Na Berlijn: volgens de binnenlandse veiligheidsdienst minstens 300 gevaarlijke personen in Oostenrijk

screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

Het actuele aantal van 6.493 “asielzoekers” dat nog tijdens hun lopende asielprocedure in ons land “verdwenen” is, doen je gezien de gebeurtenissen in Duitsland huiveren. Tijdens de nog lopende asielprocedure onder te duiken, doet in ieder geval vermoeden dat deze immigranten zich er waarschijnlijk al bewust van zijn niet als asielzoeker erkend te worden en daarom mogelijk uitgezet zouden kunnen worden, zoals bijvoorbeeld de vele Noord-Afrikanen.

ongecensureerd-at

300 potentieel gevaarlijke personen in ons land

Volgens informatie van de binnenlandse veiligheidsdienst bevinden zich op dit moment bovendien 300 potentieel radicaalislamitische gevaarlijke personen in Oostenrijk. Gezien het feit dat zich in Duitsland met een tienmaal grotere bevolking “slechts” ongeveer 500 van deze Jihadisten ophouden een behoorlijk aantal.

Scherpe kritiek van de Rekenkamer op de praktijk van uitzettingen

In een vorige week gepubliceerd rapport van heeft de Rekenkamer scherpe kritiek op de Oostenrijkse praktijk van uitzetting. In de periode tussen 2010 en 2014, dus een observatieperiode voor de “massa-immigratie” van vorig jaar, steeg het percentage afgewezen “asielzoekers”, die echter niet werden uitgezet, met 3% naar een schrikbarende 57%. Daarbij gaat het om in totaal 39.370 personen over wier verblijf volgens de Rekenkamer de autoriteiten geen enkele informatie hebben.

Minister van Binnenlandse Zaken, Sobotka, klaagt in plaats van te handelen

Vaak zouden d elanden van herkomst van uitgezette “asielzoekers” weigeren om deze weer terug te nemen, wordt door een Oostenrijkse asieldeskundige verklaard. Op voorwaarde dat er überhaupt een uitleveringsverdrag met het desbetreffende land bestaat. Daarbij zouden echter ook de regering en de Oostenrijkse diplomatie de plicht hebben om zulke verdragen te sluiten en bestaande overeenkomsten met de nodige druk op te eisen.

Minister van Binnenlandse Zaken, Wolfgang Sobotka (ÖVP), verklaarde nu bijna beledigd “dat landen asielzoekers niet terugnemen, is onacceptabel. Eveneens dat migranten ondanks uitzettingspapieren niet willen vertrekken. Daarom dring ik sinds oktober aan op een wet met straffen in zulke gevallen.” Dit zou echter allemaal, zou je toch denken, sowieso in handen zijn van de “kemphanen van de grote coalitie” – en in ieder geval een overtreding uitzetting zou in een rechtsstaat als Oostenrijk sowieso bestraft moeten worden.

Landen van herkomst moeten terugkeercertificaten afgeven

De verantwoordelijke buitenlandse vertegenwoordigingen van afgewezen “asielzoekers”, die onderworpen zijn aan het Dublin-verdrag, zouden zogenaamde terugkeercertificaten moeten afgeven. Alleen dan is het volgens de huidige wetssituatie mogelijk om deze mensen ook daadwerkelijk naar hun landen van herkomst terug te sturen. Op grond van meestal niet aanwezige of vervalste identiteitspapieren van de afgewezen “asielzoekers” beroepen enkele landen zich, met voorop Marokko, Algerije of Nigeria, op precies dit feit om een repatriëring te verhinderen. Wie op die manier het land verlaat, behoort immers zelden tot de steunpilaren van de samenleving en wordt daarom ook zo mogelijk niet terugverwacht.

Prakticabele wetswijzigingen dringend noodzakelijk

Met “naïeve” wetten, die tot nu toe mogelijkerwijs te tolereren kunnen zijn geweest, laat de regering zichzelf pootje haken. Het momentele veel geciteerde “abstracte terreurgevaar”, dat inmiddels heel Europa in zijn wurggreep houdt, vereist echter snel handelen, ook en vooral wat betreft wetsaanpassingen.

