Bernie Sanders: “De Democratische Partij zinkt op dit moment net zoals de Titanic”

Screenshot_133

Rood = Trump

(Door: Baxter Dmitry – Vertaling: E.J. Bron)

Bernie Sanders (foto) vergeleek onlangs in een interview de toestand van de Amerikaanse Democratische Partij van 2017 met het lot van de Titanic, waarbij hij vond dat de corrupte en alleen in eigenbelang geïnteresseerde partijleiders de “status quo” willen handhaven en het schip net zolang laten zinken zolang zij hun “zetels in de eerste klas” kunnen houden. Sanders gaf antwoord op de vraag van de “New York Times” of hij dacht dat de Democratische Partij nog zou weten waarvoor ze zou staan:

“Er zijn zeer zeker enkele leden in de Democratische Partij die de status quo willen behouden. Ze zouden de Titanic liever laten zinken, zolang zij maar zetels in de eerste klas hebben.”

Screenshot_134Sanders voerde tijdens de verkiezingscampagne voor het presidentschap in 2016 de campagne van een buitenstaander, waarmee hij zich als alternatief voor de verkiezing van de gevestigde Hillary Clinton presenteerde. Hij riep de Democratische Partij ertoe op om voor de gewone Amerikanen van de arbeidersklasse te vechten en vertegenwoordigde de mening dat de Democratische partijelite haar wortels verkocht heeft en de partij van de grote stad elite werd en niet meer de partij van het volk is.

De partij is in de afgelopen decennia niet meer te herkennen. Democraten voelen zich volgens de Senator inmiddels verplicht aan Wall Street, het militair-industrieel complex en andere financiële belangen.

Senator Elizabeth Warren, een ander lid van de progressieve vleugel van de Democratische Partij, stelde in de “New York Times” in hetzelfde artikel voor dat de verkiezing van president Donald Trump de Democraten er aan zou herinneren dat ze zich erop zouden moeten concentreren reclame te maken voor hun waarden en niet hun eigen zakken te vullen. Warren zei:

“Onze waarden komen overeen met die van de meeste mensen in Amerika.”

De Democratische Partij maakt sinds de door velen verrassend genoemde herovering van het Witte Huis door de Republikeinen interne strubbelingen door. Terwijl enkele progressieven erop aandringen dat de partij linkser moet worden, roepen centristische Democraten de partijleiding ertoe op om op de ondersteuners van Trump in het midden van Amerika toe te gaan.

Anders dan veel leden in de Democratische partijleiding vertegenwoordigt de afgevaardigde Tim Ryan (Ohio) deze opvatting. Hij waarschuwde zijn collega´s ervoor dat de situatie zo somber is dat de partij zichzelf nauwelijks nog een landelijke partij kan noemen. Tim Ryan zei na de presidentsverkiezingen:

“We zijn op het punt aangeland waarop we op dit moment geen landelijke partij meer zijn. We krijgen ondersteuning aan de kusten, maar we hebben het midden van Amerika verloren.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
http://yournewswire.com
Auteur: Baxter Dmitry

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, Donald Trump, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op Bernie Sanders: “De Democratische Partij zinkt op dit moment net zoals de Titanic”

 1. Harry zegt:

  Als dat klopt , zou het heel mooi zijn , laat maar zinken of totaal afborrelen die rooie bende !
  Eerst geprobeerd de boel zoveel mogelijk te manipuleren met allerlei rotstreken .
  Na de overwinning van Trump , hem , zijn kinderen , zijn vrouw , familie en zijn toekomstige medewerkers geprobeerd af te branden , allemaal aardig mislukt .
  En nou zitten ze in zak en as , dat al hun politieke spelletjes niet meer werken ?
  Nu allemaal collectief in een dip ?

  Tja dat krijg je er van als je een tegenstander treft die oprecht is . Die gewoon doet wat ie zegt !
  En gewend is om dingen te regelen en dusdanig in te kleden dat het goed uitpakt .
  Zo werkt dat in het bedrijfsleven .
  Als je daar niet succesvol bent , ga je naar de bliksem .
  Tot voor kort werkte dat niet zo in de politiek , vandaar dat die Demo’s daar geen raad mee weten en nu allemaal aan de prozac moeten .

  Volhouden , Trump !
  Zodat de lafaards straks als lemmingen van de rots springen .
  Ruimt lekker op . Niks aan verbeurd , aan dat linkse geteisem .

  Geliked door 3 people

 2. Mary zegt:

  En zo zie je dat een ieder zijn ogen langzaam opent en ziet dat Trump het goed doet voor iedereen of te wel het volk inplaats van de elite zoals hier in Europa onder Merkel en Rutte en hun EU nog steeds de tegengestelde koers wordt gevaren, de verwoesting van Europa en zijn volk. Trump zal langer blijven zitten dan gedacht door het volk, de zogenaamde “democraten” met hun oorlogzuchtige elite leiders, leugen en bedrog, schaduwregeringen en Islamieten kunnen het vergeten. Nu hier nog!!!!!.

