Thierry Baudet veegt de vloer aan met Rutte: “Ons land wordt verkwanseld, er is niet veel tijd meer”

screenshot_57(Door: Paul van der Bas)

“We laten ons toch niet ons eigen land uit jagen door die incompetente kartelpolitici die de boel verkloten?”

Thierry Baudet (foto) is helemaal klaar met het linkse beleid van Mark Rutte en Jeroen Dijsselbloem. De lijsttrekker van Forum voor Democratie vindt het de hoogste tijd om het partijkartel open te breken en een tegenwicht te bieden aan de “intellectueel zwakbegaafde” Tweede Kamerleden van de gevestigde orde. Volgens Baudet is het overgrote deel van die politici namelijk niet bezig met het landsbelang, maar met het partijbelang en zijn eigen belang:

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", gezond realisme, Linkse Kerk, Patriottisme, PvdA, VVD. Bookmark de permalink .

26 reacties op Thierry Baudet veegt de vloer aan met Rutte: “Ons land wordt verkwanseld, er is niet veel tijd meer”

 1. Anna zegt:

  Hij spreekt hier klare taal…. En ik denk dat hij gelijk heeft …. het ontbreekt in Nerderland aan echte leiders…….. Of hij de druk vanuit Europa en de gevestigde orde zal kunnen weerstaan blijft voor mij een vraag…. Jammer dat dit nodig is weer een neiuwe partij…. dit programma lijkt ook veel op dat van Wilders…

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die jongen heeft natuurlijk het grootste gelijk van de wereld.
   Ik ben alleen benieuwd of hij het vol houdt om de waarheid te zeggen als hij dadelijk echt politicus zal zijn…

   Like

 2. Goed gedaan Thierry, er zijn er niet veel dan behalve Geert die voor ons land opkomen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Theresa Geissler zegt:

  Oké, agree! Het is natuurlijk jammer, dat reële types als Baudet en Hiddema zelf té veel persoonlijkheid zijn om zich zonder meer bij de PVV aan te sluiten en vooral daarom een eigen partij behoeven, maar snappen doe ik dat op zichzelf nog wel. Als beide partijen elkaar nu maar niet direct tot op het bot verbaal gaan afbreken, zou er in de toekomst best nog wel eens een besis voor een goede coalitie mogelijk kunnen zijn.
  Toch, wat hier gezegd wordt over een ‘tafelheer’ in een talkshow: Ik hoop echt, dat zo iemand -hoeft niet persé Baudet te zijn- er nog eens komt: Een tafelheer in een nationalistische talkshow in een nationalistische omroep. Dan zouden waarschijnlijk veel meer mensen de kans krijgen om hun zegje te doen, die nu buiten de boot vallen.

  Geliked door 1 persoon

  • Heer M zegt:

   Hiddema heeft al diverse keren uitgelegd waarom hij niet bij de PVV wil aansluiten.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Hiddema heeft zich juist bij FvD aangesloten, omdat hij Wilders wil helpen. Hij gaf aan in een interview dat Wilders hem niet heeft gevraagd om in zijn partij te komen, maar dat, als dat hij dat wel zou hebben gedaan, dit wel zou hebben aangenomen. Hiddema zou prima maatjes zijn met Geert, want het zijn two of a kind. Ze zijn rechtuit en voor de duvel niet bang. Ze gaan ervoor en zijn ook heel intelligent. Daarom heeft HIddema het aanbod van Thierry aangenomen, want indirect wist en besefte hij, dat hij in rechtse hoek en met dezelfde visie als Wilders, hem kan steunen in het kabinet. Dat is alleen maar bewonderingswaardig.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Hiddema is een man uit duizenden…!!!

    Jammer dat hij geen Minister President zou kunnen worden…?

