VIDEO: Geert Wilders bij WNL op Zondag (volledige versie)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Nederland, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO: Geert Wilders bij WNL op Zondag (volledige versie)

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan Wandelaar 12 februari 2017 om 11:38

   Ik vraag me al tijden af of die Bill Clinton wel helemaal goed snik is; op die foto ziet hij er ook alweer uit als een wezenloze dwaas.
   En moet je hem hier infantiel zie hopsen:

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Iemand die willens en wetens anderen de dood injaagt kan nooit normaal zijn..en dat hebben ze beiden gedaan met hun “Regime change” in het Midden-Oosten.

    Like

 2. Harry zegt:

  Wilders had weer een uitstekend verhaal !

  Wel heb ik me groen zitten ergeren aan die Rick Nieman , die regelmatig met een vuile glimlach of een stomme ongelovige grijns , het betoog van Wilders weer zat te traineren .

  Wat is dat toch met WNL ?
  Ze zouden toch een rechtse omroep neerzetten als tegenwicht tegen het rode geweld ?

  Er zijn al een aantal presentatoren omgeruild voor andere , nog steeds de goede niet kunnen vinden ???
  Is die Nieman het beste wat jullie konden krijgen , WNL-ers ?

  Like

  • Asgard zegt:

   Precies Harry,…en dan nog net voor dat de uitzending begint,..nog even een reclamespotje erdoor heen flikkeren met vluchtelingen verhaal,….Wilders heeft het uitstekend gezegd zoals ie al 10 jaar doet,…leuk begin ook over kutjepoep Pechtold,…over de balk flikkeren die hele regering, en meteen buitenslandse partijen verbieden,…ik denk dan aan DENK en onze zwarte hijgert SS.

   Like

  • scheermes zegt:

   Beste harry ; Bij de linkse kerk kun je zoeken wat je wil ;maar je zult bij links NOOIT 1 goeie vinden !!Waarom?? Die zijn er eenvoudigweg niet bij links!! AL HUN hersencellen zijn ALLEMAAL UITERS links!! Daar valt ECHT geen ZALF aan te strijken !!

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Wat je niet in de Franstalige kranten zult lezen ( DUS ZEKER ook niet in NL..! ), de “onlusten die vorige week Zaterdag begonnen in St Dennis, Parijs..duren nog steeds voort in ander banlieue.( is in NL-termen kracht, dan wel PRACHT-wijk.

  Voor de journalisten is het natuurlijk héél lastig om hier melding van te maken.
  Want dit zou hen er toe dwingen te onthullen wie dit buitensporig geweld veroorzaakt.
  En wel de specifieke immigratie en daardoor mensen kunnen aanmoedigen om op de “VERKEERDE” partij te stemmen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Onder de kreten “allah-hakkelbar”-, wordt alles vernield, in de brand gestoken………

   Like

  • Helena zegt:

   Tja kansenpareltjes hè ies koeltoer!!! Let op die peperdure sportschoentjes en iphones alles bij elkaar geroofd !! Alles wordt gesloopt, stelletje imbecielen zijn het, maar de vraag is hoe kom je ervan af?? Dit is oorlog en dit (video’s) alles is de revanche voor ene, door een doorgedraaide politieagent mishandelde, Theo. De daders van dit misdrijf worden aangepakt maar dat is voor dit tuig niet voldoende alles moet er aan! Alles maar dan ook alles wordt aangegrepen om in de slachtofferrol te kruipen. Marine Le Pen kom er maar in….

   Like

  • Asgard zegt:

   Ja dat is het verschil tussen hen en ons,…blijkbaar is er ene Theo omgebracht, klaarblijkelijk ook een Allochtoon, en zo laten zij hun frustratie blijken tegen over het systeem, de westerse wereld,…Wij op onze beurt steken kaarsjes aan en zingen liedjes wanneer er een terreur aanslag gepleegd is op onze blanke mensen, daarbij is dan ook een vol apparaat politie aanwezig,..en bij het terreur zoals hierboven is niets te bekennen,…daarom de EU moeten we uit!!

   Like

 4. Japio zegt:

  Goed interview met Geert en Rick, hij was niet drammerig en liet Geert goed zijn verhaal doen.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Je hebt waarschijnlijk naar een ander interview gekeken, Japio. Wat ik gezien heb is dat Nieman het Wilders wèl moeilijk wilde maken, maar er onvoldoende interviewtechniek voor had. Aan doorvragen kwam hij niet echt toe, omdat hij telkens de verkeerde conclusies trok. Eén keer werd hij door Wilders zelfs zeer sterk op z’n plaats gezet, met de opmerking: “Stelt u nu een vraag of geeft u het antwoord al?” Er zijn betere interviewers in Nederland.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

   • Japio zegt:

    En toch vergeleken met eerdere interviews ging het best redelijk. Of Nieman z’n techniek nou wel of niet goed was, Geert heeft op een heldere manier zijn zegje kunnen zeggen en daar ging het om.

