Zweeds schoolhoofd over Arabische scholieren die een 14-jarige mede-leerlinge verkrachtten: “Zij zijn ook het slachtoffer, omdat ze er zwaar voor gestraft zijn.”

Screenshot_15

Swedish suicide – of kortweg Swedicide – is het fenomeen dat ook de Zweden zichzelf in razend tempo afschaffen. Net zoals in Duitsland zijn ook in Zweden in het bijzonder de Socialisten aan het werk, die deze zelfmoord van de Zweedse natie plannen en politiek ondersteunen.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Perverse goedmenschenbreinen ook in Zweden

Hoe ziek de hersenen van de meeste linkse goedmenschen zijn, ziet men niet alleen in Duitsland. Daar verontschuldigde een linkse, die door meerdere moslims werd verkracht, zich ervoor, dat ze hen in een opwelling had aangegeven. En dat ze er nu voor werden gestraft. Precies hetzelfde gebeurde ook in Zweden: Meerdere Zweedse vrouwen boden hun verkrachters hun excuses aan, omdat ze gestráft werden! Ook in Zweden is verkrachting – nog steeds – officieel een misdaad. Dat wil zeggen: Het wordt door Justitie ook dán vervolgd als men dat als slachtoffer helemaal niet wíl.

PI News

In Zweden werpt de political correctness echter nog heel andere vruchten af. 60 jaar socialistische indoctrinatie hebben de hersenen van de meeste Zweedse mensen klaarblijkelijk zó beneveld dat ze geen goed meer van kwaad kunnen onderscheiden. Iedereen is slachtoffer – ook de daders.

Schoolhoofd van een door twee Arabische medeleerlingen verkrachte scholiere: “Ook de Arabische daders zijn het slachtoffer”

Het hoofd van een school, waarin een 14 jaar jonge scholiere werd verkracht door twee Arabische mede-leerlingen (het slachtoffer heeft de school intussen verlaten, de daders zitten er nog steeds) meende met betrekking tot dit niet te bevatten misdrijf:

“Alle drie de jongeren waren leerlingen van ons en alle drie zijn in zekere zin in deze zaak slachtoffer. De veroordeelde jongen kreeg een tamelijk zware straf, wat hem eveneens tot slachtoffer maakt.”

Beide jongens van Arabische afkomst, Ajuub (Ayoub) en een niet-genoemde 15-jarige (omdat hij pas 15 is, mocht zijn naam niet worden genoemd) verkrachtten het slachtoffer vaginaal en oraal. Hoe erbarmelijk zijn uitspraak is, in zowel moreel als gerechtelijk opzicht, kan men dit aan hooglijk acute- en duidelijk besmettelijke goedmenscheritis lijdende schoolhoofd waarschijnlijk al niet meer aan het verstand brengen.

Men zou deze man ( die met deze uitspraak zijn volledige onbekwaamheid als pedagoog onomstotelijk bewees en eigenlijk met onmiddellijke ingang met pensioen behoort te worden gestuurd) hoe dan ook moeten vragen of hij dan ook Hitler, de SS, de bewakers van de concentratiekampen en de SS-officieren, die tonnen cyanide in de luchtschachten van de gaskamers gooiden, als meelijwekkende slachtoffers ziet.

“Een socialistisch systeem herkent men eraan dat het van slachtoffers daders – en van daders slachtoffers maakt.” (Solzjenitsyn.)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door:
Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zweeds schoolhoofd over Arabische scholieren die een 14-jarige mede-leerlinge verkrachtten: “Zij zijn ook het slachtoffer, omdat ze er zwaar voor gestraft zijn.”

 1. Pingback: Swedish suicide – Rechtsaf doorzee

 2. Sjaak zegt:

  Hoe zwaar ? Leven ze nog die Etters ?

  Like

 3. Mary zegt:

  Ja inderdaad alles wordt omgedraaid, hoe vreselijk dat een land het zo ver heeft laten komen dat een “schoolhoofd” zoiets durft te zeggen maar goed men is hier ook aardig op weg, hardop kunnen ze dit hier nog niet zeggen maar de hoeveelheden die hier weggepoetst worden door de rechtelijke macht als het gaat om “incidenten” met de uitvreters is ongekend en aangiftes worden nauwelijks meer opgenomen, en dit alles u geschonken door Rutte en Co en hun geliefde pro Islam club de EU.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  “Een socialistisch systeem herkent men eraan dat het van slachtoffers daders – en van daders slachtoffers maakt.” (Solzjenitsyn.)

  Hij kon het weten. Iedereen die in de goelag zat was dader. De dader was verrader van het socialistisch systeem. De echte slachtoffers zaten in het polit bureau, zij konden niet anders want door de gevangenen in de goelags werd hun socialistisch utopia kapot gemaakt.

  De nationaal socialistische KZ lagers waren pure noodzaak. De bruinhemden konden niet anders want hoe zouden ze anders hun nieuwe socialistische Duitsland en Europa in de gewenste utopische richting krijgen.

  Verstokte socialisten hoor je vandaag nog steeds beweren dat het marxisme wel degelijk werkt, Als alle neuzen maar in dezelfde richting staan. Pol Pot had dus groot gelijk met zijn aanleg van de velden des doods. Die verdomde neuzen wilden niet in dezelfde richting en al helemaal niet als daar ook nog een bril op zat. Vraag het Paul Rosemuller.

  Bij Mao waren het de spreeuwen na de miljoenen gedode mensen die de schuld kregen van het falen en de grote hongersnoden in China. Die verdomde vogels vraten de pas ingezaaide socialistische velden leeg. Daarom kreeg elke chinees die nog niet gestorven was van de honger opdracht elke dag een spreeuw te doden. Je laat de socialistische heilstaat toch niet door een spreeuwen kapot maken.