Op dit moment ziet de wetssituatie er zo uit dat de al afgewezen “asielzoeker” tot aan duidelijkheid over de afgifte van het terugkeercertificaat onbeperkte bewegingsvrijheid in ons land geniet. Alleen bij een al vastgestelde datum van uitzetting zou vastzetting opgelegd kunnen worden. Dan ligt het echter voor de hand dat deze personen gebruik maken van de gelegenheid om gewoon onder te duiken.

Het is nu dus spannend wat de Oostenrijkse politiek wil leren van de zaak van de aanslagpleger van Berlijn, Anis Amri, die ondanks het niet erkennen van zijn asielstatus door Europa bleef “spoken” en uiteindelijk nog 12 mensen mee de dood in sleurde. Dit alles gezien tegen de achtergrond van (minstens) 300 potentieel gevaarlijke personen in de Alpenrepubliek.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, christendemocraten, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Na Berlijn: volgens de binnenlandse veiligheidsdienst minstens 300 gevaarlijke personen in Oostenrijk

 1. Volgens informatie van de binnenlandse bloggers, reaguurders en andere spuugkuilomwonenden bevinden zich op dit moment ruim 125 potentieel gevaarlijke vrienden van de islam en andere radicale ogendichtknijpers in Nederland.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  1. We moeten van die alles saboterende EU af.
  2. Per land moeten er noodwetten aangenomen worden voor maatregelen met directe ingang.
  3. Met die noodwetten in de hand de islam verbieden en alle praktiserende moslims uitzetten.
  Eigen land en volk eerst !!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. het niet binnenlaten van moslims is het beste

  Like

 4. Cathja zegt:

  Niet alleen in Duitsland en Oostenrijk laat men uitgeprocedeerden hun gang gaan, maar ook in ons land gebeurt dit op uitgebreide schaal. Als je mensen verzoekt het land te verlaten, dan kun je er vergif op innemen dat ze NIET vertrekken! Ze weten immers dat hen geen strobreed in de weg gelegd wordt?
  Zolang dit beleid voortduurt, en er steeds meer duistere figuren Europa binnenkomen, lopen onze burgers met de dag meer gevaar.
  Het wordt tijd dat in NL de overheid eens hun haat- en nijdgevoelens jegens Geert Wilders laten varen, en toegeven dat waarvoor hij al tijdenlang waarschuwt, helaas realiteit is!

  En laat ze daar dan ook eens naar handelen. In het belang van ons aller veiligheid!

  Like

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 6. Ron zegt:

  Daar hebben de geheime diensten gewoon niet genoeg personeel voor. Op deze weg is het een kwestie van weken voordat ze het werk niet meer aankunnen, voor zover dat tijdstip enkele maanden terug al niet gepasseerd is.
  Nu nemen ze alleen de top-300 en hopen dat nummer 301 niet toevallig een aanslag gaat plegen.
  Het enige dat helpt is de toevloed stoppen, maar ja, dan kom je bij de regering uit die geen verantwoording wil nemen om dit te doen en zich achter linkse smoezen verschuilt.

  Geliked door 1 persoon

  • M.A.L. Sion zegt:

   Beste Ron
   Reken even mee. Voor iedere gevaarlijke moslim – en daar hebben we er veel te veel van – die constant in de gaten gehouden moet worden heb je minimaal 10 man nodig. Je inschatting van 300 ‘gevaarlijke moslims’ is veel te laag. Het is een veelvoud daarvan en het worden er met de dag meer.
   Dat betekent dat je voor de beveiliging, c.q. bewaking van deze figuren minstens 3000 man nodig hebt. Zie je het zitten?
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Geliked door 1 persoon

 7. Bob Fleumer zegt:

  Onze regering doet al heel lang niet waar zij voor is ingehuurd en is daarmee ongrondwettelijk bezig want het is de eerste plicht het land tegen onheil te beschermen en de islam is onheil in het kwadraat !

  Like

 8. Ik zou zeggen wat let ze, sluit ze op. Voor dat ze iets gaan doen waar wij later spijt van kunnen krijgen dat we dat niet hebben kunnen voorkomen.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Een tijd geleden hadden we een hoop last en een wereldoorlog te danken aan één Oostenrijker. Laten we 300 waanzinnigen heel serieus nemen.

  Geliked door 2 people

 10. Wij stonden met zijn allen achter Geert Wilders, Die al jaren geleden vroeg om de grenzen te sluiten. Dat kunnen ze ons als burgers niet aanrekenen wat ze hier hebben laten binnenkomen..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s