Viktor Orbán: Hongarije wil niet datgene wat Angela Merkel wil

screenshot_64

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals de Hongaarse minister-president Viktor Orbán (foto) tijdens de topontmoeting van de staats- en regeringschefs van de EU in Brussel verklaarde, zou men in de Europese Unie steeds meer van mening zijn om de “vluchtelingen”kampen buiten de EU in te richten. De minister-president bevestigde dat Hongarije niet toegeeft in de quotakwestie.

Langzamerhand wint de mening in de EU terrein volgens welke de “vluchtelingen”kampen buiten het territorium van de EU geplaatst zouden moeten worden, zei Viktor Orbán donderdag in Brussel voor de ontmoeting van de staats- en regeringschefs van de EU.

De minister-president liet in een antwoord op de vraag van een journalist weten: nog is er geen meerderheid, maar hij zou het gevoel hebben dat de gebeurtenissen zich in deze richting zouden bewegen. Zoals hij zei, kan in de hele migrantenkwestie geobserveerd worden dat “de daarvoor geëxcommuniceerde, verachtelijke standpunten langzamerhand tot een gezamenlijk standpunt zouden komen, en dat de mensen die dit standpunt vertegenwoordigen sinds kort begroet en als waardige partners beschouwd worden.”

Met betrekking tot de quota voor de herverdeling van de “asielzoekers” maakte de minister-president duidelijk dat datgene wat de Duitse bondskanselier Angela Merkel wil niet datgene is wat de Hongaren willen. Hij benadrukte dat het idee niet sympathiek zou zijn dat diegenen die massaal “overwegend economische migranten” Europa hebben binnengelaten hen onder de anderen willen verdelen, opdat “iedereen in de moeilijkheden komt”.

In het referendum in oktober vonden 3,3 miljoen Hongaren: “In geen geval kan het zijn dat iemand anders over de identiteit van de in Hongarije wonende mensen beslist dan de Hongaren zelf.”

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.origo.hu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, establishment, EU-critici, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Oost-Europa, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Viktor Orbán: Hongarije wil niet datgene wat Angela Merkel wil

 1. EN ZO IS HET. WIJ MOETEN ZE OOK NIET. Stuur maar door naar MERKEL

  Like

 2. Cathja zegt:

  Verstandige Hongaren. Ik krijg steeds meer respect voor dit volk! Ik hoop dat dankzij de regering van Hongarije er binnen de EU een omwenteling gaat komen. Orbán houdt voet bij stuk en heeft bewezen niet te buigen voor de grillige eisen van Angela Merkel.
  Ik hoop dat ze zo doorgaan.

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Als alle politiek leiders zo zouden zijn, was er geen vluchtelingenprobleem.

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  wij de Nederlanders althans de meesten willen de economische vluchtelingen ook niet, het wordt ons door de strot geduwd, bijna iedereen die je spreekt vindt het te gek worden, was de heer Orban onze minister president maar, maar onze leiders willen dat wij plaats maken voor al de nieuwkomers, we zitten met 17 miljoen mensen op een veel te klein stukje aarde

  Like

 5. Steven zegt:

  Precies…laat die SPEKLAP in Duitsland maar in haar SOP gaar koken!!

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Angela ( what is in a name?) Merkel is de vleesgeworden islammelinge van het westen zij treft heel Europa met haar gedram om meer vluchtelingen, deze vrouw is ontoerekeningsvatbaar, al heel lang! Deutschland wach AUF!

  Like

 7. Mary zegt:

  Nu hebben de Hongaren een president die voor hen spreekt en ze beschermd tegen die waanzinnige Merkel en de geldverslindende (het onze als grootste netto betaler) EU, wij echter hebben een Rutte en Co die helemaal niet wil weten wat Nederlanders willen wat betreft de identiteit van de tsunami uitvreters die hij binnen laat, zegt ja tegen Merkel, ja tegen de EU en een dikke vette nee tegen de Nederlander.

  Like

 8. kruisridder zegt:

  Het Hongaarse volk doet mij denken aan de Britten van de jaren ’39-’40 van de vorige eeuw dat alleen streed tegen een oppermachtige vijand en standhield tot en met het einde van de oorlog. Ook nu weer samen met de Britten.

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Hongarije is trouwens ook een zeer arm land dat er sowieso al niet aan kan beginnen die nutteloze parasieten op te nemen die de macht willen overnemen ook.

  Like

 10. Jan zegt:

  Verenigd front tegen invasoren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s