Politiechef discrimineert

screenshot_71

(Door: “Landerdoek”)

De media mogen het beestje niet bij de naam noemen, en dus mogen ze als ze over misdaden schrijven niet eerlijk zeggen dat het om Marokkanen of allochtonen gaat. Terwijl wanneer Wilders dit volk uit het land wil schoppen het beledigd is en per se “Nederlanders” genoemd wil worden, want die benamingen zet het volk uit elkaar; polariseert enz.

Ondertussen, de politie die jou zou aanhouden Als je toch “discrimineert” door het beestje bij de naam te noemen, noemt de politie, die jou hiervoor zou aanhouden, het beestje wel bij de naam. De Amsterdamse korpschef Pieter-Jaap Aalbersberg (foto) wil namelijk dat “de helft van de nieuwe agenten in zijn korps een migratieachtergrond heeft.” Dus nu zijn ze in eens wel allochtonen, buitenlanders, migranten, enz.

Het gaat dus niet om de kwaliteit van een sollicitant, zijn karakter, intelligentie, betrouwbaarheid of eerlijkheid, maar puur dat hij allochtoon moet zijn. Hoe rot een mens Mohammad ook is – en dat is hij ook meestal – hij krijgt voorrang op Jan die een goede opvoeding heeft gehad. Het voordeel echter is wel dat criminelen met migratieagenten agenten veel geheime informatie kunnen verzamelen zoals in het geval van de agent die pas is aanhouden voor het lekken van informatie aan een Marokkaanse misdaadorganisatie. Maar wat was de afkomst van deze agent? Dat mag je er niet bij zetten; dat is discriminatie.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, cultuurrelativisme, discriminatie, Hypocrisie, Linkse Kerk, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Politiechef discrimineert

 1. Drs.P. zegt:

  Deze Politiechef is de zoveelste lulmetvingers die de boel tracht te verneuken door allemaal criminele booslim invaders bij de politie te halen. Wat een verschrikkelijke nsb-lamlul is dat deze gast. Politie hoort gewoon Nederlands te zijn en niet voor de helft uit corrupte auslanders te bestaan!!!!!!!

  Geliked door 3 people

 2. moslims haten niet-moslims, dus deze mensen moet je nooit toelaten tot je korps

  Geliked door 1 persoon

 3. topsporter zegt:

  Deze Politiechef laat zich door wat meer salaris, door u en mij betaald, aan de hand van de laat maar waaien politiek verder voeren.
  Snotneus opzouten en neem Joop van Riessen mee naar de uitgang van dit land.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Laat me raden……..Zeker links ?

  Like

 5. tippelaar zegt:

  deze pseudo-nederlandse agenten gaan het leven van de autochtone Nederlanders straks zuur maken in de openbare ruimten, zoals controle op het persoonsbewijs (Ausweiss Bitte klinkt nog bekend in de oren). Hoe stom kun je zijn. We gaan zelfs onze vijanden bewapenen en hen de bevoegdheid geven zich tegen ons te keren. Dit is echt het einde van de persoonlijke vrijheid. Nu in de gaten gaan houden hoeveel blanke Nederlanders door Marokkaanse en Turkse agenten worden neergeschoten. PS, deze politiechef is de sprekende pop van het linkse getijsem.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, maar de Duitsers vroegen het tenminste beleefd.
   Deze politiebaas is gewoon ’n goedbetaalde verrader die, meestal als ze met pensioen
   zijn, ’n boek schrijven dat vol staat met de leugen dat zij als eerste aan de bel hebben getrokken…
   En inderdaad zo ook nu weer trekt de goede man in opdracht van de minister van justitie en Rutte aan de EU-bel.

   Dit soort mensen moet t.z.t. berecht worden…

   Like

 6. hslot4 zegt:

  Dacht dat ze in Amsterdam er van hadden geleerd na die golf van criminaliteit en informatie lekken binnen het politie apparaat maar sheinbaar dus niet .
  En het is al een totaal door en door verrot corrupt zootje kan nog meer bij scheinbaar .

  Geliked door 1 persoon

 7. jantjeuitnl zegt:

  De kans is groter dat dan de geheime informatie de andere kant uit gaat. Dus van agent naar misdaad en/of moskee.

