Duitsland: Immigratiekosten exploderen

screenshot_65

(Vertaling: E.J. Bron)

In plaats van de geplande € 17 miljard zullen de Duitse deelstaten alleen al dit jaar bijna € 20 miljard aan asiel-immigranten uitgeven, bericht de “Welt”.

freie-zeiten

Zo zouden o.a. de kosten voor de onderbrenging van onbegeleide jonge mannen sterker zijn gestegen dan verwacht.

Ook de extra kosten bij de woningbouw voor de nieuwe bevolking zouden aanzienlijk zijn, staat er in het rapport.

Volgens de voorzitter van de Duitse Steden- en Gemeentebond, Gerd Landsberg, staat Duitsland nog maar aan het begin van de “Hercules-taak integratie”.

Om de immigranten “met succes in onze samenleving te integreren” zouden “immense financiële inspanningen door de staat, de deelstaten en de gemeenten” noodzakelijk zijn, aldus Landsberg.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, establishment, Eurabië, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Duitsland: Immigratiekosten exploderen

  1. ieznogoedh zegt:

    Om de immigranten “met succes in onze samenleving te integreren” zouden “immense financiële inspanningen door de staat, de deelstaten en de gemeenten” noodzakelijk zijn, aldus Landsberg.
    Dat kan niets anders betekenen dan belastingverhoging, linksom of rechtsom.
    En dan zal uiteindelijk blijken dat het allemaal weggegooid geld is want integreren, daar zijn die mislims niet voor gekomen.

    Like

  2. hslot4 zegt:

    Het kabinet vraagt of je nog even door wil werken tot je vijfennegentig / honderdjarige leeftijd om je pensioensgat te dichten

    Like

  3. Geert zegt:

    Haha, ik hoop dat jullie snel ten onder gaan.

    Like

  4. Golden Girl zegt:

    een paar miljard meer of minder wat maakt het uit, heer Landsberg vergeet dat intregeren maar, kost bakken met geld en waarvoor, je krijgt er zoveel plezier in de plaats voor terug

    Like

  5. Duitsland: Immigratiekosten exploderen, tja onbegrijpelijk het zijn toch allemaal oorlogsslachtoffers en hoogopgeleide Syriërs die een veilige thuishaven hebben gekregen in Duitsland, je zou toch kunnen verwachten dat een groot gedeelte van hen kan gaan werken. Net zoals dat linkse, randdebiele gelul van decennia’s geleden dat ze hier kwamen om het smerige werk op te knappen, nou laat ze dan maar ook de teringzooi opknappen waarvoor ze de Nederlanders niet goed wilden betalen voor datzelfde smerige werk. Ach iedereen met een klein beetje boeren verstand weet dat deze asielparasieten niet gekomen zijn om hard te werken en een nieuw leven op te bouwen in de gastlanden een enkeling daar gelaten. Wat zo’n beetje circuleert op het web dat is; nog geen 9% van hen vindt betaald werk en de rest hangt aan de borstvoeding van de staat, waarvoor u de nodige belastingcenten binnen brengt. Enfin van de week las ‘k hier dat van alle aanwezige moslims in Europa zo’n 67% een of andere uitkering geniet, nou Merkel en alle andere stemmingsmakende politiek correcte politici drink de gifbeker nu maar helemaal leeg tot op de bodem…

    Geliked door 1 persoon

  6. koddebeier zegt:

    Voor mijn part verzuipen ze in de uitgaven !!

    Like

  7. Tistochwat zegt:

    Maak er maar 40 miljard van want de “migranten” zijn nog láng niet op.
    En ze worden nog steeds aan de lopende band geproduceerd.
    Het is toch te dwaas voor woorden dat de burgers van Europa worden opgescheept met dat agressieve, gevaarlijke, nutteloze uitschot?!
    DE HELE DAG ZIJN “ONZE LEIDERS” BEZIG MET HET WELZIJN VAN DE MOHAMMEDAANSE INDRINGER! EN WIJ KUNNEN BARSTEN!!!

    GLOEIENDE, GLOEIENDE!!!

    Like

  8. bigljohn zegt:

    Wie ver boven zijn stand leeft moet vroeg of laat op de blaren zitten. Net zo min zoals een gewone fabrieksarbeider zich geen hagelnieuwe Roll’s Royce’s kan veroorloven, net zo min kan Duitsland zich voordoen als een Dagobert Duck met een geld-pakhuis. Duitsland is al een instabiele staat geworden, en een bankroet van de staat kan betekenen dat Duitsland verword tot een schurkenstaat (Sharia !).

    Like

  9. Wachteres zegt:

    Een understatement voor “Duitsland zal zich jarenlang blauw moeten betalen aan het vluchtelingenbeleid van Merkel”.

    En dat kan wel heeeel lang duren, want het grootste deel van de vluchtelingen komt in een uitkering terecht. Het zal me niet verbazen als de Duitsers nog een zware pijp zullen roken. Hun pensioenen worden door het rijk betaald en ze zullen moeten afwachten hoeveel er voor hen overblijft.

