FOTO´S

Naïeve linkse gekken demonstreerden gistermiddag in Amsterdam “tegen haat”. En kijk aan, in de avond de realiteit in Rotterdam: haat XXL:

Door:
G.V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland. Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTO´S

 1. BertG. zegt:

  In de Oudheid werden ommuurde steden belegerd en om de plundering wat te versnellen gooide men varkens die aan enge ziektes, zoals de Zwarte Pest, leden over de stadsmuren om de bewoners te zieken.
  Nu doen we dat niet veel anders en gebruiken we daar geen varkens meer voor maar gewoon wat we het meest bij de hand hebben en dat zijn dus mensen.
  http://breinbrouwsels.nl/toen-ze-begonnen-met-pesthoudende-varkens-over-de-muur-te-pleuren-werd-het-echt-serieus/

  Liked by 1 persoon

  • Beetje morsige schrijverT maar hij heeft wel gelijk en waarschuwt er bij deze gelegenheid voor dat je snel nog een voorraadje van je favoriete dönersaus moet inslaan want als de Turkse Sancties straks van kracht worden mag dat spul niet meer volgejoghurt worden van Erdo.

   Liked by 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Wanneer zal links Nederland en andere gutmensch idioten is eindelijk uit hun multiculti roes ontwaken ???
  Als hun strot wordt afgesneden ??
  Islam = ELLENDE, GEWELD, VERKRACHTING en MOORD.
  Aanpassen of integreren zal NOOIT gebeuren !!

  Like

  • exmarineman zegt:

   Waarom links Nederland? Is het je niet opgevallen dat de vlag van de communisten en socialisten de kleur rood als basis heeft? En welke kleur heeft die Turkse vlag???? Juist ja ook helemaal rood …. dat geeft al aan dat islam en socialisten/communisten 1 pot nat is……

   Like

 3. Dit geeft toch maar aan, dat als het er op aankomt, moslims ons gewoon haten. Op facebook van DENK, zeggen Marokkanen de pijn van hun Turkse broeders mee te voelen. Integratie hoezo.

  Like

 4. Flo zegt:

  Ach…. al die vrouwtjes en homos en transgenders met bordjes waarop lieve tekstjes☺️
  En de foto daaronder MANNEN…. turkse MANNEN, die straks de lieve protestertjes allemaal af willen maken of verkrachten of van dat hoge gebouw af willen FLIKKEREN!

  Like

 5. N.E. Derlander zegt:

  Die linkse pathetische gekken zijn met elkaar een kuddevolkje, ze laten zich alles wijsmaken en doen wat ze opgedragen wordt. Eigenlijk is dat het verwijt (doen wat anderen je opdragen), dat hun (voor)ouders in de jaren zestig van de vorige eeuw naar de in hun ogen behoudende mensen maakten. Die behoudende mensen geloofden in God, maar die was in hun ogen dood. De ironie: ze zijn zelf geworden, wat ze anderen ooit toedichtten……..En nu steunen de linkse gekkies, die denken dat ze vooruitstrevend zijn, de behoudende mensen, die op hun beurt denken dat Allah god is (en misschien wel leeft). Lijkt mij verwarrend is God nou wel of niet dood, beste goedmenschen? Of heet het nu, als het jullie goed uitkomt, vrijheid van meningsuiting? Ik herken hier een rubberen ruggegraat, oh wacht: onze leiders van het CDA, VVD, PvdA, CU, DENK, D66, GL, PvdD, SGP, SP, ook flexibel in de rug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s