  Like

 3. scheermes zegt:

  Het merendeel is blij in amerika met trump !!Eindelijk komt de( BROOD!!!) nodige verandering,omdat trump het gevaar de islam HEEL goed onderkend !! Hij denkt er net zo over als geert wilders die ook een moslimstop wil !! Als hier enkele aanslagen komen ,zullen de mensen WEL!!! ZO MASSAAL op de pvv stemmen ,dat geert met de pvv zoveel zetels krijgt dat hij die andere volksverlakkers niet meer nodig heeft !! Aangezien er toch een aanslag komt ,is het beter zo gauw mogelijk anders gaat er niks veranderen!!, De linkse kerk moet het toch eerst ZIEN en dan geloven !!Hopelijk komen er bij een aanslag linkse mensen om ,omdat het door HUN stemgedrag zover gekomen is ,en zij dan zelf kunnen zien wat zij zelf aangericht hebben !! Stelletje idioten !! Het word de HOOGSTE tijd dat de PVV (ALLEEN!!!) aan de macht komt ,om GEEN water bij de wijn behoeven te doen !! Dat is de enige mogelijkheid ,om een omkeer te brengen in ONS land !!

  Like

 4. in ons land is er hetzelfde met de Partij van de Allochtonen die op sterven na dood is

  Like

 5. joga zegt:

  Donald Trump de ware verdediger van ECHTE DEMOCRATIE.

  Like

 6. Cynicus zegt:

  De vuile huichelarij slaat als een boemerang op de demooncratische partij terug. Nu nog de pedonetwerken oprollen (pizzagate).

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Al eens geprobeerd een zinkende Titanic te redden…?

  Ik stel daarom voor Asscher naar Amerika te sturen.
  Per slot van rekening heeft hij alle ervaring met het redden van ’n socialistische partij die zo vast in het zadel zat dat ze kans zagen Nederland meer dan 60 lange jaren te gijzelen…

  Like

 8. Jan zegt:

  Anarchistische burgemeester van Seattle, Ed Murray, sleept Trump voor het gerecht omdat hij, Trump, de wet wil handhaven en Murray deze niet mag overtreden door illegalen en criminelen in de stad te huisvesten

  omgeven met ‘zielige’ Latinos (zoals geitenneukers ook altijd doen, groepjes vormen en emotioneel chanteren)

  http://www.seattletimes.com/seattle-news/politics/seattle-sues-trump-administration-over-sanctuary-cities/

  Like

 9. Jan zegt:

  Miss Amerika is zwart, so far, so good volgens links Amerika, totdat zij op vragen die haar gesteld werden de volgende antwoorden gaf:
  ‘healthcare is a privilege and not a right and that creating jobs is important, feminism is man-hating’.

  Jersey was ROBBED! I was on board with D.C. until she gave that sad, uneducated answer on healthcare. Nope!! #MissUSA

  — Shanay Thompson, MPH (@ShanayThompson_) May 15, 2017

  A brown girl won #MissUSA but she thinks affordable healthcare is a privilege and feminism is man-hate so she’s cancelled. #ByeGirl

  — Out Rae Geous (@_TheOpinion) May 15, 2017

  What. Noooooo. This is the first #MissUSA I don’t approve of. Her answers showed she is uneducated on women’s & health care issues 😒😫

  — Tara Bowlin (@TaraBowlin) May 15, 2017

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/conservative-miss-dc-wins-miss-usa-dissing-man-hating-feminism-sjws-suffer-meltdown/

  Like

 10. Jan zegt:

  Wisconsin verliest 300.000 stemmers na verplicht stellen van identiteitskaart

  President Donald Trump won Wisconsin in 2016 by 23,000 votes.
  He was the first Republican to win Wisconsin since Ronald Reagan in 1984.
  Hillary Clinton forgot to vote there.

  Liberals are now crying that they could not push through 300,000 fraudulent votes due to the new voter ID laws.
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/wow-democrats-lost-300000-votes-wisconsin-voter-id-law-passed/

  Like

 11. Jan zegt:

  Democratische Partij in Amerika: Wij hebben niets te maken met wat het volk wil en daarom hebben wij Hillary naar voren geschoven en niet Sanders

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/stunning-democrat-party-argues-court-right-favor-hillary-bernie-no-way-beholden-voters/

  Like

 12. Jan zegt:

  Sanders laat Amerika nu zelf verder afglijden in de goot, neemt illegale hispanic aan als woordvoerder.

  Zo zijn socialisten, zij hebben niets met wetgeving te maken, die is kneedbaar en elk van hen is een ziekelijke leugenaar die op geld en macht belust is
  2007

  Gewoon van standpunt veranderen om je doel te bereiken

  Belen Sisa lijdt aan TDS, Trump Derangement Syndrome
  zie: https://www.thegatewaypundit.com/2019/02/brazen-bernie-hires-illegal-immigrant-to-be-his-potty-mouthed-press-secretary/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s