No-Go-Zones: Politie geeft delen van Malmö op

screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

De afgelopen twee jaar zijn er ruim 200.000 immigranten naar Zweden gekomen. Gemeten naar het inwoneraantal zoveel al in geen enkel ander EU-land. Malmö is de stad met het grootste aantal immigranten. 32% van de inwoners werd in het buitenland geboren, in het stadsdeel Rosengård is dit zelfs ongeveer 60%. Negen op de tien hebben een migratieachtergrond. Nu is de politie de controle over de stad verloren – men roept op om het leger in te zetten.

Zweden heeft sinds september 2015 te kampen met een toename van drugshandel, seksuele delicten, diefstal, vandalisme en bendecriminaliteit, aldus een bericht van de hoogste politieautoriteit van Zweden. De wijk Rosengård geldt als bijzonder gevaarlijk. Volgens de politie behoort zij namelijk tot de 15 meest criminele gebieden van het land. Eén op de twee mensen is er werkloos, negen op de tien inwoners hebben een migratieachtergrond en zijn afkomstig uit conflictgebieden zoals Syrië, Irak, Somalië of de Balkan.

Het grootste deel van de bevolking is jonger dan 35 jaar. De etnische conflicten leidden in maart afgelopen jaar zelfs tot de sluiting van een school voor voortgezet onderwijs, omdat de veiligheid niet meer gegarandeerd kon worden.

850 politieagenten voor een stad van 300.000 inwoners

Ongeveer 850 politieagenten moeten zorgen voor de veiligheid van de ongeveer 300.000 inwoners. Maar de politie staat op instorten. De overvallen op agenten nemen toe, steeds opnieuw worden politieauto´s door gemaskerde bendeleden gestolen. De politie registreert inmiddels 55 gebieden in het hele land als “No-Go-Zones”, waarin op ieder moment rekening gehouden moet worden met aanvallen. Vooral vrouwelijke agenten worden bedreigd en respectloos behandeld.

Rellen bij ontruiming van moskee

Een agent verklaarde tegenover de “Bild-Zeitung”: “In Malmö moet je ´street-smart´ worden; je leert welke gebieden je op welk moment van de dag moet mijden. Bij een inzet komen we altijd met minstens twee auto´s. De ene groep voert de operatie uit, de andere groep bewaakt de geparkeerde politieauto”, aldus de agent.

In 2008 kwam het tijdens een geplande ontruiming van een keldermoskee in de probleemwijk tot zware rellen. Auto´s werden in brand gestoken, reddingspersoneel en de politie werden met stenen en vuurwerk bekogeld en teruggedrongen.

Grote frustratie bij de politie in Malmö

De frustratie bij de politie zou enorm zijn, zegt politiewoordvoerder Larsson: “We komen er niet meer aan toe delicten op te lossen, omdat we iedere dag naar zoveel zaken geroepen worden.” In Malmö werden sinds februari 2016 ongeveer 70 auto´s in brand gestoken. Vooral de georganiseerde bendecriminaliteit zou toenemen. De agenten tasten in het duister: tot nu toe kon er slechts één verdachte opgespoord en gearresteerd worden. De politie in Malmö heeft weldra geen plek meer voor alle geconfisqueerde wapens.

De ZwedenDemocraten waarschuwen voor controleverlies

“Er zijn te weinig politieagenten in Malmö”, bekritiseerden de ZwedenDemocraten en waarschuwen voor nog meer No-Go-Zones. “De politie heeft de controle over Malmö verloren. We hebben de hulp van het leger nodig, het moet de politie ondersteunen”, eist Pontus Andersson, woordvoerder van de partij in Malmö. De ZwedenDemocraten zijn bij de laatste parlementsverkiezingen met 13% van de stemmen de op twee na grootste partij geworden. In actuele nationale peilingen staat ze op ongeveer 19%.

Spot van de sociaaldemocraten

De eis zorgt bij andere partijen voor spot. Vooral de sociaaldemocraten willen niet toegeven dat er No-Go-Zones in Malmö zijn. Volgens hen zou dat betekenen “dat de samenleving zich voor criminelen verstopt”, verklaart de sociaaldemocratische wethouder Schönström. Malmö zou geen “No-Go-Zones” hebben, maar wijken waarin de mensen zich heel onveilig voelen.

Wat betreft deze analyse zou hij het bij het goede eind kunnen hebben. Bij de laatste verkiezingen behaalden de sociaaldemocraten hun slechtste verkiezingsuitslag aller tijden.

Bron:
http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

44 reacties op No-Go-Zones: Politie geeft delen van Malmö op

 1. carthago zegt:

  Wat de zweedjes betreft steken de kalifaatratten de hele stad in brand, het interesseert de Zweedjes echt totaal niet.

