Nieuwe vluchtelingengolf: 15 miljoen Afrikanen komen naar Europa! (uitzetten, niet alimenteren!)

screenshot_7

(Door: Peter Helmes – Vertaling: E.J. Bron)

Onze aandacht op de vluchtelingenthematiek werd in de afgelopen maanden heel eenzijdig naar migranten uit vooral het Nabije oosten geleid. De grootste uitdaging staat ons echter nog te wachten. Volgens serieuze schattingen zouden zich (tot het jaar 2020) ongeveer 15 miljoen Afrikanen op een “vlucht naar Europa” voorbereiden. Dit aantal kun je met een gerust hart verhogen, omdat de bevolkingsgroei in Afrika een explosieve omvang heeft aangenomen; de Afrikaanse bevolking verdubbelt in slechts 20 jaar van één naar twee miljard mensen.

De daarvoor noodzakelijke economische (en sociale)  structuur kan dit echter niet zo snel bijhouden, waardoor de druk om de problemen te ontvluchten vermoedelijk steeds groter zal worden.

En niet te vergeten: de uitnodiging van Merkel – “Wir schaffen das!” – zal nog vele jaren nawerken. Ik zie nu al hoe gedienstig onze “goedmenschen” zullen beweren dat Europa genoeg capaciteit zou hebben om de “zielige getraumatiseerde mensen” op te nemen. Dat het in de regel niet gaat om “vlucht” of “recht op asiel”, maar gewoon om “economische vluchtelingen”, wordt zelfs niet eens stiekem uitgesproken – hoewel de waarheid voor de hand ligt en zelfs voor iedere politiek niet blinde  te begrijpen is:

Het Sesam-open-u! heet “political correctness”

De nieuwe golf zal vooral uit jonge mannen uit probleemlanden in Afrika bestaan – zoals Soedan, Eritrea, Nigeria enz. en daar komen zeker nog meer bij wanneer de eerste “succesmeldingen” van hier aangekomen “vluchtelingen” in de Afrikaanse dorpen aankomen en meer begeerte opwekken. Per slot van rekening zijn er de afgelopen drie jaar al ongeveer 300.000 Afrikanen naar Europa “gevlucht”.

Rijst – opnieuw – de vraag naar de EU en de Europese Commissie. Wat doen die eigenlijk in werkelijkheid om de misère te voorkomen respectievelijk de omvang van het probleem in ieder geval enigszins de baas te worden? Alsjeblieft niet nog meer woorden of “nieuwe ideeën”! Daden zijn gevraagd! En wel onmiddellijk en direct bij alle brandpunten:

Griekenland heeft niet alleen op begrotingsgebied gefaald, maar is ook zijn grensbewakingstaken niet nagekomen; daarom zou het land uit de Schengen-zone “geschorst” moeten worden (men hoeft immers niet tegelijk alle terugkeermogelijkheden uit te sluiten). Met datzelfde moet Italië gedreigd worden.

Afgewezen “asielzoekers” zonder omwegen uitzetten! (hoe vaak hebben we dat in de afgelopen maanden vanuit de politiek al gehoord!). en wat is er gebeurd: honderdduizenden zonder recht op asiel staan tegenover enkele duizenden die uitgezet werden (volgens Frontex zouden er op dit moment in de EU ongeveer 500.000 “asielzoekers” zonder recht op asiel uitgezet moeten worden).

Als dit zo doorgaat en er nog meer mensen bijkomen zonder recht op asiel, dan zullen de burgers van Europa, die de afgelopen twee jaar “beschermingzoekers” hebben opgenomen, weldra zelf bescherming nodig zijn tegen diegenen aan wie ze zelf destijds bescherming en hulp hebben gegeven.

Zolang deze mensen echter Europa binnengelaten worden en hier met onze “welkomstcultuur” vertrouwd raken, zolang zal dat niet stoppen! Daarom zouden bijvoorbeeld “schipbreukvluchtelingen” consequent teruggebracht en op de Afrikaanse kusten afgezet moeten worden. Wij echter brengen ze heel gedienstig naar Europa, waar we ze niet meer kwijtraken.

En nog even in alle duidelijkheid (ook als ik daarvoor door de medelijdende “goedmenschen” gestenigd wordt): we zullen deze golven nieuwe “vluchtelingen” niet alleen met mooie woorden en milde gaven de baas kunnen worden. Daarom moet er meer personeel (met wapens!) naar de grenzen, ook het leger. En: de (tijdelijke!!!) hulp zou tot het hoogst noodzakelijke beperkt moeten worden, zonder de betaling van contant geld!

