ZO VERDOEZELT DE NEDERLANDSE STAAT DE KOSTEN VAN DE IMMIGRATIE

screenshot_60

(Door: Dr. Geert Jan Mulder)

Vandaag verschenen er publicaties waarin staat dat door de komst van (kansloze) immigranten het aantal mensen in de bijstand sinds 2012 met 60.000 was gestegen.

Het is voor iedereen duidelijk dat de opvang van kansloze immigranten veel geld kost. De capaciteit van de Immigratie en Naturalisatie Dienst moest worden uitgebreid, honderden opvanglocaties moesten worden gevonden, gehuurd, in orde gebracht, het COA kreeg aanzienlijke budgetten en beslissingsbevoegdheid, personeel voor de opvang moest worden aangetrokken, een heel leger beveiligers, mensen moesten van kleding en eten worden voorzien (ze kwamen met niets, behalve kindbruiden), kregen gratis medische hulp, vergoedingen werden verstrekt om persoonlijke uitgaven te kunnen doen, mobiele telefoons werden aangeschaft. Als ze dan vervolgens een status krijgen om in Nederland te mogen verblijven, volgen gezinsherenigingen, bijstandsuitkeringen en andere vergoedingen (soms wel € 10.000,-) voor de inrichting van hun woning. Een groot deel van hen dat geen verblijfstatus krijgt, verdwijnt in de illegaliteit of shopt in andere EU-landen in dezelfde procedures.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op ZO VERDOEZELT DE NEDERLANDSE STAAT DE KOSTEN VAN DE IMMIGRATIE

 1. Dit kan toch een land normaal gesproken niet meer aan. Waarom binnenhalen als je de uitgeprocedeerde gelukzoekers niet eens het land kan uitzetten. Begin dan eerst daarmee.

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  vorige artikel dat ze 55 miljoen wille bezuinigen op streekziekenhuizen en ze lopen te strooien met geld voor uitkeringen voor mensen (niet allemaal) die uit hun land zijn gevlucht.
  daar is wel geld voor, maakt niet uit hoe hoog die kosten zijn, de meesten worden op hun eerlijke bruine ogen geloofd ipv goed te controleren
  ik schreef nog gisteren die jongen uit de Voice Kids die zgn uit Syrie was gevlucht, amehoela, ze woonden gewoon veilig in Libanon maar ze roken van ver het gratis geld, dat is toch wel een reisje naar Nederland waard

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Wat een geneuzel is dit!
  Een heleboel gedraai met woorden van de schrijver en van opgevoerde professoren.
  Wie maar een klein beetje kan rekenen begrijpt dat elk ‘werkend lid van de Nederlandse samenleving’ per stuk enkele duizenden Euro’s aan koopkracht inlevert door dit Wanbeleid van onze regering en onze volksvertegenwoordigers. De laatsten zijn er om de regering te controleren en onze belangen te behartigen. Ze laten ons behoorlijk in de steek.
  Op 15 maart hebben we de gelegenheid om de rekening in te dienen. Er zijn een flink aantal partijen (samen een meerderheid) die een cordon sanitaire opgetrokken hebben rond de enige partij die openlijk in de Tweede Kamer en daarbuiten dit wanbeleid veroordeelt. U weet dus wat u te doen staat.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. RonenMar zegt:

  Ze zijn helemaal gestoord bezig en vandaag las ik dat Brussel de EU landen op straffe van boetes wil verplichtten meer asielprofiteurs op te nemen. En die hersenloze in Brussel snappen nog steeds niet dat ze alleen maar op ons gratis geld afkomen en een beter leven willen.

  Like

 5. Begin jaren ’90 zagen ambtenaren in hun glazen bol een enorme tzunami aan asielzoekers opdagen terwijl het woord asielzoeker nog niet was bedacht en er alleen pas een sprankje Lente in Joegoslavië te zien viel. Vluchtelingen uit die contreien werden opgevangen door hun familie in Duitsland of organiseerden daar een verblijf middels een papieren huwelijk.

  Uiteraard was ik in die tijd, zeker voor een Hollander, best een lekker ding dus ik kreeg nogal wat aanbiedingen om met iemand z’n tante het huwelijksbootje in te stappen voor een mooie berg poen maar zonder het recht tot consumpsie van het bootje en met de verplichting om na enige tijd vreemd te gaan wat een mooie reden was om het huwelijk dan weer te laten ontbinden. Zo ongeveer ging dat.

  Dus ik heb er 12 tot 15 exen aan overgehouden met een familie die in totaal groot genoeg is om een continent te vullen. Vanzelfsprekend ging ik altijd vreemd met dezelfde vrouw, die Richterin was bij het Sozialgericht en dus de echtscheidingen weer regelde. Maar ik dwaal weer af.

  Er werden kortom hele kazernes omgebouwd, vakantieparken gehuurd en geherverbouwd. Allemaal op kosten van de argeloze belastingslaaf die nog geen flauw benul had wat ‘m boven ’t hoofd hing en later zelfs niet wilde zien hoe het koekje uit de klauwtjes van de oudjes werd gerukt omdat men daar een leukere bestemming voor had, samen met de luiers. En nu die ’t ziet slaapt ie liever nog gewoon door en stemt toch maar op Allemaal Nette Mensen die niet schreeuwen en zo netjes kunnen spreken en daarbij zo lief kijken. Boontje komt om zijn loontje.