  Like

 2. Jan zegt:

  Zweedse school dit de “Vredesprijs” kreeg omdat zij de meeste ‘vluchtelingen aannam, nu een oorlogsgebied omgeven met prikkeldraad


  Värnhem School in central Malmö received a special prize for accepting the most refugees.
  Today the school is surrounded by barbed wire and metal gates.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/swedish-school-received-peace-prize-accepting-refugees-now-war-zone-surrounded-barbed-wire/

  Geliked door 1 persoon

 3. trebor2110 zegt:

  in het stadsdeel Rosengård is dit zelfs ongeveer 60%.

  ?ref_src=twsrc%5Etfw
  Cijfers uit Den Haag.

  Transvaalkwartier 91,9% allochtonen.

  Hoe heeft het zover kunnen komen?

  Geliked door 1 persoon

  • A.J. de Koning zegt:

   Hoe het zover heeft kunnen komen? Omdat de regeringen altijd akkoord zijn gegaan met het toelaten van steeds meer migranten. Iedereen heeft het kunnen zien aankomen, ook de regeringen natuurlijk maar die sluiten liever hun ogen en de bevolking zit met de ellende. Alleen de PVV komt voor ons op, dus ga stemmen en blijf niet thuis.

   Like

 4. ronals en sabrina zegt:

  Ons toekomstbeeld 😦

  Like

 5. Flo zegt:

  Waarom weten wij dit ,maar poltiek Den Haag niet? Kan je zien wat een stelletje onozele daar zitten .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als het alleen maar onnozelheid wás

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Flootje, Flootje toch…
   Laat het nu eens eindelijk tot je doordringen dat politiek Den Haag dit DONDERS goed weet en e.e.a. BEWUST toelaten… (Behoudens onze Heer Wilders.)
   “Waarom” ?…..Is een heel ander geval. Een lang verhaal. dat zelfs al in 1957 begint…

   Maar toen was je nog niet geboren, denk ik, want anders had je je vraag niet gesteld.
   Ach, ’n vrouw ’n complimentje geven is nooit weg…
   Maar ter zake.
   Nee hoor, ze weten het…

   Like

 6. Anna zegt:

  Weer een (deel) stad voor de islam….. welke stad is de volgende.??? Het gaat wel heel snel….
  Nu de sharia nog In dat stadsdeel…. en dan uitvallen doen naar de andere stadsdelen om die te islamiseren…..en je wijken zo langzaam aan uitbreiden….. Allah en God zijn toch dezelfde?????

  DIT IS UITERST GEVAARLIJK…. wij lijken onze geschiedenis niet meer te kennen….. en dan……..?

  Eurabië is al volop realiteit….

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   Geliked door 1 persoon

   • guusvelraeds zegt:

    Die jongen met bril gaat het redden. Geen dialoog, geen onderdanig respect en geen moment van twijfel. Meteen een kaakslag recht op de marrokkaanse tronie. Zo hoort dat. De enige taal die ze verstaan. Je zag duidelijk dat de marrokkaan intimideerde en nadat hij op de grond lag ging hij zielig lopen praten tegen de docent en speelde het slachtoffer. Ga er maar vanuit dat de jongen met bril morgen opgewacht wordt door de mocro met een stuk of zes broers en neven.

    Geliked door 2 people

   • Jan Wandelaar zegt:

    Like

   • Erik zegt:

    Deze knul kunnen we goed gebruiken, held van de dag!

    Like

 8. Onschuldige Bijstander zegt:

  Rosengard, Malmo: home ground van Zlatan Ibrahimovic

  Like

 9. A.J. de Koning zegt:

  Eigen schuld, ze moesten ook zo nodig een hoop migranten binnen halen, ze waren allemaal welkom net als in Duitsland maar ze treffen er wel de mensen mee die er tegen waren. Het is overal hetzelfde liedje.

  Like

 10. hendrik zegt:

  Schoonmaken met het leger

  Like

  • Jan zegt:

   De bende zit geconcentreerd en dus doet een bommenwerper in een uur wonderen zodat je niet te laat bent voor de koffie.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Wat ik voor ogen had is ’n groep met vlammenwerpers die de wijken uitzwavelen, maar
    2 F-16 jagers doen het karwei in heel Malmö in, ik schat ca 7 minuten.
    Veiligheidshalve eerst de paar procent blanken die hier en daar kamperen evacueren en de brand er in.
    Na ’n weekje nablussen etc. puinruimen en opbouwen… “Alleen for wit-man”.

    Like

 11. Saskia Dubbeldam zegt:

  Ik vraag me af wat de sociaaldemocraten zien als ze door dit soort wijken lopen. Wat voor filter zouden zij voor hun bril hebben?

  Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Precies, laat het leger dit maar afhandelen. Kanonniers zijn net als een priester of dominee een roeping Gods en kunnen binnen enkele seconden een flatgebouw tot een stofwolk laten wederkeren.