    Like

  10. Mooi toch….linkse eigenwijzigheid mag wat kosten,,,wat zeg jij Markje!

    Like

  11. Jean zegt:

    Die import van barbaren moet stoppen, moet omgebogen worden naar verwijderen zo niet zal dat de dood van honderdduizenden Europeanen tot gevolg hebben.
    Het politiek gespuis wat die misdaad steunt en financieel onderhoudt moet afgestraft worden te beginnen met de ergste misdadigster in Europa na wereldoorlog 2 nl. mürkel dadelijk gevolgd door jünker, verrotstad en co. want het is dramatisch, het is rampzalig en katrastofaal voor ons Europeanen.
    Die EU misdaadinstelling moet gesloten worden en de misdadigers verdreven worden willen we nog een toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen, terug naar 6 a 7 Europese landen die onderling samenwerken na afspraken goedgekeurd door de burgers en zonder EU dictators.

    Like

  12. Luchtpint zegt:

    Is het topic van de vliegen in brood op mysterieuze wijze verdwenen of zo ? Gisteren stond het er nog, en nu foetsie ! Stomme vraag misschien, maar met één vodka-cola + 2 witte martini vind ik het niet meer ! Is er een speciale reden voor ? Of ben ik te onbeleefd geweest, of wat ? Ik hoop niet dat er voor de webmaster problemen van komen, of zoiets ! Dus vandaar dat ik het vraag…

    :-s

    Like

    • Tistochwat zegt:

      Luchtpint 17 december 2016 om 17:46

      Ik had het ook al gemist en ik wilde het recept volgend jaar tijdens een hittegolf buiten nou juist gaan gebruiken, maar nu weet ik niet meer hoe het moet.

      Like

      • Luchtpint zegt:

        🙂 Geinig.

        Ik vroeg het maar omdat ik een niet-PC opmerking had gemaakt over Afrikanen die geroosterde aap eten op die draad, vandaar. Misschien net niet subtiel genoeg, of zo.

        Geliked door 1 persoon

    • Nemesis zegt:

      Ik denk eigenlijk dat die opmerking over het aap eten niets te maken zou moeten hebben met policor of niet. Het is inderdaad wel het geval, dat ze apenvlees eten. Dat doen ze omdat ze met geen mogelijkheid ander vlees kunnen kopen. Het stond in een wetenschappelijk bericht. Het stond juist daar, omdat wetenschappers na onderzoek hebben vast gesteld, dat juist door het eten van apenvlees de mensen besmet worden met allerhande enge en vreselijke ziektes, die tot nog toe alleen bij de apen voorkwamen, die er wonderwel niet ziek van werden, nog eraan stierven. Het eten van apenvlees wordt dus dringend ontraden.

      Daar deze mensen geen andere mogelijkheid hebben ander vlees te kopen, dan denk ik bij mezelf voor de zoveelste keer, dat we moeten ophouden met het verstrekken van ontwikkelingshulp geld. Daar krijgen alleen bepaalde mensen een dikke auto, dik huis en een heel dik lichaam van.
      Dit laatste is dus mijn eigen zienswijze (al sinds jaar en dag overigens) en stond dus niet op die manier in het wetenschappelijk bericht.

      Geliked door 1 persoon

      • Luchtpint zegt:

        “zou niets te maken moeten hebben”, dat klinkt natuurlijk normatief. Tegenwoordig kan alles echter verkeerd worden opgevat. Als de Sectie ter Monitoring van Controversiële Uitspraken als onderdeel van de Gedapo (Gedachtenpolitie) zijn werk gaat doen, dan zijn we van niks meer zeker.

        Wie zou er hier nog allemaal “over de schouder” meekijken ? Dus je ziet hoe ver het kan gaan op de lange termijn.

        Geliked door 1 persoon

      • Nemesis zegt:

        Inderdaad en over de schouder meekijken gebeurt al heel lang. Toch ben ik niet van plan ook maar iets van mijn uitspraken en mijn meningen terug te nemen. Of iemand dat nu verkeerd of juist als goed opvat, kan me nu op de leeftijd die ik heb bereikt en de dingen die ik meegemaakt, niet veel meer schelen. Overigens was ik al op de wereld toen de Gestapo ons een bezoekje kwam brengen. Echter te klein om te weten wat het betekende. Ik schijn het op een brullen gezet te hebben toen die kerels hun bek opentrokken.

        Like

  13. Steven zegt:

    Ik snap nog steeds niet als ik dit soort dingen lees “om immigranten met succes te laten integreren”…bla bla bla….
    Waarom worden ze gewoon niet terug gestuurd als de oorlog voorbij is. In al die teksten die je overal tegenkomt staat min of meer dat niemand ooit nog terug hoeft!
    NIKS integreren…gewoon wachten tot het weer “veilig” is en dan…OPROTTEN!!