  Geliked door 1 persoon

 8. marly zegt:

  Dit heeft volgens mij niets te maken met wat deze mens denkt maar wat deze mens wordt op gelegt ,de autochtoon moet breken en zeker gebroken worden ,de NWO zal overwinnen en het doet er niet toe hoe .Daarom deze asielstroom ,….,en de autochtoon ,zag en slaapt verder

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   De autochtonen zijn voor een groot del gsm-zombies aan het worden, kunnen bijna niets meer, weten bijna niets meer behalve wat er op hun app verschijnt!!
   En dan verschijnen er op eens grote groepen neuqnegert zombies die alles gratizz willen waar wij tientallen jaren voor hebben gewerkt en die gasten hebben geen enkele moraal. Oeiiiii dat is dan wel heel hard wakker worden voor de gsm-zombies!!!!

   Like

 9. ieznogoedh zegt:

  Het gaat dus niet om de kwaliteit van een sollicitant, zijn karakter, intelligentie, betrouwbaarheid of eerlijkheid, maar puur dat hij allochtoon moet zijn.

  Ach ja, een mislimquota, dus net zoiets als een vrouwenquota?

  Las net ook dat een Poolse EU-afgevaardigde van mening was dat het juist is dat vrouwen minder verdienen dan mannen omdat ze ‘zwakker, kleiner en minder intelligent zijn’.
  Dan hebben vrouwen toch meer met mislims gemeen dan je zo op het eerste gezicht zou denken en moet er dus zeker een vrouwenquota komen, net zoals een mislimquota.

  Overigens, voordat er nare reacties komen, dat alles geldt natuurlijk niet voor de vrouwen die op websites als deze vertoeven. Zij immers, geven er overduidelijk blijk van zeker niet minder intelligent te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 10. De politie wordt eerder onze vijand.

  Geliked door 1 persoon

 11. elisah zegt:

  Worden die sollicitanten dan ook binnenstebuiten gekeerd door de AIVD?
  Er zijn de laatste tijd nogal wat politiemollen veel te laat ontmaskerd en ook bij de beveiliging hebben ze behoorlijk wat grote steken laten vallen, zoals we hebben kunnen zien bij de beveiligers van Wilders.
  Ik heb zo mijn twijfels bij dit bericht.

  Like

 12. joga zegt:

  Drs. P. Uw reactie vind ik nog heel netjes. Ik durf de mijne hier niet neer te plempen.

  Like

 13. Sabeltant zegt:

  Je moet wel een speciaal gen hebben om vijanden van het westen op zulke posities neer te zetten.

  In Amerika hebben ze gelukkig Trump die de benoeming van al die moslims die Obama op belangrijke plekken heeft neergezet ongedaan kan maken.
  Hier krijgen we ze nooit meer weg dankzij een regering die uit het zelfe “lulmetvingers” hout is gesneden.
  We graven ons eigen graf. Meer islam bij de politie maakt het straks erg makkelijk om de grote steden over te nemen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Peter selie zegt:

  En minimum opleiding geldt ook niet voor de Allahtoon

  Like

 15. fransdewit zegt:

  Joh, wie weet wat hem nu weer is toegefluisterd een mooier heren baantje op de langere termijn? Dacht dat toen alle landverraders hun kop kaal geschoren werden? En wanneer sterven zulke matennaaiers nu eens gewoon lekker uit?

  Like

 16. CoolStory zegt:

  En over een paar jaar weer een stukje dat de homoseksuele agenten gepest worden door de allochtonen agenten.

  Like

 17. Elena zegt:

  Die Pieter- Jaap Aalbersberg zou een flinke schop onder zijn linkse reet moeten hebben.
  De alahtonen zijn ongeveer 3% van de bevolking, dan is 3% politie een afspiegeling van de “samenleving”.
  Heeft die oetl*l dan niets geleerd de laatste week?

  Dan is er de linkse huppelkut Nathalie Smeets…zij vindt,
  geen reden om het screenings instrument van Politie agenten aan te scherpen, wel vaker herhalen.
  De huppelkut Nathalie Smeets is hoofd v/d Nationale Politie Veiligheid en Integriteit.

  http://www.nu.nl/binnenland/4506474/politie-ziet-geen-reden-aanscherpen-screening-incident-beveiliger-wilders.html

  Like

 18. Cynisch mensch zegt:

  Het is ook een taktiek van de islam om een land over te nemen door infiltratie. Aangezien de politie een bewapende macht is krijgen de moslims meer macht binnen de politie. Dus dat etnisch profileren waar de minderheden zo over janken zal dan de andere kant op gaan. De autochtone Nederlander wordt dan voor elk wissewasje aangehouden en geprovoceerd totdat die neergetaserd wordt door een moslimagent.

