Pijnlijk! Merkel legt aan Trump haar versie van de Vluchtelingenconventie van Genève uit

screenshot_150

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Merkel bekritiseert Trump´s inreisverbod voor moslims en legt aan hem de Vluchtelingenconventie van Genève uit, echter volgens haar versie. Mevrouw Merkel wil iets uitleggen wat zij blijkbaar zelf niet begrepen heeft. De bondskanselier, die blijkbaar verkondigde dat grenzen de “vluchtelingen” niet kunnen stoppen, die geen bovengrens accepteert en met haar vluchtelingenpolitiek voor een controleverlies van de binnenlandse veiligheid en organen van de autoriteiten had gezorgd, geeft dus goede raad.

politikstube

Wie dermate in een glazen huis zit zoals Angela Merkel, zou met de beste wil van de wereld niet met stenen moeten gooien. Mevrouw Merkel zou eerst haar eigen stoepje eens moeten vegen, voordat zij de brutaliteit heeft om de Amerikaanse president raad te geven. Donald Trump zal vast en zeker diep onder de indruk geweest zijn van de goede raad, terwijl hij toch Merkel´s vluchtelingenpolitiek meermaals chaotisch noemde en deze er een voorbeeld van is hoe het niet moet.

[…] In haar eerste telefoongesprek heeft Merkel de Amerikaanse president Trump wat betreft inreisverbod duidelijk tegengesproken. De bondskanselier verwees daarbij naar de Vluchtelingenconventie van Genève. “Ze is er van overtuigd dat ook de noodzakelijke vastberaden strijd tegen het terrorisme het niet rechtvaardigt om mensen van een bepaalde komaf of met een bepaald geloof algemeen te verdenken”, verklaarde regeringswoordvoerder Steffen Seibert.

De Vluchtelingenconventie van Genève zou de internationale statengemeenschap ertoe oproepen om uit humanitaire redenen oorlogsvluchtelingen op te nemen. “Alle staten die ondertekenden zijn hiertoe verplicht. De bondskanselier had deze politiek in haar telefoongesprek gisteren aan de Amerikaanse president uitgelegd”, verklaarde Merkel´s woordvoerder. […]

Die uitspraak is gewoon fout en komt niet overeen met de feiten. De Vluchtelingenconventie van Genève roept de staten er niet algemeen toe op om oorlogsvluchtelingen op te nemen. Het gaat in de Vluchtelingenconventie van Genève om politiek vervolgden, en om mensen die bijvoorbeeld wegens hun volkslidmaatschap, religie en ras vervolgd worden. Het gaat niet om mensen die voor oorlog uit hun vaderland vluchten. De Vluchtelingenconventie van Genève was er nooit voor bedoeld dat volkeren veilige derde landen doorkruisen en hun vluchtland naar keuze uitzoeken.

Misschien zou mevrouw Merkel de Vluchtelingenconventie van Genève [lees het punt: “Definitie van een vluchteling”] eerst eens hebben moeten lezen, in ieder geval het eerste artikel, waarin gedefinieerd wordt wat een vluchteling is, anders zou men in andere landen de indruk kunnen krijgen dat Merkel inmiddels volledig van de realiteit verwijderd is. De voormalige rechters van het constitutionele gerechtshof, Hans-Jürgen Papier en Udo Di Fabio, legden aan Merkel het Duitse recht uit en beschuldigden de bondskanselier van voortgezette rechtsbreuk in de vluchtelingencrisis. Dus mevrouw Merkel, alsjeblieft niet de hoofdonderwijzeres spelen!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Desinformatie, Donald Trump, Duitsland, Hypocrisie, Merkel, Moslims, VS. Bookmark de permalink .

62 reacties op Pijnlijk! Merkel legt aan Trump haar versie van de Vluchtelingenconventie van Genève uit

 1. Steven zegt:

  Dat WIJF is geschift en moeten ze levenslang opsluiten in een dwangbuis.
  Wat een takkewijf zeg…

  Geliked door 1 persoon

 2. Mario Schettini zegt:

  De lijst met landen waarvan de inwoners de toegang tot de VS worden geweigerd is nog door Obama samengesteld. Als deze maatregel door Obama was uitgevoerd, dan had je het linkse tuig van over de gehele wereld niet gehoord. Alles wat deze moslim deed, werd door het linkse en idiote tuig, toegejuicht.

