Definitief vrede in Aleppo – Russische generale staf

screenshot_58

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Syrische leger heeft de terroristen uit alle 105 wijken van Aleppo verdreven. Dat maakte de vicevoorzitter van de Operatieve Hoofdafdeling van de Russische generale staf, luitenant-generaal Viktor Posnisjir, bekend. In totaal werd een oppervlakte van ongeveer 78.5 km² gezuiverd van terroristen. In het kader van de gevechten werden ongeveer 900 terreurstrijders gedood en tientallen eenheden zware wapens en gevechtstechniek verwoest, aldus Posnisjir.

rt

Dinsdagnacht vierden de inwoners van de stad hun bevrijding van de terroristen. Op sociale netwerken werden video´s van feestende mensen en spontane massale manifestaties met de hashtag #Aleppo Victory geplaatst, waarbij de mensen met Syrische vlaggen zwaaiden en welkomstleuzen riepen. Maandagmiddag had het Russische verzoeningscentrum in Syrië gemeld dat 95% van het territorium van Oost-Aleppo onder volledige controle van de Syrische autoriteiten staat.

 

Bron:
https://deutsch.rt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Syrië. Bookmark de permalink .

18 reacties op Definitief vrede in Aleppo – Russische generale staf

  1. Golden Girl zegt:

    mooi, de hoogste tijd om terug te gaan, niets binnen halen van 31 familie leden, niets huis of Nederlands paspoort

    Geliked door 2 people

  2. Aegolius cs zegt:

    Altijd weer aardig te lezen dat na het vernietigen van huizen en woningen, de vrede is hersteld. Wiens vrede?!

    Geliked door 1 persoon

  3. Zo zie je maar de Russen brengen daar de vrede.

    Like

    • ieznogoedh zegt:

      Ok, maar het hangt er wel een beetje vanf hoe je vrede definieert.
      Per slot van rekening is het een mislimisch land en tot op heden heb ik nog van geen enkel mislimisch land begrepen dat er vrede heerst. Dan laat ik welbehagen er maar helemaal buiten.
      Daar waar mislims zijn, is per definitie geen vrede.
      Maar goed, ondanks dat is het een formidabele prestatie die de Russen hebben geleverd. Een prestatie die door de mislim obama op alle mogelijke manieren is tegengewerkt.

      Like

  4. Marc zegt:

    Erg veel mensen zijn het niet. En de meesten kijken niet echt blij. Het lijkt me uiteindelijk ook te vroeg voor een feestje. Eerst moeten ze hun onderlinge haat maar eens neutraliseren. Dat kan door de directieven van de islam eens flink in twijfel te trekken.

    Like

  5. Bas zegt:

    Een driewerf HOERA voor Rusland.

    Geliked door 1 persoon

  6. Fred zegt:

    Is dit trouwens al doorgedrongen bij onze media? Speciaal DWDD en Nieuwsuur.
    O, wacht, volgens goed Noord-Koreaans gebruik mag hier niet over bericht worden.

    Like

  7. Steven zegt:

    Zo, nu allemaal weer op de BOOT terug naar huis!

    Like

  8. Peterdm zegt:

    Alleen maar sjagarijne soeni moslims in amsterdam gezien, gisteren hebben zij de oorlog verloren in Syrië, jaren lang hebben deze soort sekte moslims collecte zakjes gezien, niet voor kanker bestrijding maar om wapens te kopen voor hun islamitische jihad koppensnellers die nu zelf een kopje kleiner zijn gemaakt. De vernedering welke de neder-moslims in Syrië hebben genoten is enorm. De aankomende dagen zullen deze moslims ons toe schreeuwen om geen 2de sebrenica in te laten plaats vinden want hun jihadisten moeten weer veilig terug kunnen keren naar Nederland om weer te kunnen hergroeperen …..;

    Like

  9. joga zegt:

    In ieder geval zal Trump de moslims in hun sop laten gaar koken, zodat na zijn aantreden een totaal andere situatie ontstaat in het Midden-Oosten met Israël als zijn politie-agent ter plekke, tot aan de tanden gewapend en met de opdracht eerst schieten en dan waarschuwen. Ik ben er van overtuigd dat die mislimgekken elkaar dan in no-time zelf uitmoorden.

    Like

  10. Anna zegt:

    Nu kunnen de rebellen zich hergroeperen…… en dan…….DAMASCUS.!!!!?

    Ja ik ben een pessimist van dit geteisem komt niets goeds….

    Ik vrees dat een nieuwe oorlog / verovering van een stad….zeker zal gaan beginnen…. want Turkije blijft stoken en die vind dat Assad weg moet en het westen ook …… dus Assad maak je borst maar nat….. we krijgen een ander coalitie en dan gaat het opnieuw los….. Dan kan het wel eens leiden tot een totale oorlog…..
    Bovendien is de moorzucht adrenaline van de rebellen te groot…. gek maar ook moorden werkt psychologisch gezien ” verslavend”

    Like

  11. Henk der Niederlander zegt:

    Shit aan de knikker.

    BREAKING: 14 US-Led Coalition Military Advisers Captured by Syrian Special Forces in Aleppo

    At least 14 US-led coalition military advisers have been captured by the Syrian Special Forces in a bunker in the city of Aleppo, according to media reports.

    The event allegedly took place in the morning on December 16, 2016 (Voltaire.net):

    https://southfront.org/breaking-14-us-led-coalition-military-advisers-captured-by-syrian-special-forces-in-aleppo/

    Like

    • kruisridder zegt:

      Er zal ongetwijfeld een reddingsactie worden ondernomen door Amerikaanse Rangers. Maar de US-militaire ”adviseurs” zijn in feite instructeurs en inlichtingenmensen die bij de terroristen waren ingekwartierd en hen trainden op het doden en het onthoofden van burgers en manschappen van Assad. Ook op het verstoren van de militaire installaties en de infrastructuur. Gezien het eerste betreft burgers en het samenwerken met terroristen hebben ze het oorlogsrecht geschonden en hebben ze zelf geen recht op de status van krijgsgevangene, dus kunnen ze worden geexecuteerd.

      Like

Plaats een reactie