  Like

 13. ReaGluurder zegt:

  De islamisering van NL heeft ONS al zo’n 500 miljard gekost (uitkeringen, zorgkosten, politie-inzet, hulpverlening, “inburgeren”, GRATIS WONEN, fokpremies, gelul in de 2e (slaap)Kamer etc etc etc). 500 miljard armer en NL verkloot en afgegleden!!

  Like

 14. Mirjam zegt:

  Ze moeten op hun gezicht gaan, de Zweden. Het kan niet anders. Ze moeten het diepste van het diepste raken om in te zien dat ze niet meer zo verder kunnen en actie te ondernemen. Niemand kan hen daar bij helpen. Ze moeten ERVAREN…
  En als het eenmaal zover is, dan hoop ik voor hen, dat ze er ook tegenaan gaan en dat hele zooitje aanpakken. Niemand van buitenaf Zweden moet hen helpen, ze moeten het zelf doen en dat kunnen ze alleen als ze het zelf meer dan genoeg vinden en hun verstand weer begint te werken.

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  De Duitse Grünen hebben de oplossing. Dat we daar niet eerder aan gedacht hebben. Politie geheel ontwapenen. Bij ontwapende politie voelen de criminelen zich niet meer bedreigd en staan meer open voor samenspraak en oplossing van het probleem.

  Steeds meer vraag ik me af hoe het in de hoofden van de rood/groenen echt uitziet. Je denkt alles gehad te hebben en in een keer “”BAM”” komen ze met een politiek correcte oplossing waar zelfs de auteurs van de Frankfurter Schule de mond van zou open vallen.

  Maar van de andere kant is het ook weer simpel te begrijpen.

  De rood/groenen zijn voor alles dat de fundamenten van de westerse samenleving aanvreet.

  De roodgroenen zijn tegen alles dat de fundamenten van de westerse samenleving beschermd.

  Vul maar in, heel gemakkelijk.

  Geliked door 1 persoon

 16. ReaGluurder zegt:

  Swedia, ha ha, ze hebben zich het zichzelf allemaal aangedaan!!

  Like

  • Erik zegt:

   Ik duidelijk Nederlands spreken dat is dus hier in ons land, wat een slappe zak die leRAAR!

   Like

   • Anna zegt:

    U noem de leraar een slappe zak….. vertel mij dan
    …….. wat kan hij anders…. als hij hem beetpakt krijgt hij een proces aan zijn broek want je mag geen leerlingen aanraken en bovendien….. het werd gefilmd…dat kan nu in zijn voordeel zijn…….. als hij een grote mond geeft escaleerd het nog verder en vliegt de hele klas uit elkaar in 2 blokken voor en tegen de leraar…….of word hij in elkaar geslagen. …… en ik vraag me af of deze” leerling” ; dit getijsem……hem wel in de privé sfeer met rust zal laten….. Dit is nu het onderwijs…. vreselijk dat dit in Nederland gebeurt…. Het is toch niet verwonderlijk dat het onderwijs met zulk soort leerlingen achteruit holt….

    Like

 17. paulzwueste zegt:

  Ik denk dat Noorwegen en Finland ze wel zullen “helpen”…. Denk ik zo.

  Like

 18. scheermes zegt:

  Het is DOODSIMPEL ,kleur het JUISTE vakje rood en je hebt RUST en VREDE !! Ik ben ervan overtuigd dat hier ook teveel SNOTNEUSJES klavertjes en kereltjes pechthold en v.d. staaij’s en ari”s slob”s en landverrader”s asscher’s enz in zweden wonen ,waardoor ze door hun EIGEN STOMME stemgedrag AL DEZE ELLENDE aan zichzelf hebben te wijten!! Het TRIESTE is dat diegene die wel het juiste vakje roodgekleurd hebben ,hier ook de DUPE van zijn!!Hopelijk escaleert het in zweden VOOR maart nog ,want dat gaat hoe dan ook toch een keer gebeuren !!En dan moet het maar in deze maand nog, VOOR de verkiezingen!!,En dan maar hopen dat de nederlandse kiezer OP TIJD WAKKER WORD!!

  Like

 19. Guardiacivil zegt:

  De macht weggeven is in feite jezelf overleveren aan het woestijnras.

  Like

 20. Boemiebolleboos zegt:

  Malle Möhammed.

  Like

 21. Wat een slap zootje daar.De moslims hebben het daar lekker voor elkaar. Je handen jeuken als je dit ziet.

  Like

 22. Erik zegt:

  De shit gaat straks losbarsten, en dan krijg je dat door geheel Europa, haal de wapens maar vast uit het vet.

  Like

 23. Flo zegt:

  Trap die “sociodemocraten” die wijken in en dan maar hopen dat ze flink verkracht, in elkaar geramd en/of vermoord worden, hoewel ik betwijfel of het überhaupt zal doordringen tot de vergiftigde linkse fascisten……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s