  Laatst was iemand op TV die vertelde niet te gaan stemmen. Op de vraag waarom niet antwoorde hij. Er is geen CPN meer in Nederland. Op zich qonsequent en logisch. Was de CPN ooit aan de macht gekomen hadden ze het stemrecht sowieso afgeschaft. Je zult maar tegendraadse stemmers krijgen en floep daar gaat je heilstaat.

  De multiculturele samenleving werd kapot gemaakt door de populisten. Hiervan zijn de moslim migranten het slachtoffer geworden of beter gezegd zij zijn de Joden van vandaag geworden. Derhalve moeten de populisten bestreden worden en de moslims beschermd.

  Morgen een historische dag of we slaan rechts af of links af. We krijgen geen verlenging en ook geen herhaling. Herhalingen krijg je alleen in de Europese Unie als de apparatsjiks in Brussel de uitslag niet bevalt. Dat moet wel want zij laten zich de utopische Brusselse heilstaat niet door ettelijke miljoenen onwilligen door de neus boren.

  Geliked door 2 people

 5. Feniks zegt:

  Dat schoolhoofd hoort de zwaarste straf te krijgen vanwege het verzaken van zijn verantwoordelijKheid ..het beschermen van zijn leerlingen, In dit geval een weerloos meisje.
  DE ZWAARSTE STRAF. VOOR HET NIET OP KOMEN VOOR EEN WEERLOOS MEISJE!

  Like

 6. Anna zegt:

  De daders zullen de leraar wel ” onderwijs” hebben gegeven dat in het land van hun herkomst z’ on vrouw een slet is en gestenigd moet worden…..

  Like

 7. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  tis niet voor niets dat het stockholm syndroom in zweden “uitgevonden” is….

  Geliked door 2 people

 8. oeps48 zegt:

  Zweden, het socialische paradijs, waar de daders van verkrachting, slachtoffers worden genoemd. Daar is geen kruid tegen opgewassen.
  O Zweden, o Zweden, wat zijt gij toch diep gevallen.
  In plaats van uw volk te beschermen, levert gij het uit aan Mohamed’s vazallen.

  Like

 9. Thoth zegt:

  Hé, een Stockholm syndroom. Dat heb je ook in Zweden die schoolhoofden zijn, daar valt niks mee te beginnen. Psychotherapie zou ik zeggen, misschien is over 1 jaar er vanaf. Daar hoop ik op…

  Like

 10. Wachteres zegt:

  “Een socialistisch systeem herkent men eraan dat het van slachtoffers daders – en van daders slachtoffers maakt.” (Solzjenitsyn)

  Dit artikel is weer een bewijs dat Solzjenitsyn het gelijk volkomen aan zijn kant heeft.

  Sinds links in ons land en in Europa veel macht en invloed heeft worden gevangenen beter behandeld dan bijvoorbeeld ouderen, die het land mee hebben opgebouwd.

  Denk aan die ‘zieluge’ ‘vluchtelingetjes’, die hier MOETEN komen, ook al weet men dat er honderden, zo niet duizenden zeer gewelddadige IS- aanhangers tussen zitten.

  Ook kan men weten dat een groot deel geen vluchteling is, maar dat het gelukszoekers zijn die hier alleen komen om van ons te profiteren en verder vaak een diepe minachting hebben voor onze cultuur en onze liberale opvattingen.

  Het paard van Troje wordt willens en wetens binnengehaald door onze links/liberale elite.

  Met de EU zal zij ervoor zorgen dat we terugvallen in de voormiddeleeuwen, met al het gruwelijk geweld dat daar bij hoort.: Kijk naar het Midden-Oosten, waar christenen en andersdenkenden vervolgd en gedood worden.

  STEM PVV, DE ENIGE MOGELIJKHEID OM UIT DEZE EU-HEL TE KOMEN.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Dat Zweden over het algemeen krankzinnig en links zijn dat weten we, het is een verloren land !!

  Like

 12. D.DAY zegt:

  Hiertegen is niets bestand, want de moslims moeten zich zo veel mogelijk thuis voelen in landen waar ze uiteindelijk de islamisering kunnen voltooien in een sharia. De islam creëert schepsels die gespeend zijn van enige menselijke beschaving, waarbij verkrachtingen, extreem geweld en andere wreedheden tegen niet-moslims en dieren de gewoonste zaak van de wereld zijn, die gelegitimeerd worden door hun religieuze geschriften. Dit kan dus nooit samen gaan met onze beschaving. We staan voor de keus: we bestrijden de islam tot die uit Europa is of we komen terecht in een islamitische maatschappij. Een tussenweg is er niet!!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Cynicus zegt:

  Door deze satanisch op zijn kop zetting van Zweden gaat Zweden wegrotten in de hel ie zel zelf laten gebeuren. Satan ofwel het kwaad zet de zaak op zijn kop. Satan is een herbreeuws woord voor tegenstander. Ik zal niet naar Zweden gaan als kreeg ik een gratis vakantie aangeboden. Ik boycot Zweden omdat het zulke stomme hersenloze policor mensen zijn. Daar zullen vast wel uitzonderigen op zijn. Echter de uitzonderingen (Zweden met gezond boerenverstand) worden ondergesneeuwd door de verstikkende poitiek correcte censuur. Op het platteland en in de bossen kun je je as Zweed nog terugtrekken voor de migrantenellende. Vluchten in je eigen land dus. Triest. Trump heeft helemaal gelijk dat Zweden naar de klote is.

  Like

 14. Jan zegt:

  Hoe Zweden verkrachtingsland nummer 1 werd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s