De Domme, Onderbuikstemmende, Blanke, Boze, Enge, Racistische mens (de DOBBER mens)

screenshot_44

(Door: “BeWiseman”)

De Domme, Onderbuikstemmende, Blanke, Boze, Enge, Racistische mens (de DOBBER mens) wordt de laatste tijd veel besproken in kranten en op de televisie. Alle programmamakers, opiniepeilers en andere politiek correcte lieden hebben hun mening klaar over de Dobber mens. Misschien is er wat misgegaan in zijn jeugd of is er gewoon sprake van gebrek aan intelligentie?

Maar we leven in een democratie en ook de Dobber mens heeft het recht om te stemmen. En de politiek correcte mensen en media vinden dat waarschijnlijk stom vervelend, want ze staan bekend om hun tolerantie. Maar die telt alleen als je het met hen eens bent, en dat is de Dobber mens dus niet. Maar de Dobber mensen hebben de afgelopen tijd wel gebruik gemaakt van hun stemrecht en zo was er opeens een NEE tegen het associatieverdrag met de Oekraïne, een Ja voor de Brexit en Donald Trump won de verkiezingen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op De Domme, Onderbuikstemmende, Blanke, Boze, Enge, Racistische mens (de DOBBER mens)

  1. #Dobbermens is al een tijdje ingepalmd voor #dobberneger, #dobbervingeraar en alles wat er verder deze kant op #dobbert. Dus die term dreigt nu het prachtige negatieve gevoel bij alles wat #dobbert te overspoelen met positieve vikings- en keltische waves en dat kan toch niet de bedoeling zijn. Is dit een poging om #dobber naar de kloten te helpen zoals ze dat ook probeerden met #zwartepiet? Zoiets als ‘Je suis Dobber’?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s