Amsterdamse politie wil dat helft van nieuwe agenten ‘migratieachtergrond’ heeft

screenshot_66

(Door: Annabel Nanninga)

Zoals bekend is het prima als afkomst boven kwaliteit gaat en zijn er nooit loyaliteitsproblemen.

De chef van het Amsterdamse politiekorps, Pieter-Jaap Aalbersberg, wil de helft van de vacatures bij de politie laten invullen door iemand met een niet-Nederlandse achtergrond. “We hebben mensen nodig die de stad verstaan”, zei hij in het NPO Radio 1 programma De Ochtend.

Waarom het uitmaakt welke kleur agenten hebben, als we er van uit gaan dat in Nederland ieder individu gelijk is voor de wet, legde Aalbersberg niet uit. Wel is ‘kennis van etnische groepen en culturen’ erg belangrijk voor het politiewerk. Vast niet omdat etnische minderheden oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteitscijfers.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P”/”Jan Wandelaar”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Amsterdamse politie wil dat helft van nieuwe agenten ‘migratieachtergrond’ heeft

 1. Sjaak zegt:

  HET MOSLIM PAARD VAN TROYA !

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Allemaal idioterie…Bedoeld om het schijnbeeld van “INTEGRATIE” overend te houden…

   Als ze de werkelijke criminele realiteit zouden willen volgen zouden ze 80% getint, gekleurd en/of pikzwarte en “slechts” 20% blanke agenten in dienst moeten nemen…!

   Wat ’n ongelofelijke bullshit!
   Gooi al dat crimineel verraderlijk getint, gekleurd en pikzwart personeel er uit!

   Moert je opletten… zo dadelijk gaan ze er voor zorgen dat er nog maar slechts 20 % blanke soldaten zullen zijn…
   Dan kunnen we ècht lachen…!
   Geen probleem, dan zullen we er zelf wel voor zorgen dat de zaak definitief zal worden opgelost!!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Wat een kul, ze leren Nederlandse agenten maar verstaan dat heet integratie, wij hoeven helemaal geen kennis te hebben van hun etnische achtergrond, niet interessant, ze moeten zich hier gedragen naar de Nederlandse norm en wetten en niks anders en dus hebben we geen enkele politie “met een niet Nederlandse achtergrond” nodig bij de politie.

  Like

 3. Duchesne zegt:

  duidelijk! er zijn nog bergen dossiers, computers en andere data die nog niet gedeeld zijn met derden of in de prive sfeer, dus ff vaart erin. Bijkomend punt is dat veiligheid van de burger en de garantie dat de burger binnen de staat der Nederlanden beschikt over vrijheden snel moet worden ingekort tot onderwerrping, en wat beter dan roepen dat er vrijheid is van meningsuiting en vervolgens de privacy van burgers in de handen stoppen van hen die wij als burgers juist totaal niet willen. Dit is bijna intimidatie van het eigen volk.

  Wij als burgers moeten ons keihard gaan afvragen welke gekken dit land leiden. We lijken Zweden wel….

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  Geef ze gelijk een hoge functie, belachelijk
  Ik vraag me ook altijd af waarom we in Rotterdam een Marokkaan als burgemeester hebben en Arib als voorzitter in de tweede kamer ?
  Zitten er in Marokko ook Nederlanders in de politiek, dat zal wel niet

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Niet zo gek hoor, een Mekkerkaan als bm in Rotjeknor. Ong 60% van de inwoners komt ‘van buiten’! Mooi dat de economie, zeggen ze, draait als een tierelier, want zo wat heel Rotjeknor hangt aan Het UitkeringsInfuus!! Maar ow als Gratis Geld opraakt!

   Like

 5. Mirjam zegt:

  EJ, ik kan mijn comments die ik over dit item en het artikel item over de uitspraak van het Limburgse lid van D66 over Geert Wilders nergens vinden. Maar de artikelen die ik aandroeg staan er?

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Waanzin ten top. In mijn ogen is een groot deel des volks onzes in ernstige mate klinisch geestesziek. Alles wat abnormaal is, zien deze idioten als normaal. Gezonde jonge mannen en voormalige beroepsmilitairen met de juiste volksgeest worden niet aangenomen bij de politie. Men geeft er de voorkeur aan om onze vijand op strategische functies te plaatsen.
  Volslagen idioot in mijn ogen. Levenslange opname in een gesticht voor gevaarlijke psychopaten is dringend gewenst.
  Hoelang houden we deze idioterie nog vol?

  Like

  • fransdewit zegt:

   Ik heb hier van oorsprong uit het Buitenland komende mensen horen spreken dat ze zich schamen voor die gasten omdat ze gewoon verschil maken bij iedereen, ook hun kinderen niet na behoren toespreken en juist tot de order moeten roepen., dat daarom juist hun Marokkaanse kinderen zo te keer gaan, ze krijgen totaal geen ontzag voor wetsdienaars.

   Like

 7. Onschuldige Bijstander zegt:

  Dit soort berichtgeving speelt Wilders alleen maar in de kaart, je zou zeggen wat dom van het zittende, populisme vrezende establishment om dat juist nu te ‘mainstreamen’ maar het gebeurt allemaal bewust beste mensen, we zijn getuige van absurd geesteszieke nsb politiek ala Coudenhove-Kalergi, een doorgewinterde cineast zou deze krankzinnigheid niet eens kunnen verzinnen

  Like

 8. Stef zegt:

  Wanneer beginnen de inburgeringscursussen voor ons Nederlanders?

