Schandalig! Homostel aangevallen en in elkaar geslagen door groep jonge Marokkanen in Arnhem

Screenshot_42

Jasper (links) en Ronnie.

(Door: Michael van der Galien)

“Zijn bovenste lip is ingescheurd en hij is maar liefst 4 voortanden en deels een 5e tand kwijt door de klappen.”

Jasper Vernes-Sewratan bericht op Facebook dat hij en zijn partner, Ronnie Sewratan-Vernes, afgelopen nacht in elkaar zijn geslagen door een stel Marokkaanse jongeren. Dit omdat ze als homostel hand in hand over straat liepen. Volgens de “cultuurverrijkers” was dat onacceptabel (want radicale islam) en dus werden ze helemaal in elkaar gebeukt. Daarbij werd er onder meer gebruik gemaakt van een betonschaar.

De zwaar aangeslagen Jasper legt uit:

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, homofobie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Schandalig! Homostel aangevallen en in elkaar geslagen door groep jonge Marokkanen in Arnhem

 1. koddebeier zegt:

  Stel de veroorzakers aansprakelijk………de politiek dus !!!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja zeg dat wel vreselijk. En JA de regering moet betalen.!!! De zakkenvullers.

   Like

  • Hun geloofsgezinden zouden het liefst ook willen doorgaan als homostel maar zij durven dit niet de schijters.Ik heb zelf gezien dat 2 moslims stonden te zoenen maar het was wel in een achteraf steegje.Dus bij de moslims zijn ook homo’s maar durven er niet voor uit te komen.Ik ben 76 jaar en getrouwd en heb geen problemen met homostellen welke kleur of godsdienst zij hebben.

   Like

 2. Zou de politiek niet eens een keertje flink in elkaar geslagen moeten worden met een betonschaar. Ze drijven ons volk de dood in. Gisteravond hoorde ik van mijn dochter in het Geuzenveld/Amsterdam, turken met Turkse vlaggen aan het rijden en toeteren waren. Dit mag allemaal maar.

  Geliked door 3 people

 3. Sabeltant zegt:

  Groen Links, D66, PVDA en het CDA zijn de hoofdveroorzakers van het Marokkanen/islam probleem.

  Geliked door 2 people

 4. Steven zegt:

  minder minder minder!!

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   En na alle waarschijnlijkheid worden ook de daders niet eens opgespoord of er ruchtbaarheid aan gegeven.
   Want ´cultuurverrijkers` mogen we nou eenmaal NIKS aandoen.

   Geliked door 3 people

 5. Jade zegt:

  Oog om oog, tand om tand.
  Sla die marokkaan ook maar al z`n voortanden uit.

  Geliked door 2 people

  • Paul Zwueste zegt:

   Als ik hier nog iets over mag opmerken.
   Ik denk dat het beter is om het totale gebit van de betreffende mohammedanen tand voor tand te perforeren door middel van een ouderwetse zogenaamde trapboormachine
   zonder waterverfkoeling dus de boor goed oververhitten.
   Daarna pas het hele gebit tand voor tand trekken.
   Uiteraard eerst ’n zogenaamde “klem in de bek” zetten en alles zonder enige verdoving.
   Voor de afwisseling tussen het boren en trekken door regelmatig met zo’n uiterst gemeen haakje het nodige wroetwerk uitvoeren… dàt schijnt regelmatig tot bezwijmingen te leiden dus zet maar ’n paar emmers water klaar.

   Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Hoogste tijd voor actie; Massaal landelijk politiebeveiliging eisen bij het stappen. Moet je eens zien wat voor reuring, en dus aandacht voor dit grote probleem, dit geeft!! Zal wel weer met een sisser aflopen, de FUT is er uit bij de Kaaskoppen! Geen wonder dat NL ten onder gaat!

  Geliked door 2 people

 7. Thom zegt:

  Ze leven nog. Waar hebben we het over? De zwarte topverkopers in Italië slaan je helemaal dood.

  http://www.geennieuws.com/2017/04/een-dagje-naar-de-markt-tv-crew-door-asielzoekers-in-elkaar-geslagen-video/

  Geliked door 1 persoon

 8. Het wordt al gezelliger in Nederland met die multiculturele waanzin.

  Geliked door 2 people

 9. Mary zegt:

  En zo wordt het voor iedereen steeds duidelijker dat dit gajes hier niet hoort, ze passen niet in een beschaafde cultuur waar men respect heeft voor een andermans keuzes, zolang men daar geen last van heeft. Van dit totaal andere “ras”, met zeer waarschijnlijk ook heel andere genen, met een middeleeuwse ideologie, welke weinig beschaving kent heeft men hier aan de lopende band last, fijn weer naar die zandbak hebben ze o.a. geen last meer van homostellen en wat nog veel belangrijker is homostellen en vele anderen hier niet van hun.

