Turken registratie

Screenshot_101

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Vanaf vandaag stemmen alle nep-Turken in Europa ‘JA’ voor psychopaat Erdoğan. Vijf dagen kunnen ze in verschillende steden ‘democratisch’ gaan stemmen voor een dictatuur… En dat voor een land waar ze zelf niet eens wonen. Het mooie daarvan is dat ze hier vanaf nu met naam en toenaam geregistreerd staan als niet-Nederlander zijnde.

Onbetrouwbaar volk

Op deze manier blijven ze zichzelf hier als tweederangs burgers accentueren en dat is prima. Wat mij betreft mag hen per direct het Nederlandse paspoort afgenomen en een enkele reis Ankara cadeau gedaan worden. Want als je hier woont, maar zegt Turk te zijn, heb je hier niets te zoeken en moet je ‘thuis’ maar de helpende hand bieden bij de opbouw van een tweede Ottomaans rijk. Èchte Turken wonen tenslotte in Turkije en hier zijn ze, nu onomstotelijk bewezen, totaal niet te vertrouwen.

Homohaat

Nog zo’n islamitisch probleem is de homohaat die vanuit diverse moskeeën gepredikt en thuis verder gevoed wordt. Arnhem was het zoveelste geval van moslimgeweld tegen homoseksuelen en men durft al niet eens de, in dit geval Marokkaanse, afkomst te verwoorden, terwijl deze categorie ‘Nederlanders’ toch ècht bovengemiddeld vertegenwoordigd is bij dit soort laffe acties.

Kunnen er, puur voor de lol, niet een keer een paar hooligans hand in hand gaan lopen…? De schade die overigens veroorzaakt is door deze ‘helden der islam’ moet per direct op hun ouders verhaald worden. Zolang ze thuis wonen, zijn de ouders tenslotte verantwoordelijk voor de (mis)daden van hun kroost en bij minderjarigheid mag paps dan gaan zitten wegens opzettelijk tekortschieten in de opvoeding en dus medeplichtigheid.

Iets heel anders, maar ik vraag mij de laatste dagen af wat justitie op dit moment weer te verdoezelen heeft… als de focus van justitie moet worden afgeleid, duiken er namelijk heel vaak ineens weer ‘problemen met motorclubs’ in het nieuws op.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Turken registratie

 1. Thom zegt:

  Justitie heeft nu niks te verdoezelen, ze hebben momenteel even geen tijd. Ze hebben het zo druk met het arresteren van een man die in zijn huis in Arnhem overvallen, die daarna nog beschoten is en die de overvallers niet met de buit wilde laten ontsnappen. Hij deed wat iedereen zou moeten doen, hij reed de overvaller tot pulp. In Amerika krijg je daarvoor een compliment van de politie, in dit achterlijk geworden land word je gearresteerd als je de overbodige rotzooi opruimt en hun het pad laat bewandelen, dat ze voor jou in petto hadden. Als je iemand met een pistool bedreigt en nog daadwerkelijk schiet, dan mag je als slachtoffer de dader gewoon opruimen, graag zelfs.
  Die schutter schiet in ieder geval nooit meer. De achterlijke justitie zou zelf opgesloten moeten worden, want ze zijn te gek om los te lopen. Deze dwazen bepalen straffen voor ons en belonen op deze manier de straffeloosheid van de overvallende mogelijke moordenaars.

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  SIKTIR GIT = rot op
  dat gezeik met hier stemmen op een land waar je niet meer woont

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   Dus als je het nuchter bekijkt dan stemmen Turken, die hier in alle vrijheid leven, met een Turks- en ook een Nederlands paspoort voor een regeringsleider in Turkije die de Turken in Turkije hun vrijheid zal inperken.

   Like

 3. scheermes zegt:

  Een moslim ,of hij nou turk of marokaan is ,mag NOOIT een nederlands paspoort krijgen !! Met een dubbele nationaliteit ,kun je ze altijd als het moet uitzetten ! Ik vind het persoonlijk helemaal niet goed dat een asielzoeker een nederlands paspoort krijgt ,omdat hij dan ook dezelfde rechten kan opeisen !! Want DAAR gaat het deze profiteurs om !! GELD!! Een moslim zou HELEMAAL nooit een nederlands paspoort mogen krijgen ,om dat zij HIER de sharia in willen voeren ,want dat is hun doel !! Wij kunnen dagelijks op de tv zien wat voor een ellende de asielzoekers met zich meebrengen ,en ook al in onze wijken !! Met al dit soort zieke geesten wordt de samenleving er niet beter op .!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mirjam zegt:

