijn gekomen. Mensen zie nu eindelijk eens in dat de islamisering van Europa beoogd is door “onze” politieke leiders, de crypto-communiste Angela Merkel staat aan de wieg van de totale onderwerping van Europa.

  Waar Hitler haar voorgegaan was pakt merkel samen met de alcoholist Juncker het voortouw om Europa in een totalitaire staat te veranderen. Een totalitaire of federale staat groot Europa dat zijn de vergezichten van onze leiders, zelf “onze” regering doet er geen reet aan om deze totalitaire krankzinnigheid te stoppen. Het slechtste wat men kan bedenken daar wordt wéér op 15 maart 2017 op gestemd, hier in Nederland zit men sinds 1848 in een neerwaartse spiraal waaruit niet te ontsnappen is. Wat je stemt dat ben je zelf!

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Merkel in 2002 over immigratie

  Haar huidige mening is die van ‘onze’ Rode Taliban: geïmporteerde schooiers zijn stemvee en Nachschub zorgt er voor dat zij eeuwig aan de macht blijven.

  Like

 4. Jan zegt:

  ‘Meine Führerin, ich danke Ihnen’: propaganda van van de Communistische Democratische Unie

  Like

 5. Jan zegt:

  2016, bijna 300 moorden en pogingen tot moord door geïmpoteerde jihadisten

  http://www.mmnews.de/index.php/politik/90121-300-morde

  Like

 6. Jan zegt:

  Dit is MinBuZa van Duitsland: hakkelen, stotteren en tot overmaat van ramp zegt zij zelf: ‘Wat ik in de media heb gehoord’, de leugenpers als bron:

  ‘https://drive.google.com/file/d/0B9S2C0UQ4H0gejNndTdSTWljbFE/view

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Inderdaad. De Duitsers zijn omgeturnd van gewetenloze schurken (2e wereldoorlog) naar vol-idioten ! Het is alleen nog wachten tot het huisje omvalt, en Duitsland verworden is tot een Sharia staat ! In het Noorden doet Zweden ook al volop mee, en in het westen Engeland. Nu maar hopen dat Frankrijk, Belgie en Luxemburg stand houden. Want we raken zowat ingesloten tussen (aspirant) Sharia staten. Zodat een logische gevolgtrekking wel moet zijn dat Nederland de volgende is in dit lugubere rijtje !

  Geliked door 3 people

  • kruisridder zegt:

   Ik zie nog wel het verschil tussen de autochtone Duitse bevolking en het islamitisch ongedierte uit het M-O en Noord-Afrika. Natuurlijk zijn er veel Duitsers die voor migranten zijn, maar méér Duitsers die tegen hen zijn. De gemiddelde Duitser is vriendelijk en gastvrij, maar tot zekere hoogte. Ik ben er vaak geweest en heb daar zeer goede ervaringen aan over gehouden, als Nederlander.

   Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ik ben migrant en wordt voor nazi uitgemaakt . . .”

  Dat krijg je tegenwoordig als je de waarheid zegt.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Deze vrouw wordt door de migranten en de aldaar wonende moslims uitgemaakt voor Nazi. Ik heb ook jaren Iraanse vluchtelingen als buren gehad. Lievere mensen als deze buren heb ik nooit meer als buren gehad. Dat waren echte Khomeini-vluchtelingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s