Asociaal VVD, D66, PvdA, ChristenUnie en GroenLinks willen streekziekenhuizen opofferen om € 55 miljoen te ‘bezuinigen’

screenshot_58

Als het aan het Randstad-kartel ligt zien streekziekenhuizen er binnenkort allemaal zo uit.

(Door: Michael van der Galien)

Als je dacht dat een volgend kabinet niet asocialer kan worden dan Rutte II heb ik slecht nieuws voor je: dat kan wel. VVD, D66, ChristenUnie, PvdA en GroenLinks zijn namelijk van plan om de spoedeisende zorg weg te halen bij streekziekenhuizen en te verplaatsen naar ziekenhuizen in grote steden. Daardoor komen die streekziekenhuizen zo ernstig in de problemen dat ze mogelijk gesloten worden. Deze vijf partijen hebben lak aan de Nederlandse burger die in de regio woont. Het enige waar zij zich druk om maken zijn kiezers in de grote steden. De rest kan opzouten.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", ChristenUnie, D66, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, PvdA, Rotzakken, VVD. Bookmark de permalink .

6 reacties op Asociaal VVD, D66, PvdA, ChristenUnie en GroenLinks willen streekziekenhuizen opofferen om € 55 miljoen te ‘bezuinigen’

 1. Wat roekeloos. Je kan toch wel echt zien dat dit soort dingen besloten gaan worden door mensen die echt niet weten hoe het werkt. Hier moeten eerst weer doden gaan vallen. Ambulance’s zullen verder maar ook harder moeten gaan rijden. Waarom moet er nog meer bezuinigd gaan worden, Soms voor Brussel, Italië, Griekenland of nog meer naar ontwikkelingsland, dat zijn we zelf zo langzamerhand geworden.

  Like

 2. Gillis zegt:

  Ik hoop dat Nederland op tijd wakker wordt en dit zooitje met de a.k. verkiezingen naar huis stuurt! !!

  Like

 3. Mary zegt:

  Als Wilders straks aan de macht komt gaat dat zeker niet door hij weet namelijk wel waar hij op moet bezuinigen, daar zullen de streekziekenhuizen geen last door krijgen, de allochtone uitvreters des te meer.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Pas op deze vijf zijn links, VVD, D66, ChristenUnie, PvdA en GroenLinks zij verkwanselen uw gezondheid om de asielpot te spekken. Wees verstandig en stem PVV !!

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Streekziekenhuizen zijn altijd nodig vanwege de snelste weg naar adequate hulpverlening en mensen die hun familielid willen bezoeken.

  Schandalig om slechts een schamele 55miljoen op te halen op deze manier.
  Ga eens wat islamieten uit de bijstand schoppen, verlaag de kinderbijslag voor hen en sluit de grenzen voor de kafferlanden en de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s