VIDEO: Links Zweden botst met “religieuze vluchtelingen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Links Zweden botst met “religieuze vluchtelingen”

  1. Tistochwat zegt:

    OMG, OMG, waar ZIJN die idioten mee bezig?
    OMG, ik ben verbijsterd. Waar moet dat heen met die verraderlijke ‘elite’ die maling aan ons heeft?
    Het loopt écht helemaal uit de hand.

    Ik begin nu écht paniekgevoelens te ontwikkelen vanwege het verraad van ‘onze volksvertegenwoordigers’.
    Het is toch te gek voor woorden dat we niet alleen de gevaarlijke islam moeten zien te bestrijden, maar vooral ook degenen die ons aan deze duivelse ideologie blootstellen?!

    Like

  2. Tistochwat zegt:

    Zie je nou wel? Roepen die domme mutsen dat het geen probleem is van die “vluchtelingen” maar van “mannen”. Blind zijn ze, stekeblind.

    Like

    • Ron zegt:

      Dat is nu de typisch Zweedse reactie.
      Het probleem zo breed trekken dat iedereen er schuld aan heeft.
      En als iedereen schuldig is, is automatisch niemand schuldig. Dan is er ook geen probleem meer.
      Typisch een reactie van Zweedse feministen. Toch raar dat die jongen op dezelfde manier reageerde, die is vast compleet gefeminiseerd opgevoed. Gehersenspoeld door jaren links onderwijs en opvoeding.

      Like

  3. Witte raaf zegt:

    Tenenkrommend die mutsen,wat een stupiditeit!!

    Like

  4. BigLJohn zegt:

    Video links Zweden…..Zou het dan toch waar zijn, van die chemtrails die boven landen uitgesproeid worden. Dat zou verklaren waarom velen zo’n raar gedrag vertonen. Noem het voor mijn part shizofreen. Van die vogel die bewust zijn eigen nest bevuilt. Van die personen die zich prettig voelen door hun eigen ruiten in te gooien om zo hun vijand te plezieren. In mijn hele leven heb ik de mensheid in Europa nog nooit op zo’n raar gedrag kunnen betrappen. Dit is gewoonweg niet te behappen. Weten dat alles naar de verdommenis gaat, en dit alles met vuur verdedigen. Snapt u het ? Ik niet ! Ondanks het verschijnsel de E.U. van Brussel. Bijna niemand voelt zich geroepen om zich te verzetten tegen het in en in rotte systeem vanuit Brussel. Uitgezonderd partijen als de PVV. Maar die moeten natuurlijk door de rest van de politiek gebasht worden !

    Geliked door 1 persoon

  5. Paulus zegt:

    Wat een onvoorstelbare naïviteit . Ben bang dat het kwartje pas valt als het te laat is . En voor de slachtoffers is het trouwens al te laat. Met dank aan oa de MSM en het jarenlange politiek correcte gewouwel .

    Like

  6. Steven zegt:

    Dan kan ik maar één ding hopen..dat die blinde linkse sletjes straks 3x per week de bosjes in worden gerukt door een paar lekkere “vluchtelingen” (5 man per keer x 3) daar frissen ze wel van op denk ik…

    Like

  7. Jan zegt:

    Omsingelen, uitroken en naar de volgende wijk.

    Like

  8. Het is toch eigenlijk omgekeerd, de religieuze vluchtelingen botsen botsen met Links Zweden.

    Like

Plaats een reactie