  Het extreme wereldse nieuws vervangen door ander lokaal ‘nieuws’ is dé methode om de aandacht van iets wat werkelijk belangrijk is en aandacht nodig heeft, af te leiden naar iets dat meer Nederland persoonlijk betreft en dus ook Nederlanders als onderwerp heeft. Zolang men maar niet letterlijk andere nationaliteiten ‘beschuldigd’ van slecht gedrag, dat is het motto, en vooral niet de Nederlander meer ontwikkeld en geciviliseerd laat overkomen in vergelijking met andere culturen, dan is de pers tevreden. Want de waarheid laten horen is niet fijn, omdat het de werkelijkheid laat zien en deze is gewoon dat we, het westen, nooit onze ziel en zaligheid hadden moeten opgeven, om andere culturen de hand te reiken en ze te pamperen en te willen helpen om ook een succesvol leven te leven.

  Er ís verschil tussen westerse en oosterse culturen. Significante verschillen in fatsoen, opvoeding, gedrag en intelligentie en hoe hard de linkse gutmenschen het ook proberen, dit valt niet te vereffenen en gelijk te trekken door de westerse cultuur naar onder te halen en onderdanig te maken aan culturen die barbaars, achterlijk en crimineel zijn. Ze, onze eigen mede westerlingen, proberen het echter toch en het resultaat is dat ze aan den lijve gaan ondervinden en daarmee ook de schare mensen en burgers die hier niet om gevraagd hebben en dit niet wilden, dat dit nooit zal lukken en wij uiteindelijk de slachtoffers zijn van hun domheid. En daar moet gewoon een einde aan komen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mirjam: 17.07. uur, op 5/4. Mirjam, dit is mogelijk gemaakt door politieke verraders, die in 1975 ingestemd hebben met: ” de Resolutie van Straatsburg”. En dat waren ze van de volgende partijen: CDA,VVD,PvdA en D66. En de andere ellende; van de massa-immigratie uit Afrika, is het gevolg van: ” het Coudenhove-Kalergi plan”. Verraad, verraad en nog eens verraad, door eigen politici!

   Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  moge het in Mijn Land ooit gebeuren
  dat die sjachelaars op zullen pleuren
  het wordt best wel kort dag,
  voor m’n trots en m’n lach,
  maar ik weiger alsnog te gaan treuren !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. BertG. zegt:

  Alleen dit filmpje al, nooit zullen deze mensen zich aanpassen.
  Ze lopen er nog zo bij als dat ze uit Turkije vertrokken.

  Like

 7. Republikein zegt:

  In welk godvergeten land woon ik, vraag me regelmatig af.
  Het zal wel een afwijking zijn, toch val je van de ene in de andere verbazing, en dat is normaal?
  https://www.turks.nl/nieuws/binnenland/gevecht-tijdens-stemmen-in-den-haag

  Like

 8. beschouwer zegt:

  Beste Turken. Als u voor Erdogans grotere macht en voor een grotere Erdogandictatuur heeft gestemd dan wil en ga ik u adviseren om naar Turkije te gaan om uw geliefde chef Erdogan van Turkije te gaan dienen. Verkoop uw huis, bedrijf en zeg uw arbeidsverhouding of uw uitkering op en ga naar Turkije om meneer Erdogan van dienst te zijn. Geen babbels maar doen. Er zijn nogal wat uitspraken van Erdogan die niet echt fijn in de oren klinken van autochtone Nederlanders en ook andere Europeanen. Met name dat we volgens meneer Erdogan niet meer veilig over straat kunnen kopen waar ook ter wereld. Bent u daar mee eens meneer of mevrouw de Turk ga dan weg en rot op !
  De boodschap is me duidelijk

  Ga dan een geit neuken ! Ik hou wel van een grapje maar nogal wat moslims oefenen op het platteland op een geit wegens afwezigheid van leuke sexy meiden zoals hier in het westen. Is blijkbaar echt waar… Saj waar het gescheiden leven van jongens en meiden wel niet toe kan leiden. En als je al een meid ziet is ze ingepakt in een hele boel hoofddoekjesgedoe/chadors/hijaabs of zelfs nikaabs. Sjongejonge zeg !

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Ieder zijn meug, maar de wereld is knettergek. Het andere uiteinde van gelijk…

  Like

 10. Wij worden gediscrimineerd in ons eigen land en uitgemolken. De Turk is slim, hier afgekeurd om te werken door een psychiater (hebben veel macht). Hebben een pracht huis hier en in Turkije. Gaan meer als een half jaar daar op vakantie (werken dus) en rijden in dure auto’s. Dit kunnen wij ze niet na doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s