  Geliked door 3 people

 3. Pingback: TRUMP | KOKSIJDE – OOSTDUINKERKE – VOOR PERSOONLIJKE BIJBELSTUDIE

 4. Troubadour zegt:

  Die mevrouw heeft haar stasi achtergrond nooit kunnen vergeten.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   STASI….. dinsdag 31.1.2017, om 20.15 u, op de Duitstalige zender ARTE:: ‘ERICH MIELKE , Meister der Angst’,…..aansluitend ‘: die spezialkommission geheime mordermittlung in der…DDR,’, 21.45 u………..franstalig t.t.400, ..401,..501,..560.

   Like

 5. Jan zegt:

  Timmermans wauwelde in Buitenhof vandaag hetzelfde. Had hij zeker met die landverrader afgesproken

  Like

 6. Bernardus zegt:

  Je word onderhand helemaal gek van de nieuwskoppen op de sites van de ‘media’. Alleen maar het geijkte gejank dat het niet menselijk is dat men niet naar de USA mag komen. Misselijkmakend is manier waarop men de heer Trump afschilderd als een bijna dictator en dat ‘wij’ in Europa de heiligen zijn met onze zelfdestructieve politici. De anti-Trump stemming is stuitend en het lijkt met de dag gekker te worden. Hopelijk gaan veel mensen dit inzien maar ik heb er een hard hoofd in.

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Bernardus.
   Geen reden, om bij de pakken neer te zitten, het moede hoofd te schudden, het niet meer te zien zitten, er geen gat meer in zien, ’t ’n verloren zaak te vinden, er niks meer an te vinden, ik ben ’t zat!, ik ga nú naar huis of doe het zèlf te roepen…

   Nee. Laat ze maar roepen. Ze kunnen niet anders,. Het is hun natuur.
   Als je je als redder der mensheid profileert eindig je aan het kruis. Zo is het nu eenmaal.
   Prettig is het niet in het begin, maar als je eenmaal hangt heb je ’n prachtig uitzicht.

   Ook Jezus, die naast de goede moordenaar hing riep:
   “Hé Karel als je naar links kijkt. Ja, dáár zie je wel. Kajje m’n huis zien…”

   Like

 7. Marcel zegt:

  Even rustig kijken welke immigranten er binnenkomen in de USA kan wel eens een hele verstandige beslissing wezen.

  Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  FLASHBACK: DEMOCRAT President Franklin D. Roosevelt Put Japanese AMERICAN CITIZENS In Internment Camps After 1 Attack

  Two months after the Japanese bombing of Pearl Harbor, U.S. President Franklin D. Roosevelt signed Executive Order 9066 ordering all Japanese-Americans to evacuate the West Coast. This resulted in the relocation of approximately 120,000 people, many of whom were American citizens, to one of 10 internment camps located across the country.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/flashback-democrat-president-franklin-d-roosevelt-put-japanese-american-citizens-internment-camps-1-attack/

  Trump heeft alle gelijk aan zijn kant

  Geliked door 6 people

  • Anna zegt:

   Ja wel heel bijzonder… als dit nooit is ingetrokken heeft Trump het recht aan zijn kant.

   Dus toen al bonje met deze vreemde extreme religie……

   Like

 9. Butterfly zegt:

  Merkel en co hebben zich zo vastgebeten in hun eigen gelijk en machtsgeilheid, dat ze denken hun eigen regels te kunnen maken en bestaande regels voor het gemak maar even omvormen naar wat zij wenselijk vinden, die zijn het contact met de werkelijkheid totaal kwijt, in de psychiatrie noemt men dit schizofrenie, levensgevaarlijk bij mensen met zoveel macht in handen.
  Goed dat dit gecontroleerd en naar buiten gebracht wordt.

  Like

 10. Pietersen zegt:

  De islam moet je geen cm toegeven, ondanks al het holle geschreeuw over discriminatie, zoals bijv. weer in onze nationale programma’s Buitenhof en Nieuwsuur.

  Is het dan nog steeds niet mogelijk in Nederland een wekelijks programma op de buis te krijgen met een ander geluid ? Ik snap dat niet.
  Links blijft irritant aan de weg timmeren, terwijl rechts blijkbaar niets voor elkaar krijgt…

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Links is al in 1970 aan de lange mars door de instituties begonnen. Nu zitten ze diep in de media (= propaganda) het onderwijs (= indoctrinatie) en de zorg (= islamknuffelen). Daar zijn ze zeker 40 jaar mee bezig geweest. Dat effect is ook na een eclatante overwinning van Trump of Wilders nog lang niet weg. Liegen, dreigen en schelden. Ik voorzie 5 heel moeilijke jaren en daarna is het nog meer dan nu een dubbeltje op zijn kant. Frankrijk en Zweden zouden dan al kunnen vallen.

