Starbucks wil 10.000 “vluchtelingen” in dienst nemen – dat kost het concern de gunst van de klanten

screenshot_169

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse internationale keten van koffiehuizen “Starbucks” merkt dat links streven om het publiek bewustzijn door provocerende acties te veranderen, ook in de VS in ieder geval niet altijd loont. Als reactie op de door de Amerikaanse president Donald Trump ingestelde visum-stop voor personen uit zeven islamitische landen reageerde de chef van Starbucks, Howard Schultz, op links trotskistische wijze en provoceerde met de aankondiging om 10.000 zogenaamde “vluchtelingen” in dienst te nemen.

pi-news

Schultz was een van de ondersteuners van de verkiezingscampagne van Hillary Clinton en heeft de nederlaag vermoedelijk nog niet helemaal verwerkt. De Amerikanen hebben echter, naar het schijnt, weinig begrip voor onpatriottisch gedrag, want Schultz is immers ook een fel tegenstander van de muur met Mexico, en betalen dit verraad aan het land en zijn burgers met het onttrekken van hun gunst. De instemming met de onderneming neemt sinds de oorlogsverklaring aan Trump´s vluchtelingenpolitiek af:

screenshot_171

Ook op de sociale media maken velen hun afkeer van de koffiereus bekend: “Toen ik hoorde dat Starbucks 10.000 vluchtelingen in plaats van Amerikanen in dienst wilde nemen, besloot ik geen geld meer bij Starbucks uit te geven”, schreef bijvoorbeeld een Facebook-gebruiker op de site van Starbucks.

Veel mensen zeiden ook dat het concern liever de vaak in bittere armoede levende veteranen van het Amerikaanse leger in dienst zou moeten nemen. Starbucks heeft weliswaar een programma om deze groep te stimuleren, maar aan de hand van de reacties van de consumenten is te zien dat het onderwerp uiterst emotioneel is en dat er onmiddellijk een storm van verontwaardiging ontstaat wanneer ook maar iets de geur van bevoordeling van bezetters heeft.

Ook in het land van de “onbegrensde mogelijkheden”, dat in tegenstelling tot Duitsland inderdaad een immigratieland is, bestaan blijkbaar grenzen wanneer men ziet dat het volk ten gunste van mensen die niets te bieden hebben, maar in plaats daarvan met zekerheid veel ergernis zullen brengen, benadeeld dient te worden.

screenshot_170

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Dhimmitude, Donald Trump, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op Starbucks wil 10.000 “vluchtelingen” in dienst nemen – dat kost het concern de gunst van de klanten

  1. Sabeltant zegt:

    Heerlijk man, wat is dit een geweldige klap in de smoel van al die moreel superieuren die zo begaan zijn met die (nep)vluchtelingen en anderen ermee op willen zadelen.
    Om diezelfde reden zien we bij winkels vast en zeker ook geen hoofddoeken meer achter de kassa.

    Je kan namelijk heel makkelijk in een rij zonder hoofddoek en de grootgrutters houden écht wel bij hoeveel klanten er per caissière afgerekend hebben.

    Dat was dus kennelijk geen succes.

    Falend multiculti beleid?

    We lossen het samen wel op!

    Like

  2. Steven zegt:

    Lijkt wel of de hele wereld DEBIEL geworden is.
    Het enige waar bedrijven en (r)overheid nog mee bezig zijn is het koesteren en pamperen van ASIELTUIG!!

    Geliked door 2 people

  3. mahoog zegt:

    Verontwaardiging van autochtonen is rerrecht.”eigen volk eerrst”…ja toch ?

    Like

  4. delamontagne zegt:

    Starbucks Bans Women from Store in Saudi Arabia
    “Please no entry for ladies”
    http://www.frontpagemag.com/sites/default/files/styles/article_full/public/uploads/2016/02/starbucks_women.jpg?itok=1VeXwF7_

    Je kunt zulke “loslopende” vrouwen natuurlijk ook niet alleen in je zaak los laten.

    In het arabisch staat hier:”single vrouwen” en honden niet toegelaten……….

    Like

  5. Sjaak zegt:

    STAR-SUCKS !

    Geliked door 1 persoon

  6. Mary zegt:

    Kijk en dat gebeurt er dan en ook met AH in Amerika die heel snel bij moest draaien en op het verkeerde paard had gewed en nog een paar andere, ondanks dat de media gekocht zijn door Soros en Co zullen ook die het onderspit gaan delven dus forse misrekening van de arrogante linkse kliek en hun jankers.

    Like

  7. Hendrik zegt:

    zo, dat is ook duidelijk, nooit meer naar starbucks, verkoop je koffie maar aan moslims. Ik kom niet meer.

    Geliked door 2 people

  8. ieznogoedh zegt:

    Waardeloze koffie en ook nog eens achterlijk duur.
    Eén keer gekocht (drie jaren geleden), bah bah bah, en daarna dus niet meer.
    En nu al helemaal nooit meer natuurlijk. Ook niet als het nog maar 10 % kost.

    Geliked door 2 people

  9. Pietersen zegt:

    Nog nooit een kopje koffie geprobeerd. Achteraf maar goed ook als ik dit lees.

    Geliked door 1 persoon

  10. Genoeg andere koffie dan Starbucks.

    Like

  11. Flo zegt:

    👍🏼 Dat Starsucks maar snel naar de kloten mag gaan!
    Overigens ooit 1x bij een vestiging van dit surrogaat koffie bedrijf geweest, de koffie is niet te pruimen.

    Like

  12. Ron Soeverein Mens zegt:

    Zelfde verschijnsel in Nederland bij de shell tankstations. Hebben de douwe egberts koffieautomaten eruit gedaan en massaal overgestapt op starbucks koffieautomaten. Gemiddeld 30 cent duurder en niet te drinken. Als truck chauffeur tank ik helaas bij shell omdat wij daarvoor een pas hebben maar de koffie daar bedank ik voor. Ik zeg altijd hardop dat ik geen belasting ontduikende buitenlandse bedrijven steun en dat hun koffie niet te drinken is. Dan moet je de reacties zien van andere klanten. Ook zeg ik dan wat was er mis met onze douwe egberts? De Nederlander slikt alles en houdt zijn mond en durft niet meer in opstand te komen voor zijn eigen cultuur etc.

    Like

  13. Sjaak zegt:

    Hier de passende deurbel, voor hun linkse klote klanten !

    Like

  14. kruisridder zegt:

    Nou, boycotten maarrrrrr.

    Like

  15. Jan zegt:

    De aandelenkoersen van Starbuck na de opmerking dat het alleen 10.000 moslim-asielshoppers in dienst zou nemen en geen Amerikanen

    Like

  16. Jan zegt:

    Tuberculosebacteriën in koffie bij Starbuck, actiev poepjihad, koffiemet poepbacteriën

    Like

Plaats een reactie