  Geliked door 1 persoon

 10. scheermes zegt:

  Als zij geen homo geweest waren ,waren ze ook in elkaar geslagen !!.Deze lafbekken zijn altijd met meer mensen ,die overdag in de sportschool zitten ,op kickboksen op onze kosten ,en s”avonds loeren ze op slachtoffers om die in elkaar te timmeren !!Je hoort NOOIT dat moslim”s in elkaar worden geslagen !! Altijd nederlanders ,en dat zegt genoeg !!Alleen durven deze lafbekken niks !!

  Geliked door 2 people

  • ReaGluurder zegt:

   Het Gajes van Het Binnenhof is medeschuldig aan al dit leed!! 1000en mensen zijn verhuisd/verdreven uit hun buurten door de komst “gastarbeiders/vluchtelingen/asielzoekers”!! Het land van Onze Voorouders, verkloot en afgegleden!!

   Geliked door 1 persoon

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Deze beestmenschen veroordelen wegens poging tot moord met voorbedachten rade in groepsverband, gepleegd vanuit een terroristische organisatie.

  En voor de jongere generatie. Zorg voor een sociaal netwerk. Als jullie uit willen gaan maak dan afspraken om dit in groepsverband te doen. Samen uit en samen weer thuis. Dat doet de vijand ook. Helaas is dat hun kracht. Leer van je vijand.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Dat is nou net het probleem.
   Nederlanders komen niet automatisch voor Nederlanders op.
   Iets wat allochtonen wel doen, waar het ook mee te maken heeft, doet er niet toe.
   Nederlanders bekijken eerst alles van af een afstandje, en willen niet in de problemen komen. Vrij laf dus. De saamhorigheid is weg. Niemand heeft een band met mekaar.

   Geliked door 2 people

 12. Wachteres zegt:

  Precies, @koddebeier. Politiekcorrect/links zou zich niet alleen schuldig moeten voelen, maar zich ook dood moeten schamen.

  Niets van dit alles, ben ik bang. Laat staan onze ‘elite’.

  En wie gaat de tanden van die jongen betalen? Dat gaat een vermogen kosten.

  Geliked door 1 persoon

  • Paul Zwueste zegt:

   Wachteres je weet dat dàt geen enkel probleem is.
   Als de verdachten opgepakt en bij uitzondering schuldig zijn bevonden, zal de politierechter ze veroordelen om de totale schade te betalen.
   Dus je ziet er is nog recht in dit land.
   Zoals Rutte ook al zei “Is Nederland is ’n prachtig land, waard om in te leven…”
   Behalve natuurlijk als je ’n minister president hebt die massaal ongedierte binnenlaat dat nooit de schade zal betalen die ze veroorzaken.

   Ik denk dat die jongen het beste ’n pistool kan bemachtigen om ’n paar blanke burgers te beroven.
   Wel oppassen natuurlijk dat je dat niet doet in ’n gebied dat al in handen is van mocro’s
   want dan wordt je veroordeeld om de totale schade te betalen.

   Like

 13. oeps48 zegt:

  Deze “vredelievende” Marokkanen waren op zaterdagavond met een groep de stad ingegaan om te leuk te gaan stappen. Ze hadden voor de gein een betonschaar meegenomen. Wat zouden ze met dat gereedschap ‘s-nachts van plan geweest zijn ??? En toen ze zo gezellig aan het stappen waren, sloeg de verveling toe. Opeens liepen ze een homostel tegen het lijf. Wat een geschenk van Allah. Nu werd het toch nog een leuke avond. Konden ze lekker homotjes gaan pesten en in elkaar slaan. Daar is toch niks mis mee. Het mag van de profeet. Je mag, of moet ze zelfs, van een hoog flatgebouw naar beneden gooien. En Marokkanen hebben nou eenmaal een grote hekel aan homo’s. Homo’s zijn vies. Die doen het met elkaar. En alleen Marokkanen mogen stiekem een beetje met elkaar spelen. Stom hè, dat die Nederlanders zich in hun eigen land niet aanpassen aan de “vredelievende” Marokkaanse cultuur. Discriminatie !!!
  Laten we hopen, dat de twee jongens snel herstellen over de schrik heen komen. Jongens heel veel sterkte toegewenst.
  En politie, laat nu eens zien, dat jullie van de hermandad zijn en ook nog iets anders kunnen dan parkeerbonnen schrijven. Een flinke klopjacht op die “vredelievende” Marokkanen is wel het minste en ook echt wel op zijn plaats.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @oeps48 De eerste stap naar bevrijding van dit schadelijk volk is DNA-test te nemen van iedere Marokkaanse man ongeacht hoe oud hij is: zelfs baby’s (die groeien met de tijd tot een volwaardige jonge crimineel). Het beschikken over een DNA databank van deze groep, geeft de mogelijkheid ze bij iedere delict te identificeren. Identificatie geeft het recht om de delinquent samen met zijn voltallige familie eruit te knikkeren. Zo komt men van ze af, zonder de enkelingen die zich normaal gedragen te betrekken.

