Open grenzen geïllustreerd . . .

screenshot_91

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Open grenzen geïllustreerd . . .

  1. Gert Jan Reitsma zegt:

    Maar mevrouw Merkel zegt: Er kan nog meer bij. Wie het begrijpt, mag het zeggen; ik haak af.

    Like

  2. BertG. zegt:

    Deze is nog een stukje harder en een stuk grover.

    Like

    • Ongelovige zegt:

      Vraag me af wanneer we de echte beelden vd dashcam vd Scania te zien krijgen.

      Like

      • Nemesis zegt:

        Nooit, wil ik wedden. In de toespraken of dat wat er voor door moest gaan werden de slachtoffers, volwassenen en kinderen, en de poolse chauffeur al hele maal niet genoemd. Deze slachtoffers bestaan niet voor dat (sorry alvast) tyfuszooitje wat zich overheid noemt al helemaal niet.

        Like

  3. fransdewit zegt:

    Wordt tijd dat ze zelf eens gaan fabriceren in hun zogenaamde Allah aanroep oorlog maken ze tot nu toe gebruik van middelen door anders gelovige gemaakt. Niets kunnen ze zelf ze hebben overal hulp bij nodig zielige gasten hoor die islam aanhangers

    Like

  4. Dat is ook een manier voor open grenzen.

    Like

  5. Ik lees vanmorgen in de Telegraaf dat de Duitse Geheime Schlafzimmermädchen wel een paar honderd aanwijzingen per jaar niet bij kunnen houden. Zo waren er ook 2 specifieke waarschuwingen van de Marokkanen bij over die Dobberchauffeur. Een paar honderd aanwijzingen per jaar is ongeveer, laten we zeggen, 1 (één) per dag en dan kunnen ze met 50.000 man Heinrich Bondz, 400.000 wouten en een leger van 1 miljoen man zo’n waarschuwing niet nagaan of de knakker waarvoor gewaarschuwd wordt alvast Auf der Flucht zelfmoord laten plegen. Ze hadden het te druk met het invullen van formulieren voor de statistieken, het zoeken naar onwelgevallige woorden, zoals merkeldoden, in de reacties en blogs op het internet, het regelen van een nog lucratiever baantje voor zichzelf of hun vriendjes en het clandistien zitten in broekjes van stagiaires en het trachten om deze met dat kleine tumtummetje te imponeren. Stelletje luie flikkers.

    Like

Plaats een reactie