Trump matigt zijn toon, maar niet zijn boodschap

screenshot_43

(Door: Guus Valk)

De eerste toespraak van Trump voor de verzamelde vergadering van het Congres was beheerster van toon dan een normaal Trump-optreden.

Donald Trump kan een effectieve president worden, als hij de volumeknop naar beneden schuift. Zijn eerste toespraak voor de verzamelde vergadering van het Congres was beheerster van toon dan een normaal Trump-optreden. De tekst was vaag, vol holle frasen die bij een normale State of the Union horen. Dat leidde na afloop tot vrijwel unaniem lovende recensies, zelfs bij progressieve en sceptisch-conservatieve commentatoren. Trump had eindelijk koers naar het midden gezet.

Maar daarbij ging het vrijwel alleen over Trump´s stijl: zijn roep om politieke eenheid, en zijn pleidooi om ,,de tijd van triviale meningsverschillen achter ons te laten”. Inhoudelijk week zijn toespraak – geen officiële State of the Union, omdat hij pas is aangetreden – nauwelijks af van wat hij eerder had gezegd.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
nrc-nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, VS. Bookmark de permalink .

5 reacties op Trump matigt zijn toon, maar niet zijn boodschap

  1. scheermes zegt:

    Bijzonder vreemd ,nu trump precies hetzelfde zegt als altijd,is het in 1 keer wel goed!!Als ik trump was zou ik nog wat zachter praten ,dan is hij wellicht de GROOTSTE president die amerika ooit gehad heeft !! Zoals alle homo”s kunnen die alleen maar zachjes praten verdragen !!Als iemand de waarheid verkondigt met betoon van geest en kracht ??Dan klopt het niet !!Waarom nu wel??Omdat de linkse kerk de waarheid niet kan verdragen ,omdat het veel te hard en duidelijk aankomt als sociaal rechts op deze wijze het woord voert!! LUID en duidelijk!! De bevolking mocht eens wakker worden als je te hard??het woord voert zoals trump en wilders !! Aangezien WILDERS hetzelfde verkondigt als trump ,zal het mij benieuwen of ze nu ook achter de uitspraken van WILDERS staan !! Ben zeer benieuwd !! U OOK ??

    Like

  2. guusvelraeds zegt:

    Volgens NRC sprak Donald Trump in holle frasen. Laat mj die nergens in de speech gehoord hebben. Trump wist op meerdere onderwerpen zelf te vertellen hoe hij het ging doen. Nee dan de frase van zijn voorganger de heilige Obama held van alles dat links, groen en losgezongen van de werjekijkheid is. “Yes we can” zij de diversiteits goeroe, klimaat redder en schepper van gender neutrale toiletten en links kreeg tranen in de ogen. Over holle retoriek en non issue’s gesproken en dat allemaal terwijl het Midden Oosten door 8 jaar Obama in brand staat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s