  Like

 6. Cleo zegt:

  Dan rest je als gewone burger toch niets anders dan PVV te stemmen!
  De overige politiek-correcte en eurofiele NEP-volksvertegenwoordigers behartigen niet de belangen van de Nederlanders, maar pakken onze welvaart, koopkracht, zorg, woningen, uitkeringsgelden van ons af en delen die uit aan EU, Griekse bodemloze put, doelloze militaire missies in Mali (????) en aan de onophoudelijke, ongecontroleerde instromende financieel gelukzoekers die, gezien hun islamitische achtergrond allesbehalve van zins zijn om zich aan ONS EN ONZE NORMEN EN WAARDEN aan te passen.
  Red Nederland voor u en kinderen en stem PVV!

  Geliked door 2 people

 7. Japio zegt:

  Nu.nl; [ Korpschef Amsterdam wil dat helft agenten migratieachtergrond heeft
  http://nu.nl/binnenland/4508586/korpschef-amsterdam-wil-helft-agenten-migratieachtergrond-heeft.html ]

  Like

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   Ja meneer de Korpschef, dat moet u vooral, want dan kunnen alle criminelen door hun geloofsgenoten vooraf gewaarschuwd worden wanneer de politie actie onderneemt. En zo bewerk je dat de criminaliteitscijfers voor Amsterdam sterk gaan zakken want alle boven zijn weg voordat de politie komt. Goed gezien chef.

   Like

 8. Mary zegt:

  Fijn allemaal terug sturen straks niks is gratis niet voor ons niet voor hen, geen uitkeringen meer zijn ze snel weg want werken gaan ze zeker niet doen daar kwamen ze hier niet voor.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Oplichters en volksverlakkers zijn het !!

  Like

 10. BertG. zegt:

  De Europese Unie wil landen voor de rechter slepen die blijven weigeren asielzoekers op te nemen die zijn gestrand in Italië en Griekenland.
  Ook moeten landen meer personeel en materieel beschikbaar stellen voor de gemeenschappelijke Europese kust- en grenswacht.
  http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/eu-wil-korte-metten-maken-met-landen-die-asielzoekers-blijven-weigeren

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Met bedrog en leugens gaat / ging NL naar de Kloten!! “De Verrijking” heeft ONS al zo’n 500 miljard gekost!! Kijk / Luister om u heen, en huiver!!

  Geliked door 1 persoon

  • Kan wel zo’n beetje kloppen. Maar daarvan is maar 7% bij de waterpompen- en lipschoteltjesdragers terecht gekomen lees ik hier en elders omdat elke geldstroom van welke overheid dan ook onderweg naar de zieligen eerst voor 93% in de zakken verdwijnt van de plaatselijke keizers op gouden tronen en de eveneens door ons gefinancierde warlords, die wel heel braaf minstens de helft weer als wiedergutmachung terugstorten naar de paradijselijke nummerrekening van de afzenders. Het gaat slechts om de helft van ons gezamenlijke loontoetje. Elk jaar weer, partij of geen partij. Ze wisselen gewoon af en toe van plek om voor de kinderen te gaan zorgen. CDA, PvdA, VVD. GL en D66 komen op stoom denk ik dus dan zal ’t wel 3/4 van ons loontoetje worden.

   Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Dat er een belangrijk bedrag (ruim 880 miljoen) wordt opgebracht door ontwikkelingssamenwerking, juich ik overigens toe.

  Dat vond ik op het eerste oog ook een pluspunt. Maar op de keper beschouwd is het een broekzak vestzalk verhaal. De uitgaven worden dan wel niet in de bodemloze put Afrika gedaan maar in de bodemloze put van de linkse hulpverleningsindustrie in eigen land. Uiteindelijk zal in alle twee de gevallen de belastingbetaler opdraaien voor de uitgaven en de Nederlandse hulpbehoevenden hebben het nakijken. Valt eindelijk het kwartje waarom de zorg in Nederland desastreus afgebouwd moest worden. Niet omdat de kosten van die zorg de pan uit rezen, Nee er kwamen honderdduizenden verrijkers over de grens die ook gekleed en gevoed moesten worden. Wat krijgt Nedrland hiervoor terug? Een nieuwe onderklasse die de komende vijftig jaar grote druk zal uitoefenen op de welzijnsstaat en de maatschappelijke samenhang.

  Like

 13. Karin Scheringa zegt:

  Ja en de Nederlander die kan bij de voedselbank in de rij staan. De daklozen krijgen ook geen hulp, het is schandalig en asociaal beleid.

  Geliked door 1 persoon

 14. Mirjam zegt:

  Verborgen opnames in een moskee in Engeland. Het wordt duidelijk dat de moslims van geboorte af aan niet willen assimileren. Wij zijn ‘kaffers’ en ze moeten volgens hun geloof helemaal niet met ons omgaan, laat staan aardig tegen ons doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s