    Like

 4. Wachteres zegt:

  “Oké, agree! Het is natuurlijk jammer, dat reële types als Baudet en Hiddema zelf té veel persoonlijkheid zijn om zich zonder meer bij de PVV aan te sluiten”

  Eerlijkheidshalve moet ik me afvragen of de PVV hen er wel bij wil hebben, Theresa.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Wachteres, zéker waar het Theo Hiddema betreft zou ik níet zo één twee drie weten, waaróm niet.
   Of tóch te eigenzinnig? Maar dan wèl een eigenzinnige van de goede soort!
   Als dat óók al iets is, waar de PVV, qua intern beleid niet tegen opgewassen is, zouden ze ze zich op den duur misschien eens moeten beraden, of de door hun gevaren koers niet wat erg kwetsbaar dregt te worden. Kom op, hoor: menig systeem is juist verbéterd door de eigenzinnigen van de goede soort!

   Geliked door 1 persoon

 5. Johan zegt:

  Leuk praten natuurlijk, maar hij heeft nog steeds minder klaargespeeld dan de VVD.
  Ik ben best bereid om hem een kans te geven, maar ik houd niet van populistische woorden. Houdt het gewoon realistisch en zorg ervoor dat je niet je schepen verbrandt, houdt het netjes.

  Like

 6. ik hoop op een meerderheid van PVV , VNL en Forum voor Democratie in her parlement vanaf 16 maart

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Baudet heeft het nooit over het verspillen van ons belastinggeld aan ‘ontwikkelingshulp’.
  En tegen de islam trekt hij ook te weinig van leer.
  Of heb ik wat gemist?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja en nee: Inderdaad profileert hij zich, wat dergelijke zaken aangaat, inderdaad iets te vrijblijvend.
   Ongeveer zoals de AfD onder Bernd Lücke. Totdat Frauke Petry het stokje overnam en besloot, tóch iets meer op het reilen en zeilen van ‘Buurman’ Wilders te letten. (In die geest heeft ze zich tenminste wel eens uitgelaten.)
   Anderzijds moet je, volgens mij, bij Baudet ook tussen de regels door kunnen lezen.
   Maar dat hij, qua karakter, nog wat moet groeien, lijkt mij zéker waarschijnlijk.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Emmanuel Macron, die vroeger Bankier was en nu onafhankelijk
  Partij-leider van “En Marche”, neemt het op tegen Marine le Pen.
  Ze staan ongeveer gelijk in de Peilingen.
  Zoals een satirisch Cartoon laat zien:
  “MACRON HEEFT EINDELIJK EEN PARTIJ-PROGRAMMA GEVONDEN………………”
  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2017/03/goldman-sachs11.jpg?w=589&h=414

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Forum voor Democratie haalt twee zetels in de laatste peilingen.

  Dat schiet lekker op zeg. Beter ware het geweest als deze zetels aan de PVV geplakt konden worden. Waar ze uiteindelijk ook thuishoren. Men juicht over het forum voor democratie en beseft nauwelijks hoe Geert Wilders ook voor hen het pad geeffend heeft in het slangenhol van de Nederlandse politiek. Zowel landelijk als internationaal is er maar een Nederlandse politicus die er toe doet. Dat is de blonde satan uit Venlo.

  Like

 10. BertG. zegt:

  Fleur Agema voert volop campagne voor de PVV.

  http://pauw.vara.nl/media/370482

  Like

 11. Republikein zegt:

  Haantjes.

  Like

 12. scheermes zegt:

  Volgens mij is het juist GOED dat er een persoon als baudet bij komt!!Hij heeft altijd PVV gestemd en heeft dezelfde opvattingen als GEERT!!Aangezien de PVV stemmers GEERT toch trouw blijven,is het juist goed dat er iemand als baudet bij komt om de zienswijze van GEERT te ondersteunen!Als de twijfelaars baudet horen in de tweede kamer,met hetzelfde geluid als GEERT zal dat alleen maar meer stemmen opleveren !Aangezien baudet hetzelfde zegt als WILDERS,maar het toch wat anders brengt zullen ,veel mensen op hem stemmen ,en zal het zeer beslist GOED uitpakken als hij in de tweede kamer komt!Gezien de moed om de dingen te benoemen ,wat die andere huigelaars niet durven,verdient hij minimaal 5 zetels in de kamer ! Jan roos is een huigelaar door stemmen bij de PVV weg te halen met bepaalde uitspraken ,terwijl baudet de pvv standpunten ALTIJD onderschreven heeft!!Derhalve verdient jan roos geen zetel !!Thierry baudet samen met GEERT kunnen samen de linkse kerk MOOI te kak zetten in de tweede kamer tijdens de debatten !!Het zou een ECHTE verrijking zijn voor nederland !!Het is verstandig van baudet om niet van zijn vroegere standputen af te wijken anders zal hij zijn geloofwaardigheid verliezen wat in de politiek DODELIJK is !!,Dat jan roos met zijn gezwets WILDERS NU op sommige punten bestijdt PUUR om stemmen weg te halen bij de pvv,is echt GEEN STIJL!!Vooral de laatste twee woorden moeten jan roos toch erg aanspreken !!TOCH JAN??

  Like

  • scheermes zegt:

   Ga eens in de linkse vijfer vissen jan !!,Om DAAR stemmen weg te halen !!Gezien bepaalde uispraken ben je toch echt in de verkeerde vijver aan het vissen !! Alleen door met 1 mond te spreken jan roos, kunnen wij samen links overwinnen!! Neem hierbij een voorbeeld aan baudet, die niet onder zijn EIGEN duiven gaat schieten jan roos!!

   Like

  • scheermes zegt:

   Enkele voorbeelden betreft jan roos ,en de opvattingen van GEERT !Volgens jan moet en kun je de koran niet verbieden ,en kun je de moskee”en niet sluiten !! Ik ben het ook in deze ZEER belangrijke kwestie 100% met WILDERS eens dat je de koran wel MOET verbieden !!Je kunt in de HELE wereld zien wat dit haatzaaiende boek met MOORD en DOODSLAG in de HELE wereld te weeg brengt !! ALLEEN maar GROTE ELLENDE en verdeeldheid waardoor de mensen tegen over elkaar komen te staan!! Daarom zal dit boek de koran uit nederland verwijderd MOETEN worden!!Omdat in de moskee door de imam”s alleen maar haat en verdeeldheid gezaaid wordt door het leren uit de koran ,moeten derhalve ook ZEER BESLIST alle moskee”en gesloten worden !!Wij hebben absoluut GEEN andere keus!!Stem daarom PVV,dan doet ELKE nederlander weer MEE!!!!!

   Like

 13. ReaGluurder zegt:

  We komen uit het Tijdperk Pappen/Nathouden met relevante houtjetouwtjepolitici. Er komen andere tijden aan met nu ook weer relevante politici! Maar nu lui wel met ballen, die moeten zien of ze de boel in NL nog overeind kunnen houden. Mijn sympathie hebben ze!!

  Like

 14. Petra DeBoer zegt:

  Ik ben het ook Thierry eens en inderdaad is de politiek er niet voor het landsbelang of de burgers.

  De EU is zo langzamerhand een dictatuur en zeer eng met hun ideologie en de euro die alleen voor armoede zorgt.

  Like

 15. Jean zegt:

  Baudet zegt dat “politici niet bezig zijn met het landsbelang, maar met het partijbelang en eigen belang”, beste Baudet dat zeggen wij al jaren vandaar dat er heel hard moet ingegrepen worden tegen die ordinaire zakkenvullers willen wij in ons Europa overleven “zonder islamitische barbaren”.
  Ik heb met veel interesse gekeken naar afl.2 van “Uit Europa”.
  Een aanrader, volgende week woensdag 20:30u NPO2 afl.3

  Like

 16. fransdewit zegt:

  Zal fijn zijn als zulke partijen samen gaan met de PVV, deze man komt ook voor ons. Maar de rest zal ook wel weer iets vinden om hem een kopje kleiner te maken. Wilders is ook eens bijgestaan door een goede advocaat, ja die mag nu niets meer doen. En zo wordt er hier omgegaan hoor met de democratie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s