  Like

 19. Pieter G zegt:

  Openlijk de weg vrij maken voor sharia politie en corruptie lijkt me geen goede selectie om dit land veiliger te maken. Nou snap je gelijk waarom de politieke vernieuwing ook bij hogere ambtenaren gewenst is. Bestuurders die collaboreren met landverraders horen terstond uit hun functie gezet te worden…Wat een zwijnenstal. Hoe krijgen we ooit dit eens zo gezellige land weer terug zoals het hoort te zijn.

  Like

 20. scheermes zegt:

  Toekomst muziek??Mohammed word aangenomen bij de politie vanwege de taal !!De nederlander gaat met mohammed samen de stad in !! In de drukte zien ze een verdacht persoon met rugzak ! Aangezien alleen mohammed zijn taal kent voerd hij het woord !Wat heb je in je rugzak ?? Een zware bom !! Waar laat je die afgaan ?? bij perron 4!! Kun je niet beter perron 5 nemen daar lopen veel meer mensen !! Weet ik !! Maar op perron 4 stappen kereltje pechthold in ,en snotneusje klavertje !! Waarop mohammed zei !! DAN toch maar perron 4 !! Toen de nederlandse agent vroeg naar de inhoud van de tas ,zei mohammed dat hij een rugzak toerist was ,en vroeg of hij even mee wou lopen om het perron aan te wijzen !! Goed zei de nederlandse agent ,ik loop wel even mee!!Even later hoorde mohammed KLABOEM !!3 keer raden wat mohammed toen zei !! Allah u hakbar!! Toen ze mohammed vroegen hoe dit heeft kunnen gebeuren,zeiden ze op het politie bureau na verhoring van mohammed, dat ze gelukkig niet allemaal zo waren !!SLAAP ZACHT nederland !!

  Like

 21. Pietersen zegt:

  Zie je het voor je, een politiekorps dat voor geen meter met elkaar overeenkomt ?
  Dat zal wel een geweldig goed politieteam worden meneer Aalbersberg.

  Like

 22. Aegolius cs zegt:

  Mocht men het spoor bijster geraken zijn ter handhaving van de Koninklijke Staat, kan men als de politiek namens het Huis weinig verwijten wegens onschendbaarheid/onwetendheid namens de kiezers. EU role the waves, zo denkt de EU.

  Like

 23. oeps48 zegt:

  Ik ben reeds gepensioneerd en kan dus bogen op een flinke levenservaring. Ik herinner me nog heel goed hoe het destijds was in mijn jeugd. In die goede oude tijd van vroeger mochten ambtenaren geen bijbaantjes hebben. Zelfs de vrouw van een postbode mocht geen sigarenwinkeltje drijven. Ambtenaren moesten de Nederlandse nationaliteit hebben. En ze moesten ook een bewijs van goed gedrag kunnen overleggen. Maar in de rumoerige tijd van hedendaags hoeft dat blijkbaar allemaal niet meer. In de tegenwoordige tijd grossieren de hoogbetaalde topambtenaren in goed betaalde bijbanen. En de geitenwollen sokken uit de politiek correcte linkse hoek schuiven elkaar allerlei leuke baantjes toe. In de rumoerige tijd van het hedendaags treffen we op allerlei belangrijke ambtelijke posities medelanders aan, die een buitenlands paspoort hebben. Hoe kan dit toch mogelijk zijn geworden? Hebben we niet geleerd van de fouten van vroeger? Destijds, vlak voor de oorlog, werden “zielige” Duitsers met open armen ontvangen door de lieden van het gebroken geweertje. Dat was toen een hele grote fout. Het bleek Hitlers vijfde colonne te zijn. Anno nu, in de rumoerige tijd van hedendaags, zadelen de politiek correcte machthebbers ons op met grote aantallen zich misdragende “zielige vluchtelingen”. Die worden thans, in de rumoerige tijd van hedendaags, helemaal in de watten gelegd en worden nu dus zelfs aangesteld op allerlei belangrijke overheidsposities. Welke idiote landverrader heeft de lessen van vroeger niet geleerd? Of zijn die lessen inmiddels al uit de geschiedenisboekjes geschrapt? De lummels, die zo graag overdreven lief willen doen tegen de moslim migranten, zijn de opvolgers van de schurken van het gebroken geweertje. Zo zie je maar weer eens, dat de geschiedenis zichzelf herhaalt. Er is kennelijk niets nieuws onder de zon. De Amsterdamse korpschef, Pieter-Jaap Aalbersberg, zou zich moeten schamen met zijn uitspraken. Hij wil namelijk, dat de helft van de nieuwe agenten in zijn korps een migratieachtergrond heeft. Kennelijk staat hij, in zijn mooie uniform, achter zijn grote bureau en in zijn luxe kantoor, zover van de maatschappij af, dat hij niet heeft meegekregen, wat er in werkelijkheid op straat gaande is. Voor mij staat nu vast, dat hij een landverrader is. Hij verdient oneervol ontslag op staande voet. Ik heb in mijn leven mensen gekend, die om minder de laan uitvlogen.