   Sorry voor het pessimisme.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Geen excuses Edjan.
    Naar mijn bescheiden mening zal alles er van afhangen in welke omstandigheden het linkse regiem ten gronde zal worden gericht.
    Is dit volledig onder democratische wetten, zoals in de USA momenteel, dan restten ons nog vele jaren van moeizame arbeid om de Kafkaiaanse administratie-samenleving volledig uit te roeien.

    Echter, zal de omwenteling door links ondertekend worden aan een wankele keukentafel te midden van bergen puin en rottende kadavers, dan is het met het zetten van de laatste handtekening gebeurd.
    Wat dan noch zal resten is het geluid van de schoten van het executiepeloton.

    Zo is het en zo zal het waarschijnlijk zijn.

    Like

 11. hans zegt:

  Ach allemaal onzin, want dat vluchtelingenverdrag is in de maak gebracht in de jaren 50 en voldoet niet meer aan de huidige doelstellingen en situaties, daarbij kan het door iedereen eenzijdig afgezegd worden en een heleboel staten zouden dat ook moeten doen.
  Het is verworden tot een lugubere organisatie die vuistdiep in de NWO en al haar belangen zit.
  Ze spelen het spelletje van verdeel en heers door de Bilderberg, Trilateral group en de CFFR (council for foreign relations) meedogenloos mee!
  Die moslims maken daar dankbaar gebruik van zonder te beseffen dat ze ook maar een spil zijn in het diabolische netwerk wat die lui vertegenwoordigen.
  Overigens zoals al vaker gezegd is en Trump zou dit eindeloos moeten herhalen, dat Joden niet welkom zijn in al deze Arabische of arabisch gelieerde landen. Zelfs Westerlingen niet zodra er maar 1 grens-stempel staat in je paspoort van een recent of langer geleden bezoek aan Israël.
  DUS ONZIN!! ERUIT MET DIE TERINGLUI EN NIET DRIE MAANDEN, MAAR NOOIT MEER EN NERGENS MEER!!!
  Tegen fascisten zijn, maar er wel honderdduizenden BINNENHALEN!!
  Gewoon schluss, iedereen die er mee sympathiseert GAAT MEE!!
  OPROTTEN!!!
  OORLOG AAN DE ISLAM EN WIJ WINNEN HEM!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Fred zegt:

  “Grenzen zouden vluchtelingen niet doen stoppen.”
  Grotere onzin heb ik niet veel gehoord.
  Dit doet me denken wat men zegt over inbrekers.
  “Als ze binnen willen komen ze toch wel binnen.”
  Maar iedereen doet s`avonds de deur op slot en controleerd of alles wel goed afgesloten is.
  Laat staan dat men de deuren wagenwijd open laat staan zoals met het land doet.
  Zelfs de hypocriete linksen en de “welkom” roepers doen de deuren op slot.
  Waarom?
  Ja, waarom?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dit doet mij denken aan die superlinkse familie die verklaarde dat zij met opzet alle kostbaarheden op de tafel in de keuken hadden uitgestald.
   Compleet met autosleutels en de creditcards.
   Onder het motto als ze komen maken ze tenminste niks kapot.

   Ja, ja.
   Ik zou zeggen, leg alles dan maar ineens op het stoepje met ’n briefje:
   “Wij hopen dat dit voorlopig genoeg voor u zal zijn… Met lieve groetjes.”