    Like

  14. joga zegt:

    Heer geef wijsheid aan die linksgekken en die christelijke farizeeërs van u. En dan ben ik niet eens gelovig.

    Geliked door 1 persoon

  15. Jean zegt:

    Wat zou ik graag deze kerstmis het schavot zien staan i.p.v. de kerststal in Berlijn en op het schavot met handen op de rug gebonden merkel dan kunnen wij heel hard zingen “wir schaffen das”. Alleen al het gedacht maakt mij gelukkig.
    Voor die Luxemburger doen we dat ook maar dan in Luxemburg, voor die huichelaar uit Gent doen we hetzelfde in Gent enz. en dat tot de hele mesthoop is opgeruimd.
    Oh wat zal het terug veilig en leefbaar worden in Europa want alle islamieten zullen dan ook verdreven zijn richting Afrikaans grondgebied, laat ze daar maar allalassen…. ha ha ha ha als de smeerlapperij hier maar verboden en verdreven wordt zodat er toekomst is voor onze kinderen en kleinkinderen en uiteraard ook voor onszelf.

    Like

  16. Steven zegt:

    Kosten exploderen? hoe bestaat het!!

    Like

  17. Henk der Niederlander zegt:

    Soms is er ook goed nieuws.
    Alleen nog even wachten of de kloothommel een straf krijgt die bij zijn vergrijp hoort.

    ‘Man die in Berlijn vrouw brutaal van trappen schopte is opgepakt’

    In Berlijn is de man opgepakt die ervan verdacht wordt de dader te zijn van geweld op een vrouw in een metrostation. Dat heeft de Berlijnse politie zaterdagavond bevestigd. De man gaf een stevige schop aan een vrouw, waardoor die van de trappen viel.

    Het gaat om een 27-jarige man uit Bulgarije. De man werd opgepakt aan het busstation in de wijk Charlottenburg bij zijn terugkeer naar Berlijn.

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20161217_02632063

    Like

  18. OphEUffen zegt:

    Vaste kosten, variabele kosten, dat leerde ik vroeger bij economie. Tegenwoordig bestaan er ook onbeheersbare kosten. Kosten waarvan de omvang niet te overzien valt en gepaard met een onaanvaardbaar risico. Nederland grossiert in onbeheersbare kosten, opgevoerd en aangewend om ons de natiestaat te ontnemen.

    Like

  19. Flo zegt:

    Dat is ongeveer het bedrag wat ze aan inkomsten mislopen nadat ze de deuren van Rusland hebben gesloten . Beter had men de arabieren buiten de deur gehouden ,en ons niet opgezadeld met de Islam, Brussel ,Islam ,straks oorlog met de russen ,nee Juncker en Merkel , jullie maken er een bende van ,en dan blijf ik nog heel netjes .

    Like

  20. Henk der Niederlander zegt:

    In Duitsland hebben ze een andere manier gevonden om geld uit te sparen.

    Die bittere Bilanz nach Sex-Mob in Hamburg
    410 Frauen belästigt – eine Verurteilung!
    Auch in Köln, Düsseldorf, Dortmund gehen die meisten Täter straffrei aus

    Hamburg / Köln – Die widerlichen Übergriffe in der Silvesternacht – die meisten Sex-Mob-Grabscher werden für ihre Taten nicht belangt. Die bittere Bilanz!

    Massenhaft wurden am Jahreswechsel 2015/2016 Frauen von Männergruppen sexuell bedrängt und bestohlen. Vor allem die Ereignisse rund um den Kölner Dom machten weltweit Schlagzeilen. Zu Übergriffen kam es aber auch in Hamburg. Es gab Hunderte von Strafanzeigen, etliche Verfahren wurden eingeleitet – doch die bisherige Bilanz der Ermittlungen fällt ernüchternd aus.

    Hamburg – eine Verurteilung

    Nach den Übergriffen in Hamburg ist bislang nur ein Täter verurteilt worden. Aus 245 Ermittlungsverfahren hätten sich vier Anklagen und ein Strafbefehl ergeben, sagte Oberstaatsanwältin Nana Frombach.

    Wegen eines sexuellen Angriffs auf eine 19-Jährige verurteilte das Landgericht Ende August einen jungen Afghanen zu einer Jugendstrafe von zwei Jahren auf Bewährung. Von drei weiteren Fällen, in denen die Staatsanwaltschaft Anklage erhob, endeten zwei mit Freisprüchen. Der übrige Fall soll im Februar 2017 vor Gericht verhandelt werden.

    http://www.bild.de/news/inland/sex-uebergriffe-silvesternacht/sex-mob-silvester-magere-bilanz-taeter-verurteilungen-49275736.bild.html

    Like

  21. Duitsland mag van mij imploderen, dat maakt niet zoveel rotzooi en is meteen opgeruimd.

    Like

Plaats een reactie