    Like

 5. rakkertje zegt:

  Lang leve Geert Wilders en de PVV ! ………

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik vond dat mannetje dat Geert interviewde, heel irritant met dat treiterige, spottende glimlachje van ‘m.
  Is er nu níémand die Wilders eens fatsoenlijk kan interviewen?

  Like

 7. scheermes zegt:

  BETER dan dit KAN NIET!! GEWELDIG !! UITMUNTEND !! IJZERSTERK!! IEDEREEN die in DEZE toespraak van deze KANJER stijl en klasse mist (zoals marlies enz beweerde op dit blog i.v m.de toespraak van le pen)heeft ZELF TOTAAL geen stijl en klasse ,maar wel gebrek aan GEZOND VERSTAND!! Wij worden TERECHT wat G.W ook zei BEDREIGD door de ISLAM!!Als de islam de baas word heb je ALLEEN maar ARMOEDE ELLENDE,MOORD EN DOODSLAG!!Als de mensen die deze toespraak van G.W gehoord hebben,dan nog niet op G.W stemmen ,zijn ZIJ het GROOTSTE GEVAAR EN LANDVERRADERS van onze samenleving omdat zij op een partij stemmen die de IS LAM MASSAAL toelaten in ons land,en daardoor (hun stemgedrag) de HOOFDSCHULDIGE zijn als er een aanslag plaatsvind, en ONS land daardoor TOTAAL ten GRONDE RICHTEN!!ONTWAAK uit u DODENSLAAP!! STEM op de ENIGE partij die ons van het JUK, de ISLAM KAN BEVRIJDEN!! STEM DAAROM PVV!! Er is maar 1 in nederland die ONZE stem ECHT VERDIENT die DAGELIJKS KNOKT en VECHT voor ONZE VRIJHEID!!Voor degene die niet op G.W stemmen zeg ik ; SCHAAM U !!SCHAAM U!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Geert is onze enige steunpaal in deze tijd. Stem op de PVV van Geert Wilders.

  Like

 9. Helena zegt:

  Duidelijk verhaal, geen speld tussen te krijgen. Stem daarom PVV!!!!!!!!!!

  Like

 10. Elisabeth zegt:

  Ben nu helemaal overtuigd, mijn stem krijgt Geert Wilders. Laat deze video aan een paar anderen zien, kijken wat ze ervan vinden.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Als 24 x 7 bewaking voor een islam kritische video, voor verbale en non verbale islam kritiek niet voldoende zegt over de dreiging van een ideologie (en dat is niet alleen Geert Wilders) dan is de enige kans dit nog te laten doordringen een aanslag met honderden doden. Maar ook dat zal niet voldoende zijn want die aanslagen met honderden doden hebben we al gehad en nog verkiest men om te zeggen. Ja maar ze zijn niet allemaal zo. Alsof ze zijn niet allemaal zo er iets toe doet. Ja in dat geval wordt men alleen nog wakker als het je direkt aangaat en je vrouw achterover op de keukentafel ligt om verkracht te worden door een tiental Jihadisten en jij als echtgenoot gedwongen wordt toe te kijken voordat men je onthoofd. Bedenk dan ook dat het verkrachten van vrouwen in veroverd gebied door de sharia niet verboden is en de islamitische verkrachters begaan hiermee in het licht van de almachtige islamitische wetgeving geen misdaad. Het verkrachten van gehuwde niet islamitische vrouwen is naar sharia recht verboden maar de sharia heeft een uitzondering gemaakt voor islamitische strijders in het huis van de oorlog. Zodra gebied in het huis van de oorlog (Europa is het huis van de oorlog) is ingelijfd door de moslim strijders wordt meteen de islamitische wet van kracht die bepaald dat alle niet islamitische huwelijken in dat gebied automtisch ontbonden zijn. Door dit ontbonden zijn komen alle vrouwen en meisjes in dat gebied vrij voor de slavenmarkt en kunnen dan geheel in overeenkomst met de sharia verkracht, verhandeld en weer verkracht en weer verhandeld worden tot in het oneindige. Was er nog iemand die zei dat de koran verboden moest worden?

  https://nl.gatestoneinstitute.org/6660/seksslavernij-islam

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Nieman heeft niets op met Geert. Bij het afscheid was dit heel goed te merken, want hij wenste hem niet succes. Iemand die neutraal is, en een echte journalist moet de feiten vertellen en laten zien, die zal ondanks dat hij het niet eens is met de ander, toch die feiten tonen en neutraal blijven.
  Hij, Neuman, laat zich kennen door het rare afscheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s