   Geliked door 2 people

   • Paul Zwueste zegt:

    Thomasson.
    Veel te ingewikkeld en kost alléén maar geld.
    Je weet toch ook dat dat tuig niet wordt veroordeeld en als ze veroordeeld worden is het voor ’n taakstrafje.
    Trouwens we weten dat elke mocro ’n crimineel is.
    Pak er gewoon 20 van de straat en zet ze tegen de muur, dat helpt.
    Niet dat ze zich daar iets van aantrekken, maar als je maar lang genoeg executeert wordt het toch opnieuw gezellig in NL.

    Like

 14. Johan zegt:

  Mijn bloed begint alweer te koken als ik dit lees. Het wordt tijd om dit soort volk (Marokkanen en aanverwant tuig) te weren uit ons mooie landje, want anders blijft er niet veel moois van over.
  Wie gaat er nou met voorbedachte rade met een betonschaar op stap ? Dit moet heel zwaar bestraft worden ! Het beste is een onmiddellijke stop op de import van nog meer Marokkanen.
  Verder al dat criminele volk eruit per direct. Dan zijn we ook af van die mocro-oorlog met al die dodelijke slachtoffers, waar Amsterdam door geteisterd wordt.

  Geliked door 2 people

 15. abouneenee zegt:

  Misschien dat links nu wakker wordt en voorzichtig begint te weigeren de islamitische zedenpolitie nog te gedogen nu de door zijn door Merkel ingegeven groeispurt een drempel is overgegaan die het al ver heeft overschreden in het geval van de blanke Nederlander, die als enige vast zit aan Nederland totdat hij de jackpot in de wacht sleept.

  Den hardwerkende Hollander zit vast in Nederland, kan geen kant op, moet zijn of haar kinderen onderhouden, vele belastingen voldoen en houdt aan het einde van zijn of haar loon nog een beetje maand over.

  Voor links komt het einde van hun illusies over vrijheid ook steeds dichterbij, nu er steeds meer moslims het land binnen stromen.

  Linkse Nederlander,
  Fijntjes op iedereen behalve Wilders stemmen jongens, het gaat de goede kant op met Nederland!?!
  Anderen verdienen het, jij verdient niets omdat jij jezelf weigert te bevrijden van het politiek correcte keurslijf op het moment dat je daar de kans toe hebt, je gaat in een trance en denkt boven jezelf uit te moeten stijgen of andere instructies van anderen te moeten opvolgen en daarmee alleen de belangen van anderen te mogen dienen.
  Daarom zal het ook nooit wat worden met jou.
  In Dubai zijn de Rolls Royces niet aan te slepen, het kapitalisme is een evolutie op een ideologie die is blijven steken 600 na Christus. Daar neemt niemand de islam letterlijk, behalve als een westerse vrouw verkracht wordt en daarvan aangifte doet, want seks buiten het huwelijk.
  Onze westerse samenlevingen zijn dus superieur aan deze zandbakideologie, daarom zie ik geen reden dat niet als zodanig te benoemen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Thomasson zegt:

  De politiek wil het volgende niet begrijpen: a) dat de islam is al geruime tijd in oorlog met ons en b) dat er geen dag voorbij gaat, of er ergens in Nederland mensen ten prooi vallen aan islamitisch geweld. Men probeert in de hoge politiek-correcte kringen de realiteit te verdoezelen. Nee! Dat is niet zo!. Nee! Dat is het werk van enkelingen. Een paar doen zulke dingen, de rest zijn prima mensen!…Het is het werk van paar jongeren en die moeten wij keihard straffen..(Jesse Klaver). Echter in de tussentijd wordt de lijst Nederlandse slachtoffers van islamitisch geweld steeds langer. Men moet wel constateren dat Marokkanen zijn verantwoordelijk voor 80% van islamitisch geweld tegenover niet moslims. Overal waar Marokkanen komen wonen, verandert de omgeving in een soort pesthuis waar leefbaarheid is ver te zoeken. Dus, de vraag dat Wilders stelt: wilt u meer of minder Marokkanen is niets anders dan reflectie op de realiteit. Wij willen helemaal geen Marokkanen meer. De tijd is aangebroken om deze mensen te deporteren: “the good, the bad and the ugly”. Hoe langer dat ze in Nederland (of West Europa) verblijven, hoe gevaarlijker het wordt.