En zulke signalen zouden in alle duidelijkheid “via alle kanalen” gecommuniceerd moeten worden. Als in Afrika bekend wordt dat er “in Europa niets te halen” is en met diegenen die geen recht hebben op asiel per kerende post terugstuurt, zal de “stroom naar Europa” snel opdrogen.

Bron:
https://conservo.wordpress.com
Auteur: Peter Helmes

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Genocide, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Nieuwe vluchtelingengolf: 15 miljoen Afrikanen komen naar Europa! (uitzetten, niet alimenteren!)

 1. Jean zegt:

  ‘Ze’, de EU misdadigers, willen Europa kapot maken en het zal ‘ze’ lukken als ‘wij’ niet heel snel gaan ingrijpen ‘tegen’ die EU misdadigers.
  Geen enkele vreemdeling nog binnenlaten maar wel massaal uitzetten is nu de boodschap zo niet is het einde verhaal met Europa en zeker met de toekomst van ‘onze’ kinderen en kleinkinderen.

  Like

  • Steven zegt:

   Het gaat zo snel dat zelfs je eigen toekomst al in het gedrang komt, tenzij je al 90 bent.
   De jeugd van nu gaat een vervelend leven krijgen…vooral de nu nog kleintjes.

   Like

 2. Hendrik zegt:

  Hun bootjes lekschieten aan de kust, nog voor ze van de wal steken

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Als de Afrikaanse bevolking zich iedere 20 jaar verdubbeld, gaan ze dat in Europa ook doen. En omdat de Europese bevolking langzaam krimpt, zullen er maar een paar generaties nodig zijn om de bevolking van Europa in hoofdzaak uit Afrikanen te laten bestaan. Die hun uiterste best zullen doen om ons, onze cultuur en techniek te doen laten verdwijnen middels hun Sharia gekte. En als voorbeeld; Iedereen weet immers wat er in zuid Afrika met de blanke boeren is gebeurd. Duizenden van hun zijn vermoord ! Hun boerderijen verwoest, hun vee opgegeten, met als resultaat dat die Afrikaanders nu (typisch Afrikaans) om hulp beginnen te roepen ! En niemand zal ze te hulp schieten als ze Europa totaal verwoest hebben !

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Dan nog maar snel even een paar ‘glazen huis’ dagen doordrukken om zoveel mogelijk geld die kant op te sturen voordat ze ons onder de voet lopen.

   Like

 4. Mirjam zegt:

  Grenzen dicht en niemand meer erin, in geen enkel land. Ze hebben geen recht op asiel en wat er niet komt, hoeft er ook niet uit.

  Geliked door 2 people

 5. Golden Girl zegt:

  Wat? 15 miljoen, ze moeten eens stoppen met nieuwe Afrikanen te maken
  Ze hebben geen geld maar dat kunnen ze wel, moet heel Europa voor al die mensen zorgen, het moet niet gekker worden, zij de lusten kinderen produceren en wij de lasten ?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Laat maar mooi doorgaan.
   Mijn grote angst is dat die immigratie zal stoppen…!
   Als de immigratie morgen over is zal er helemaal niets veranderen.
   We mogen geen rustpunt kennen. Iedereen zal er van doordrongen moeten zijn dat die immigranten niet alléén er niet er in. Maar in de eerste plaats allemaal ER UIT zullen moeten!
   Pas als men daarvan doordrongen is, is het logisch dat er geen nieuwe immigranten bij mogen komen.

   Droom dus maar niet van een vreedzame oplossing!
   Die zal er nooit komen. We gaan nog héél véél ellende tegemoet en dit is absoluut géén doemdenken…

   Alleen wij willen het niet zien…

   Like

 6. A.J. de Koning zegt:

  Het zal er we mee eindigen dat heel Afrika naar Europa komt en nog gaan hun ogen niet open. Hoe is het toch mogelijk dat de EU zoiets niet wil zien. Engeland heeft in ieder geval zijn BREXIT als het stand houdt. Het is de hoogste tijd dat er meer landen volgen, liefst allemaal en dat de mensen in opstand komen, ik ben 80 jaar maar zal graag de barricaden opgaan als de jongeren, voor wie het een levensbehoud is, het voortouw nemen.