   Like

 13. Er is helemaal geen moslimban. Duidelijk gemaakt in dit filmpje.

  Like

 14. E. van Bulck zegt:

  Het ziet er naar uit, dat bij Frau Merkel haar funktie van Bondskanselier naar haar hoofd is gestegen. Ze heeft de laatste tijd de neiging, om voor haar beurt gaan praten en op de verkeerde stoel te gaan zitten. Ze waant zich president van Europa. Maar laten we duidelijk wezen; dat is ze niet. Een beetje terughoudendheid zou haar sieren. Met Duitse grootheidswaanzin hebben we in Europa in het verleden niet al te beste ervaringen opgedaan.
  Frau Merkel heeft het dus gewaagd, om President Trump de wet te lezen. En dat is bepaaldelijk niet zo engelachtig, Angela Merkel. In die Geneefse vluchtelingenconventie, waar zij naar heeft verwezen, staat heel iets anders, dan zij beweert. Die conventie gaat over echte vluchtelingen. In de hedendaagse migrantenstromen zitten maar heel weinig echte vluchtelingen. Deze stromen hebben meer weg van een volksverhuizing. En daarover staat niets in die conventie. We hebben ook al vast kunnen stellen, dat in deze migrantenstromen terroristen naar onze contreien komen. Zij proberen hier cellen op te zetten, om angst en chaos te creëren en een basis te leggen voor de invoering van de Islam en de sharia. En dat heeft heel toevallig toch wel erg veel weg van de Duitse tactiek van zo’n kleine 80 jaar geleden. Dat staat in de geschiedenisboekjes vermeld als de vijfde colonne. Heeft Frau Merkel die bladzijden uit de geschiedenisboekjes toevallig niet gelezen?
  Echte vluchtelingen, Angela, laten vrouwen en kinderen niet achter in de ellende.
  Echte vluchtelingen, Angela, zijn blij, dat ze het oorlogsgebied hebben kunnen ontvluchten en nu gevrijwaard zijn van dat vreselijke oorlogsgeweld.
  Echte vluchtelingen, Angela, nemen een low profile houding aan, houden zich koest, stellen geen eisen, proberen in te burgeren, zijn hun hun gastheren niet tot last en doen er alles aan, om hun welkom niet te verbeuren..
  Echte vluchtelingen, Angela, Gaan niet op vakantie naar huis, zolang daar nog oorlog heerst.
  Echte vluchtelingen, Angela, proberen in het land, waar ze onderdak hebben gevonden, niet datgene in te voeren, waarvoor ze juist thuis zijn weggevlucht.
  Echte vluchtelingen, Angela, willen niets liever, dan dat de oorlog in hun thuisland snel over is, zodat ze terug naar huis kunnen, om hun land weer op te bouwen.
  Jouw zogenaamde vluchtelingen, Angela, Komen met hel andere bedoelingen hier. Zij zien ons als ongelovigen en willen ons tot de Islam bekeren. En daar hebben wij toevallig helemaal geen zin in. Die tactiek kennen we maar al te goed. Dat hebben de Christenen hier zo’n 1500 à 1600 jaar geleden al met onze voorouders gedaan. Dat willen we niet nog een keer meemaken. Dit is ons land. Wij zijn hier de baas. Die zogenaamde vluchtelingen zijn hier te gast. Wij mogen van onze gasten verwachten, dat ze zich netjes gedragen. Maar dat doen ze helaas niet. Zij zijn druk doende onze gastvrijheid te verbeuren. De problemen rijzen momenteel de pan uit. Ik vrees, dat dit gaat niet lang meer goed gaat gaan. Als het ze hier niet aan staat, kunnen ze oppleuren.
  President Trump treft in Amerika gelijksoortige problemen aan. Hij is er de man niet naar, om met zich te laten soebatten. Daarom heeft hij drastische maatregelen genomen. Frau Merkel moet vooral niet denken, dat ze met hem kan gaan spelen. Dan trek ze wel aan het kortste eind. Vooralsnog kunnen wij in Europa op de Amerikaanse steun rekenen. Maar als Frau Merkel die Trump tegen de haren in gaat strijken, kon dat wel eens in één klap omslaan. Frau Merkel moet niet zo hoog van de toren blazen. Het is nu de hoogste tijd, om te dimmen. Bedenk wel, dat de dreiging van een Derde Wereld Oorlog momenteel zeer groot is. En Europa heeft zelf niet voldoende troepen en wapens, om een eventuele aanval van de grote beer af te kunnen slaan. Zonder Amerikaanse rugdekking stelt de Europese militaire macht niet veel voor. En Europa mag zich ook wel eens bedenken, dat ook die grote beer niet eindeloos met zich laat sollen.
  Ook Frau Merkel geeft keer op keer signalen af, dat zij tot de illuminati behoort. Kennelijk heeft ook zij haar ziel aan de duivel verkocht. Maar Trump heeft heel duidelijk laten merken, dat hij de duivels wil besrijden met de hulp van God. En Poetin laat dat ook goed merken.
  Frau Merkel, drijf niet door tot het uiterste en nog een beetje verder, want dat werkt averechts. Probeer niet het onderste uit de kan te halen, want dan krijg de droesem en het lid op de neus. De kruik gaat slechts te water tot die barst.