  Geliked door 1 persoon

 17. Sjaak zegt:

  Mooie tip ! Gemeenzaam Hand in Hand !
  Maar wel bewapend en, Tand om Tand !
  Ik kann het niet afwachten !

  Geliked door 2 people

 18. tippelaar zegt:

  kutmarokkanen, weg met hen.

  Geliked door 1 persoon

 19. fransdewit zegt:

  Het wordt gewoon tijd voor 1 hele grote knokploeg

  Geliked door 1 persoon

 20. peter zegt:

  En daar doet de VVD zaken mee, groen links, CDA ,D66, allemaal smurrie dat zich het liefst omringd ziet door Moslims .

  Geliked door 1 persoon

 21. boorzalf zegt:

  Jasper en Ronnie moeten maar een hondje aanschaffen, een hondje met hele mooie scherpe witte tandjes.

  Geliked door 1 persoon

 22. leefbarbaar zegt:

  Toch vermoed ik dat beide homo’s twee weken geleden netjes linx hebben gestemd en niet op de PVV. Voor behoud van een tolerant Nederland moet iedereen aan de bak, te beginnen met de slachtoffers van de islam. Anders wordt je nog eens van een flat gegooid met je policor wegkijkerij.

  Geliked door 2 people

  • Paul Zwueste zegt:

   Dat is logisch.
   Kun je ze ook niet kwalijk nemen. Ze zien alles door ’n roze bril.
   Hoor mij nu toch. Geintje…
   Ze houden zich niet bezig met politiek, weet je wel.
   Toch wel erg hè, wat er met die jongens is gebeurd.
   En ze deden helemaal niks. Ze liepen alléén maar hand-in-hand.
   Nee, het is ongelofelijk wat er met ze gebeurd is.
   Hoe kan dat nou toch…? Ik begrijp er helemaal niks van.
   Stel je voor dat zoiets elke dag zou gebeuren.
   Nou ja, toch is het wel erg hoor.

   Dag buurvrouw, ik moet er weer eens van door…

   Like

 23. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Dat wordt een taakstraf voor de daders: 3 ochtenden 2 uurtjes schoffelen. Koffie, thee en broodjes wordt voor gezorgd; alles halal zelfs.

  Geliked door 1 persoon

 24. kruisridder zegt:

  Ik ben sinds de verkiezingen een stuk meer alleen aan de PVV’ers, onze aanhang, mijn familie en mezelf beginnen te denken. Een stuk gereserveerder dus. Omdat toch is gebleken dat als het er op aan komt, men de PVV laat vallen als een baksteen.

  Like

 25. BertG. zegt:

  Oud-GroenLinks Kamerlid Tofik Dibi vindt niet dat homogeweld een ‘Marokkaanse aangelegenheid’ is.
  Hij geeft liever heteroseksuele mannen in het algemeen de schuld.
  https://www.powned.tv/artikel/dibi-homogeweld-niet-marokkaans

  Like

  • boorzalf zegt:

   Tofik Dibi, leeft dat ongedierte nog??

   Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Ja, wat kun je verwachten van ’n mocro-homo die tot nu toe helemaal nog niet door z’n soortgenoten werd aangerand en daardoor nog steeds met beide voeten op de grond staat,* want anders zeg je zoiets niet..

   * Ja, dat van ’n flat naar beneden donderen deden ze heel vroeger al alleen noemden ze dat: “De voeten spoelen…”

   Like

 26. Wachteres zegt:

  http://www.omroepbrabant.nl/?news/263327872/Ook+in+Eindhoven+twee+homos+mishandeld,+18-jarige+verdachte+opgepakt.aspx

  Ook in Eindhoven twee homo’s mishandeld, 18-jarige verdachte opgepakt

  EINDHOVEN – Ook in Eindhoven zijn dit weekend twee homo’s mishandeld vanwege hun geaardheid. Dit bevestigt de politie na het uitgebreide verhaal van een van de slachtoffers op Facebook. “Ik heb me hier in Eindhoven altijd thuis en veilig gevoeld. Maar na deze avond denk ik er wel twee keer over na voordat ik als homo zijnde ’s avonds alleen over straat loop”, schrijft een van de slachtoffers.

  Like

 27. Republikein zegt:

  Nieuwe tanden nodig?

  Like

 28. Pingback: Alle verdachten in zaak mishandeling homostel Arnhem vrijgelaten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s