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Quote: Ambtenaren moesten de Nederlandse nationaliteit hebben. En ze moesten ook een bewijs van goed gedrag kunnen overleggen.

   Bovenstaande criteria geldt nog steeds voor ambtenaren. Maar vanwege een nieuwe visie op Integriteit m.b.t. gedragsregels moeten ambtenaren tegenwoordig ook een loyaliteits-belofte en/of een ambtseed afleggen. Uitzendkrachten gedetacheerd bij de overheid vallen mogelijk buiten deze criteria.

   Like

   • oeps48 zegt:

    Hebben die migranten, die de Amsterdamse korpschef Pieter-Jaap Aalbersberg in dienst wil nemen, een Nederlands paspoort, of hebben ze de nationaliteit van Moslimland? Laat die islamietjes eerst maar eens bewijzen, dat ze zijn ingeburgerd en zich hebben aangepast aan onze waarden, normen, wetten, regels en cultuur. Bij de loyaliteit van die lieden kun je gerust de nodige vraagtekens zetten. Als ze bij de politie werken, hebben ze toegang tot allerlei gegevens en je kunt erop rekenen, dat ze die aan hun moslimvriendjes zullen doorspelen. En dan slaat de politie weer een flater.
    Die “zielige” migranten zijn voor de ellende van thuis weggelopen en komen hier halen, wat ze thuis niet hebben en hier invoeren, waar ze thuis voor zijn weggelopen. Die migrantenstroom is gewoon een “5e colonne”. Maak je borst maar vast nat, de Europese landverraders zijn van zins, om vóór 2020 nog eens 60 miljoen moslimmannen naar Europa halen.
    De Amsterdamse korpschef Pieter-Jaap Aalbersberg is kennelijk lid van de partij W.M.O. (Weg Met Ons).

    Like

 24. Bas zegt:

  Hier geld het aloude spreekwoord; Wiens brood men eet diens woord men spreekt.

  Geliked door 1 persoon

 25. Mirjam zegt:

  En natuurlijk mogen de nieuwe ‘recruten’ allemaal hun tweede paspoort/nationaliteit behouden en trouw zijn aan Erdogan etc. Je kunt geen twee heren dienen. Het fabeltje dat dit wel kan is nu uitgerangeerd en over. Het is overduidelijk ook een politiek item. De leiders van Denk, een politieke partij in Nederland zoals iedereen weet, hebben allebeide twee paspoorten, twee nationaliteiten. Hun ‘aanhang’ bestaat uit kiezers met twee nationaliteiten/paspoorten. Ze hebben een overduidelijke voorkeur voor Turkije als keuze voor hun loyaliteit. En ‘zoiets’ en nog wel meerdere personen in de Tweede Kamer en op belangrijke staatsposten in het hele land, zouden met deze loyaliteit over de toekomst beslissen van het echte Nederlandse volk? Ze voelen zich zo gediscrimineerd, altijd, maar zijn niet van plan om ook maar één ding uit te voeren, wat een beetje laat zien dat ze het goed voorhebben met Nederland. Nee, want hun trouw ligt in het buitenland, voor hun echte vaderland, Turkije. Zulke mensen horen niet op belangrijke posities als Nederlandse volksvertegenwoordigers, want dat zijn ze niet.

  Ze zwepen hun, overwegend, grote Turks/Marokkaanse aanhang/kiezers in Nederland, op om hen ‘groot’ te maken. Dus overwegend mensen met diezelfde loyaliteit visie als de hunne, gaan bestemmen of deze twee vertegenwoordigers en verdedigers van het Turks/Marokkaanse/Erdogans’ gedachtegoed, in het Nederlandse parlement komen om er zogenaamd voor alle Nederlanders te zijn. We weten voor wie ze zijn en dat is niet voor Nederland. Ze horen niet in onze rechtstaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s