ZDF-documentaire over Geert Wilders: Camerateam aangevallen in islamitische wijk (+ video)

Screenshot_73

(Vertaling: E.J. Bron)

Het ZDF wilde voor een documentaire opnames maken in de wijk waarin de Nederlandse politicus Geert Wilders vroeger woonde – deze wijk is echter overwegend islamitisch en enkele bewoners vielen het camerateam aan. Conclusie van het ZDF: “Dat zijn nu precies de gebeurtenissen die van Geert Wilders  bij de komende verkiezingen voor veel mensen in Nederland de man maken op wie men zijn hoop gevestigd heeft.” De verkiezingen vinden op woensdag 15 maart plaats.

epoch-times

Het ZDF wilde in de omgeving, waarin de rechtsgerichte Nederlandse politicus Geert Wilders vroeger woonde, cameraopnames maken. Het had echter buiten de bewoners van de wijk gerekend – die voor het overwegende deel islamitisch zijn.

De ruiten van de auto van de filmploeg werden ingeslagen – veel opnames konden niet gemaakt worden. Nog meer aanvallen werden alleen maar vermeden, omdat het camerateam de politie alarmeerde.

“Dat zijn nu precies de gebeurtenissen die van Geert Wilders  bij de komende verkiezingen voor veel mensen in Nederland de man maken op wie men zijn hoop gevestigd heeft”, wordt er in de ZDF-video gezegd (vanaf minuut 09:00):

 

Op 15 maart aanstaande kiezen de Nederlanders 150 afgevaardigden van de Tweede Kamer, die het eigenlijke wetgevende orgaan van het land is. De politieke verhoudingen in de Tweede Kamer zijn beslissend voor de regeringsvorming. De EU-kritische politicus Geert Wilders gaat n de peilingen tot nu toe op kop.

Ongeveer 6% van de ongeveer 17 miljoen inwoners van Nederland is moslim. Naar Brits voorbeeld streeft ook Wilders naar uittreding van Nederland uit de EU en wil hij graag een referendum over een “Nexit” houden. Hij eist ook de herinvoering van de grenscontroles.

PVV nieuw

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

15 reacties op ZDF-documentaire over Geert Wilders: Camerateam aangevallen in islamitische wijk (+ video)

  1. Mirjam zegt:

    Ik vind de manier van ‘vertalen’ van deze documentaire héél erg narcistisch naar Geert toe. Het klopt wordt meteen in het extreme getrokken en ze schilderen hem hier ook echt fascistisch af. Het is gewoon té verkeerd hoe ze hem hier be- en veroordelen.

    Geliked door 1 persoon

  2. wauso zegt:

    De Vrijheid van Meningsuiting WEER opzij gezet door Twitter !
    Tegen een minister van Turkije mag je niet zeggen, dat hij niet met Familie naar bed moet gaan ! Dus GEEN ‘Fuck with Family’ voor Turkse Ministers !
    Dat inteeltVolk liegt en blijft liegen en wil maar niet de waarheid horen !
    Ze waren er bij Twitter verdomd snel bij !
    Ik had een Rechtszaak met vertrouwen tegemoetgezien. “Fucking with Family’ is nl. toch gewoongoed in Turkije !
    Maar goed volgende keer hou ik het weer op ezel en apen !

    Like

  3. Baksteen zegt:

    Zijn het ZDF en onze staataomroep gefuseerd, of staathet hoofdkantoor in Brussel?
    Toen pocheltje in beeld kwam ben ik echt afgehaakt. De reserva begon wel erg wrang te smaken….

    Like

  4. Mary zegt:

    Geert Wilders gevaar voor Europa?, nee dictator Merkel en haar EU club zijn het werkelijke gevaar voor Europa en daarom Nexit, grenzen sluiten, etc.etc. en daarom Geert Wilders!!!!!.

    Like

  5. guusvelraeds zegt:

    Geert Wilders werd weggezet als een anti democraat. Vrijwel meteen in het begin. Na 10 minuten trok ik het niet meer. Kan ik me net zo goed abonneren op Joop.nl.

    Like

  6. Edjan zegt:

    Ongeveer 6% van de bevolking is mohammedaan? Volgens mij zeker 7,5%.

    Geliked door 1 persoon

  7. Marion zegt:

    Onzin zo gauw als iemand de waarheid spreekt wordt ie in een hokje geduwd! Extreem rechts!! Net als Pim Fortuyn. We weten allemaal hoe dat afliep!! Die hokjes mentaliteit moet maar eens veranderen. Vrijheid voor iedereen. !!
    Ook voor Nederlanders!!

    Like

Plaats een reactie