Een huldebetuiging aan Geert Wilders

geert-wilders-cartoon-ben-garrison_orig

(Door: Ben Garrison – Vertaling: E.J. Bron)

Bovenstaande cartoon tekende ik in het begin van vorige week in het veronderstelling dat Geert Wilders de Nederlandse verkiezingen zou kunnen winnen. Wilders stond voor het stoppen van de opkomende vloed van de islam in Nederland en in Europa. Hij was eveneens voor het tegenhouden van de globalistische hegemonie van de EU en het teruggeven van de macht aan het volk. Uiteraard houdt de EU van eindeloze moslimimmigratie, omdat deze het nationalisme verzwakt en de mogelijkheid geeft aan het globalisme om zijn greep te verstevigen.

We hoorden eveneens het geschreeuw van “Nazi” van zulke leiders als Erdoğan, die zelf veel meer verwant is aan Hitler dan wie dan ook die tegen de islam protesteert. Per slot van rekening wil de Turkse tiran dat de islam Europa verovert en hoopt hij de controle te krijgen over dat nieuwe “kalifaat”. Hij zei tegen zijn Turkse landgenoten thuis en in Europa: “Jullie zijn de toekomst van Europa”. Hij blijft ermee dreigen om miljoenen meer moslim”immigranten” naar Europa te sturen, terwijl hij oproept tot een heilige oorlog, of jihad. Dit zal nog meer misdaad en terrorisme, gepleegd door moslim-immigranten, in heel Europa betekenen.

Wilders en Le Pen proberen in ieder geval iets om die invasie te stoppen. Ze proberen niet alleen hun eigen landen te beschermen, maar ze bevorderen het bewustzijn dat de westerse beschaving zelf op het spel staat. Willen we echt dat Europa onder de sharia-wet komt? Er zal sprake zijn van “eermoorden” en kindhuwelijken (zoals het huwelijk van hun leider Mohammed zelf, die trouwde met een 6-jarig meisje en haar op 9-jarige leeftijd ontmaagdde). Willen we werkelijk vervolgingen van homoseksuelen? Stenigingen en onthoofdingen? Het aantal vrouwelijke genitale verminkingen evenals de algemene onderdrukking van vrouwen zal toenemen. Christenen en Joden zullen worden aangevallen. Dit is de manier waarop de islam zich verspreidt – door geweld. Ook ik geloofde ooit de nonsens dat de islam een “religie van vrede” is. Nee, de islam heeft zich altijd verspreid door middel van geweld. Libanon was ooit een christelijk land. Nu is het islamitisch. Afghanistan was boeddhistisch. Nu is het islamitisch. Pakistan was hindoeïstisch. Nu islamitisch door middel van geweld.

Mijn vriend Enrique uit Spanje zei tegen me dat we het nog niet moeten opgeven. Wilders kreeg meer zetels. Wellicht zal Le Pen ook niet winnen, maar de mensen worden zich meer bewust. Dus besloot ik deze cartoon toch te plaatsen.

Het is tijd om de hindernis van de Political Correctness achter ons te laten en ermee te beginnen de westerse beschaving te redden nu er nog steeds tijd is.

Bron:
http://grrrgraphics.com
Door: Ben Garrison

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ludovicus”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, dictatuur, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Globalisering, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marine Le Pen, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, sharia, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Een huldebetuiging aan Geert Wilders

 1. Sjaak zegt:

  TOP !!!!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Terecht verdiend, deze huldebetuiging! Gelukkig geeft Geert de strijd niet op, maar gaat door. Hij heeft 5 Kamerzetels gewonnen. Dat is iets om heel trots op te zijn!

  Mij hebben gisteren berichten bereikt dat er mogelijk gefraudeerd is met de stembiljetten van de PVV. Ik heb begrepen dat er zeer veel mensen zeer verontwaardigd zijn omtrent de gang van zaken bij het stemmen tellen.
  Ook is mij ter ore gekomen dat er een petitie getekend kan worden, welke gisteren al ca. 23.000 keer is ondertekend. Ik wacht op meer info, maar heb dat nog niet binnen.
  Ook is Geert Wilders door velen op de hoogte gesteld van de mogelijke fraude.

  Weet iemand hier iets (meer) over deze kwestie?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  De bevestigingen, dat het recente verkiezingsresultaat helemaal nog niet zo slecht geweest is en dat er geen reden bestaat tot ontmoediging blijven ons nog steeds vanuit alle hoeken van de wereld bereiken! Een goede zaak,vind ik, al was het maar onder het motto “Hoor je het ook eens van een ander.”
  Hopelijk is iedereen hier daar intussen dan ook van doordrongen.

  Like

 4. Opgeven? NOOIT!!!!!! De beuk erin.

  Like

 5. Giny zegt:

  De mensen die de fraude ontdekt hebben, durven er niet voor uit te komen.
  PVV Den Haag heeft opgeroepen om te komen met bewijzen, nog geen succes!
  Wat ik begrepen heb, schijnt de kiesraad er over te gaan, het zal allemaal wel weer
  in de doofpot gestopt worden, Pinokkio moest het zou winnen!

  Like

 6. Cynicus zegt:

  Als stemmer op de PVV ben ik me er ook van bewust dat er ruzie met linksmensen en moslims kan komen wanneer je voor je stem aan de PVV uitkomt. Nou kom maar op. Dan maar ruzie schijnheilige linkse huichelaars !

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Het zou heel fijn zijn dat het volk deze duidelijke waarschuwing leest.
  Elke avond in de journaals?

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Jammer dat Geert het vuil er niet heeft kunnen uitschoppen. Kijk Jan Kloot Dronker daar nou toch eens mooi vliegen!

  Like

 9. Flo zegt:

  👌🏻👍🏼

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s