  Geliked door 1 persoon

 9. fransdewit zegt:

  Ze zijn echt helemaal gestoord bij die top van het politie apparaat, die zogenaamde allochtone politie agenten durven alleen maar een grote bek op te zetten tegen ons Nederlanders en daar bedoel ik ook Nederlandse Chinezen, Indonesië e.a. mee. Die zijn wel geïntegreerd. maar wat er nu bij loopt als Turkse en Marokkaanse politieagenten, Voelen zich 1 boven de wet staan als ze tegen ons Nederlanders optreden. Maar als ze in hun eigen taal worden toegeroepen, dan durven ze amper te kijken en draaien hun hoofd weg. Ik heb gehoord dat ze dat doen omdat ze anders op hun familie worden aangesproken, dus wat hebben wij aan zulke gasten?

  Like

 10. Harry zegt:

  In de Bermuda driehoek verdwijnen soms schepen in het niets , vallen vliegtuigen uit de lucht .
  Reden is , dat er een gas uit de bodem opstijgt waardoor het water “poreus” wordt en zijn dragend vermogen afneemt . Schepen zinken dan ineens .
  Dat geldt ook voor de lucht , die wordt ook minder draagkrachtig door het gas , waardoor vliegtuigen neerstorten .
  Zo stijgt er in Amsterdam ook een raar soort gas op waardoor de hele stad schizofreen wordt .

  Slechts een enkeling blijkt immuun hiervoor .

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Komen straks mollenvangers te kort!!

  Like

 12. Erik zegt:

  Gaat heen man, wie kan De Stad nou beter verstaan dan een Amsterdammer, het word jandorrie nou toch wel eens tijd dat de niet-Amsterdammers ff gaan luisteren naar de Amsterdammer.

  Like

 13. Ron Gerda en de kids zegt:

  Nog even en ze gaan ons als Nederlanders verplichtten Turks te leren en naar de Moskee te gaan, helemaal zwaar van het pad af hier, wat een zieke toestand !

  Geliked door 1 persoon

 14. Feniks zegt:

  Blijkbaar hanteren ze het gegeven ” it takes a thief to catch a thief”.
  Weten we gelijk dat we met multicul tot dat niveau zijn aanbelandt…of niet?😆
  wie het weet mag het zeggen..

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Nu wordt de politie helemaal naar de kloten geholpen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Mirjam zegt:

  De eerste prioriteit die politie in een land heeft is het beschermen van de burgers van dat land. Er moeten alleen mensen in dit beroep werken die dit doel volgen, qua achtergrond en persoon van goed gedrag zijn en een onbeschreven blad hebben inzake normen en waarden qua menselijkheid en rechtvaardigheid. Deze ‘beschermers van het volk en land’ moeten sowieso optimaal zijn opgeleid in hun vak en weten hoe te handelen, optimaal zijn gescreend, psychologisch getest, een hoog E- en IQ hebben, maar vooral de waarheid, eerlijkheid, de wet en het recht, als hoogste goed in hun vaandel hebben staan. Dit klinkt allemaal als ‘bovennatuurlijk in de oren van de meesten, maar geloof maar dat die mensen bestaan. Het is een kwestie van selectie en inzicht, om deze mensen te vinden.

  Ik heb toch liever dat ze de tijd ervoor uittrekken om deze ook te vinden, dan dat ze, zoals de linkse debiliteit de laatste jaren aantoont, niet zomaar de straat afschuimen om van alles bij elkaar te rapen en ze deze post te geven. Ze hebben nu weer een ‘ideetje’ opgeworpen, om daarmee het zogenaamde racisme tegen te gaan en ‘wij-zijn-allemaal-gelijk-principe’ te promoten.
  Wij zijn niet allemaal gelijk en zullen dat nooit worden. Niet in Nederland en niet op de rest van de wereld. En dat heet niet etnisch profileren, maar is gewoon de waarheid. Niemand is een ‘racist’, of wat dan ook, als men doet wat het beste is voor de mensheid. Dat heet gewoon gezond verstand gebruiken en doen wat gedaan moet worden.

  Geliked door 1 persoon

 17. Ivan Chapka zegt:

  Die is al jaren naar de kloten @Pietersen. Soms van Riessen vergeten? Die leidinggevende braakte uit wat velen in leidinggevende posities bij de politie ook denken maar niet uiten. Zeg maar hetzelfde soort D66 idioten als diegenen welke nu rechtspreken in Nederland. Dit soort gaat dagelijks met elkaar om en je weet, daar waar je mee omgaat word je door besmet.

  Like

 18. Bas zegt:

  Dacht altijd, dat alleen de beste politieman/ of vrouw konden worden, zonder dat een achtergrond meespeelde. Kennelijk heeft men dit pad verlaten, om de Nederlandse burger sneller te kun integreren in de op hun af komende moslimwereld. De overheid denkt vooruit.

  Like

 19. Flo zegt:

  Amsterdam is al één grote buitenlander ellende en dan ook nog bekeurd of wat ook door zo n maroc, turk of ander soort (met criminele achtergrond ) tuig….. NEE BEDANKT, ik hoef niet meer, helaas.

  Like

 20. Jade zegt:

  Waarom niet meteen 100%???
  Lever alle wapens in bij de moskee.
  Klaar is kees.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s