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   BREXIT of niet..maar Londen is inmiddels ook al een moslim kamp geworden…en de criminaliteit rijst ook de pan uit.
   Die ratten hoeven zich daar alleen nog maar te vermenigvuldigen en….WEG LAND!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, ja. Toen ik overleden was heb ik dat ook altijd gezegd, maar iedereen zei dan altijd, ja maar jij kan mooi praten, jij bent dood.
   Daar kon ik dan helemaal niks op zeggen natuurlijk.

   Like

 7. cefas zegt:

  Remigreren naar thuislanden of buurlanden, zo vlug mogelijk. Saoedie-Arabie kan financieel ruim bijspringen voor hun geloofsgenoten. Geld zat.

  Like

 8. Jade zegt:

  The best way of losing a war, is to
  import the enemy by millions.

  Like

 9. boorzalf zegt:

  En de linkse kliek zag dat het goed was. En koning willie ook.

  Like

 10. tippelaar zegt:

  Laten we steun zoeken bij de russen en ons bewapenen tegen de hordes die ons komen vernietigen. Van onze eigen regering en het zogenaamd vrije westen hebben we niets meer te verwachten. Van Trump moet europa zijn/haar eigen broek ophouden. Gelijk heeft ie.

  Geliked door 1 persoon

 11. kruisridder zegt:

  Hun bevolkingstoename zou je kunnen beperken door hun oogsten overal te vernietigen.

  Like

 12. kruisridder zegt:

  Alle dagen dat smerige spotje dat die kleine John honger heeft. Dat kunnen wij voorkomen door hen op grote schaal te steriliseren/ onvruchtbaar te maken.

  Geliked door 1 persoon

 13. Pingback: Nieuwe vluchtelingengolf: 15 miljoen Afrikanen komen naar Europa! | eunmask

 14. Ze proberen ons murw te maken met die spotjes en daarmee ons voor te bereiden op de vloedgolf die gaat komen.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Mensen kennen heel slecht geschiedenis en dat komt omdat het een suffe les en suffe onderwerpen zijn.
  Maar de mensen die dit dus vinden stonden misschien wel zelf het afgelopen jaar het hards te zwaaien met vlaggetjes en te verwelkomen aan de opgeheven binnenlandse grenzen.
  Vandaar nog eens deze video,s:  Geliked door 1 persoon

 16. Beginnen met de Binnenhofplucheplakkers op te ruimen. Brussel? Kan ons gestolen worden. We betalen gewoon geen bijdragen meer. Wat kunnen ze er aan doen als alleen dreigen. Ook geen bijdragen meer voor UNO, UNESCO en alle NGO’s. Als ze wat willen, betalen ze dat maar uit eigen zak. Absoluut geen ontwikkelingshulp, nergens mehr heen.
  Dat was al eens een goed begin om het land weer in het lood te krijgen. De uitkeringstoeristen hebben we dan al allemaal gedumpd vanzelfsprekend. Wie wil meedoen en heel hard wil werken, die mag blijven, nadat die het eerst heeft bewezen.

  Hou er rekening mee, dat we al die uitgeleende miljarden nooit meer zullen terug zien.

  Like

 17. Aan allen, die nog steeds blijven geloven dat Geert Wilders (waar net als zijn voorganger Pim Fortuyn niet aan mocht toekomen: “Het opruimen van de demografische puinhopen die Rutte c.s. in pure opdracht van hun vriendjes in Brussel bij ons en heel Europa heeft laten plaatsvinden”!
  Zie mijn twitters (2016) https://twitter.com/vriesfvm1331De .
  Omdat “men” mijn reacties (ook op Bron) blijkbaar “te lang” vond .. en daardoor minder goed ging lezen, ben ik maar eens op Twitter begonnen. ( Ik blijf erbij, dat je daarmee vaak “moet” polariseren) .
  Mijn hoop voor dit land (en Europa) loopt nog steeds door tot (direct na) 15 maart 2017.
  U ook?

  Like

 18. tippelaar zegt:

  Omdat er steeds meer radicale moslims komen moeten er ook steeds meer radicale auochtonen in NL komen die wapengeweld tegen moslims niet schuwen. Wordt vervolgd

  Like

 19. Pingback: Nieuwe vluchtelingengolf: 15 miljoen Afrikanen komen naar Europa! (uitzetten, niet alimenteren!) – De Vallende Hollander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s