  Geliked door 1 persoon

 15. D. G. Neree zegt:

  Off topic: In Quebec zijn drie mannen om zich heen gaan schieten in een moskee. Veel doden en gewonden.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-29/shots-fired-quebec-city-mosque-40-people-inside-multiple-injuries-reported

  Like

 16. Lee zegt:

  merkel die Trump iets gaat uitleggen. Hahahahaha. Dat kan ongelezen alleen maar bullshit zijn. Ga eensch deaud eng mens.

  Like

 17. Jan zegt:

  Reactie vanuit Amerika: wij doen meer moslimlanden in de ban

  GOOD NEWS! Priebus Says Current Refugee Ban May Not Go Far Enough – ‘PERHAPS’ MORE COUNTRIES MIGHT BE ADDED (VIDEO)

  White House Chief of Staff Reince Priebus told NBC reporter Chuck Todd on Sunday that the ban could be expanded in the future to include countries like Saudi Arabia, Pakistan, and Egypt.

  Geliked door 1 persoon

 18. Peterdm zegt:

  Het antwoord van Trump op de vraag van Merkel werd goed omschreven door de extreem-linkse krant Trouw. Dit links-radicaal krantje was ooit een christelijk dagblad, nu is het een doorgedraaid gebruikt rol toiletpapier geworden, Het laatste stukje van dit artikel moest Trouw wel enkele tweets van Donald Trump plaatsen over de grote aantallen executies van christenen in het midden-oosten.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/39681/nbsp/article/detail/4455195/2017/01/30/Woede-over-vluchtelingenstop-laat-Trump-koud.dhtml

  Maar wie denkt dat Trump enigszins beteuterd uit het weekeinde kwam, kent hem nog niet. Hij heeft de kiezers die zo luid juichten voor zijn ‘moslimverbod’ laten zien dat hij hen niet vergeten is. Op Twitter stelde hij gisteren vast dat landen sterke grenzen nodig hebben, ‘kijk maar naar de rotzooi in Europa’. En vestigde hij de aandacht op ‘grote aantallen executies van christenen in het Midden-Oosten’.

  Like

 19. Jan zegt:

  CNN verworden tot een groep oproerkraaiers

  Wie slachtoffers is geworden van de moslimban ingesteld door Trump kan zich in verbinding stellen met CNN
  ….
  CNN in its report titled: “They Were Hoping to Get into the US and then Trump Banned Them”, is asking family members that have been impacted by the new Trump order, to contact CNN and let them know. In the Editor’s Note appearing directly under the report’s title CNN shows the following:

  Editor’s Note: Does the travel ban affect you, your friends or loved ones? We want to hear your stories. Tag #CNNiReport on social or use WhatsApp +44 7435 939 154 to share stories.

  It is clear that CNN no longer wants to report the news but is an activist organization against President Trump. Despite the fact that President Trump’s Executive Order is nearly identical to former President Obama’s order in 2009,……
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/cnn-requesting-information-from-families-impacted-by-president-trumps-immigration-plan/

  Like

 20. Jan zegt:

  De Blasio zet zichzelf voor gek, weet niks, wat evengoed geldt voor de debiele TimmermanSS gisteren in Buitenhof

  Like

 21. Hendrik zegt:

  islam is geen geloof, het is terrorisme. Dus hou nu eens op met de vrijheid van religie aan dit terrorisme te hangen, mervrouw domkop Merkel. Cultuursloopster!

  Like

 22. Merkel is voor niemand meer geloofwaardig en voor sommige nooit geweest. Laat staan voor Trump.

  Like

 23. Wachteres zegt:

  http://www.reuters.com/article/us-canada-mosque-shooting-idUSKBN15E04S?feedType=RSS&feedName=topNews&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+reuters%2FtopNews+%28News+%2F+US+%2F+Top+News%29

  Canadian PM says mosque shooting a ‘terrorist attack on Muslims’

  Prime Minister Justin Trudeau said in a statement: “We condemn this terrorist attack on Muslims in a center of worship and refuge”.

  “Muslim-Canadians are an important part of our national fabric, and these senseless acts have no place in our communities, cities and country.”

  The premier of Quebec province, Philippe Couillard, said security would be increased at mosques in Quebec City and Montreal.

  “We are with you. You are home,” Couillard said, directing his comments at the province’s Muslim community. “You are welcome in your home. We are all Quebecers. We must continue together to build an open welcoming and peaceful society”.

