“Quod erat demonstrandum” (Hetgeen bewezen moest worden)

screenshot_62

(Door: Burgercomité EU)

De kogel is na lang talmen eindelijk door de kerk. Het kabinet heeft besloten het associatieverdrag te ratificeren ondanks dat het op 6 april 2016 met grote meerderheid van stemmen werd verworpen. Hiermee is kristalhelder bewezen wat wij als initiatiefnemer van dit referendum vanaf het begin hebben willen aantonen. De Nederlandse politiek draait niet langer om u, de Nederlandse kiezer en de Nederlandse bevolking, maar om Brussel en de Europese Unie. Onze democratie is zo goed als dood. De periode sinds het referendum van 6 april en dit besluit van het kabinet laten hier geen enkele twijfel meer over bestaan. Een kort overzicht van wat we sinds de referendumuitslag geleerd hebben over de extreem zorgelijke toestand van de democratie in ons land.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, democratie, dictatuur, Europa, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Oekraïne, PvdA, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Quod erat demonstrandum” (Hetgeen bewezen moest worden)

  1. Tistochwat zegt:

    Ik heb er geen seconde aan getwijfeld dat die ziekelijke aartsleugenaar zijn zin zou doordrijven.
    Iedereen die liegt, is voor mij een SMERIGE, RANZIGE, VALSE, WEERZINWEKKENDE, GOORLING! http://home.online.nl/dewilde-deligny/emoticons/duivel.gif

    JIJ DUS OOK RUTTE; VIEZE VERRADER!

    En dát sujet is nota bene “de baas” over dit land!

    De laatste handtekening die mijn moeder in haar leven heeft kunnen zetten, is dus zinloos geweest. EN DÁT, VUILE RAT-RUTTE, DOET ME HEEL VEEL PIJN!
    JE TRAPT DUS ÓÓK NOG EENS OP MIJN ZIEL, ROTSCHOFT!

    Ik zie het arme mensje nóg tobben om die handtekening voor elkaar te krijgen…

    Geliked door 2 people

  2. Nou, dat is duidelijk. Dat weten weten we dan. Ik hoop dat het gauw maart is. een lichtpuntje in deze duisternis.

    Like

    • bigljohn zegt:

      Marian van Cranenbroek 17 december om 16:05 Er zijn wat negatieve punten van belang; Nederlanders vergeten veel te snel, en zijn welgevallig voor leugens van politici.

      Like

  3. koddebeier zegt:

    Het beste voor de democratie zou zijn alle voor stemmende politici voor een volkstribunaal te slepen en te veroordelen !!

    Like

  4. Jean zegt:

    Hallo Europeanen er is werk aan de winkel. Nu die pro EU misdadigers verdrijven uit heel Europa.
    Leve het Onafhankelijke Dictatuur Vrije Europa, die EU misdadigers horen thuis in de isoleercel voor minimaal 20 jaar. Het verraderstuig en islamknuffelaars incl. die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij moeten verdreven worden willen we een vrij Europa zonder despoten, geweldplegers, lafaards en verraders van eigen volk.

    Like

  5. Marc zegt:

    De boven ons gestelden schijten de boel weer eens onder.

    Like

  6. leefbarbaar zegt:

    Ik hoorde net op de radio dat GroensLinks de regering steunt inzake het ondertekenen van het Oekraïneverdrag. Dat betekent natuurlijk dat er volgend jaar nog meer duurzame heffingen komen en GsL nog meer geld achterover mag drukken. Zolang de oppositie te koop is werkt de democratie niet meer.

    Like

  7. Visje zegt:

    voor mij was het de allereerste keer dat ik mijn stem heb uitgebracht, ik heb NEE! gestemd tegen het Oekraïne verdrag , met mijn stempas en met de volmachtiging van mijn man,
    dus 2 maa l ’n nee, namens ons gestemd!
    ik ben ontgoocheld, heeft stemmen überhaupt nog wel zin?

    -ik krijg steeds meer het gevoel dat we in onze democratie, eigenlijk maar stof zijn, mens zonder stem, maar enkel maar ’n omhulsel, ik ervaar dat als zéér triest.

    ’n teleurgestelde stemmer dus, zeer zeker,

    mvg Visje

    Like

Plaats een reactie