München: Identitairen plakken namen van door islamterreur gedode mensen op kruisen

screenshot_168

(Vertaling: E.J. Bron)

De Identitaire Beweging Beieren vestigde opnieuw met een gelukte creatieve en vreedzame actie de aandacht op haar verlangen. Op 121 houten kruisen, die voor de Academie van Beeldende Kunsten in München, een van de belangrijkste en oudste kunstacademies van Duitsland, werden neergezet, plakten activisten de namen van talrijke door islamitische terreur gedode mensen.

pi-news

In de begeleidende tekst van de Identitaire Beweging over de actie staat:

Opnieuw meldt de politie een terreurverdachte in Niedersachsen te hebben gearresteerd, die gerekend zou kunnen worden tot de “salafistische scene”. Hij zou een bomaanslag van plan geweest zijn. tegelijkertijd willen de media en de partijen ons wijsmaken dat de terreur nu een deel van ons dagelijks leven zou zijn en dat we hiermee zouden moeten leven. Maar wij verzetten ons tegen dit fatalisme!

Om uitdrukking te verlenen aan ons protest brachten activisten de namen van talrijke slachtoffers aan op 121 kruisen, die onlangs voor de Academie van Beeldende Kunsten werden geplaatst.

Wij vechten voor een veilige en vreedzame toekomst. Wij eisen de handhaving van geldend recht. Iedereen die terreur als een betreurenswaardig bijverschijnsel van een culturele verrijking beschouwt, is medeschuldig aan de terreuraanslagen in de afgelopen maanden. De vertegenwoordigers van de media en de politiek hebben bloed aan de handen. Zij zijn peetvaders van de terreur!

De beslissing om de grenzen voor iedereen te openen, heeft al vele mensenlevens gekost. Er zullen er nog meer volgen. Wij willen niet dat het bloed van onschuldigen door de straten van Europa stroomt. Wij willen een leven in vrijheid en eisen passende straffen voor de moordenaars en hun ondersteuners.

Meer foto´s van de gelukte actie staan op de Facebook-pagina van de Identitaire Beweging Beieren.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Duitsland, Eurabië, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op München: Identitairen plakken namen van door islamterreur gedode mensen op kruisen

 1. Mirjam zegt:

  Fantastisch! Een goede aktie. Dit zouden ze in elke stad in Europa moeten doen, waar terroristen onschuldige mensen hebben vermoord. Een overduidelijk teken van moslimse overheersing en verovering in name van islam.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  De trein neemt langzaam snelheit op !
  Wanneer springt de deksel van de snelkookpan ?

  Like

 3. Pingback: München: Identitairen plakken namen van door islamterreur gedode mensen op kruisen – Rechtsaf doorzee

 4. koddebeier zegt:

  Goede actie !!

  Like

 5. Eindelijk weer eens een goed bericht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s