  “The terrorists wanted to attack the spirit of peace and tolerance of the citizens of Quebec,” Hollande said in a statement on Monday. “France stands shoulder to shoulder with the victims and their families”.

  Typisch linkse reacties: de moslims worden meteen in bescherming genomen tegenover de boze buitenwereld. En dat terwijl er al zoveel islamitische aanslagen zijn geweest, waar de buitenwereld niet op dezelfde manier met woorden tegen gewelddadige moslims wordt beschermd.

  Ook is het een voorbarige reactie, omdat nog niet eens naar buiten is gekomen wie de schuldigen zijn. Het zou me niet verbazen als de politie – die al mensen heeft opgepakt – zo lang mogelijk zwijgt, als het moslims blijken te zijn.

  Dit doet me denken aan een voorval in Zweden, waar een zwangere moslima werd afgetuigd. Linkse vrouwen schreeuwden meteen moord en brand en liepen zelfs met hoofddoekjes om hun steun te betuigen. Totdat bleek dat haar echtgenoot de schuldige was. De linksen zwegen verder als het graf, terwijl men heel hard tekeer zou kunnen gaan tegen een man die zijn zwangere vrouw tot moes slaat.

  Het zou fijn zijn als links eens op dezelfde manier reageerde als ‘wij’`het slachtoffer zijn van de vele beruchte aanslagen.

  Maar nee …. die aanslagen hebben niets met de islam te maken, want de islam is vrede, nietwaar?

  Like

 24. Pingback: Pijnlijk! Merkel legt aan Trump haar versie van de Vluchtelingenconventie van Genève uit | eunmask

 25. Ekster zegt:

  Als een mohammedaan een aanslag pleegt, is de dader altijd “psychisch gestoord”, heeft zijn geloof er niets mee te maken en mogen we vooral geen overhaaste conclusies trekken, want dan moet er eerst uitgebreid onderzoek plaatsvinden.
  Als een niet-mohammedaan een aanslag pleegt, wordt direct en zonder verder onderzoek aangenomen dat het om een racistische, “islamofobe” aanval gaat. Schande wordt er geroepen door iedereen die zich links en progressief noemt.
  Een duidelijker voorbeeld van discriminatie is niet te vinden.

  Like

 26. RonenMar zegt:

  Merkel verdient de doodstraf ! Vergiftiging van je eigen land. En je eigen raszuivere volk opzadelen met de kosten van 1 miljoen gelukszoekers die zich nooit zullen mengen met de Duitsers sterker nog die alles wat een ander geloof heeft als hun islam het liefst doodmaken. Burgeroorlog ligt op de loer. Merkel een vrouw met de hersens van een eencellig weekdier. Idereen ziet aankomen dat het fout gaat aflopen en zijn maar naar binnen harken 80% zonder paspoort !!!! Als ik geen paspoort heb kan ik niet eens een vliegtuig in. Merkel laat 80% paspoortlozen haar land in. Totaal geschift !!!

  Like

 27. Steven zegt:

  Van vluchteling naar terrorist…maar dat snapt MORKEL niet. Dat komt door het ontbrekende GEN die SLINKSE mensen standaard lijken te missen.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/01/Minimaal-100000-moslims-in-Nederland-bereid-tot-geweld-om-islam-te-verspreiden

  Like

 28. Flo zegt:

  Wanneer wordt deze voornalige stasi medewerkster (dus ook verantwoordelijk voor tientallen excecuties oa door middel van guillotine tijdens het DDR bewind) eens door haar haar vette rot kop!! Dat zou gerechtigheid zijn!!!!

  Like

 29. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Haar naam is ook wel mutti-Merkel las ik ergens…
  maar nee, als mutti blijft dit mens toch nergens
  zij is patiënt in de meest trieste zin van ’t woord
  want iedere menselijkheid wordt mede door haar vermoord
  en iedereen maar sputteren en wat halfzacht klagen…
  want ja, we gaan zo’n zielepoot toch niet doormidden zagen ?
  .
  Jasterke

  Like

 30. Jan zegt:

  Wie had dat gedacht, het komt als een totale ‘verrassing’

  Lead Plaintiff (eiser) In Trump’s ‘Muslim Ban’ Lawsuit Has Ties To Hamas, Supports Sharia

  Het is niemand minder dan Linda Sarsour

  http://www.discoverthenetworks.org/individualProfile.asp?indid=2730

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s