“Islam is vrede”: één van de slachtoffers van Stockholm . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Thoth”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

36 reacties op “Islam is vrede”: één van de slachtoffers van Stockholm . . .

 1. Wachteres zegt:

  Nou ja, het waren er maar drie, waar zeuren we over ….

  GVD: Hoe krijgt het linkse tuig het uit hun bek.

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Inderdaad , als die drie slachtoffers , Pechtold , Rutte en Klaver waren geweest , dan zouden ze roepen dat er een rechtse wereldoorlog aan de gang was .

   Geliked door 4 people

   • exmarineman zegt:

    Het ontbreekt er nog aan dat ze zeggen: het hadden er veel meer moeten zijn en het liefst zouden Wilders, Le Pen en zo er bij moeten zijn.

    Like

 2. Ricardo zegt:


  Toch opmerkelijk nummer uit Sweden.
  Ze kunnen ook , zeggen Who’s gonna save Sweden Tonight,

  Geliked door 1 persoon

 3. Marlies zegt:

  Duidelijk….vrede. Nog vragen?

  Geliked door 1 persoon

 4. Scheermes zegt:

  Als dit bij jouw eigen dochter of vrouw gebeurt,is het eerste wat je denkt, ik roei alle moslims uit! Ik vermoord ze allemaal!!

  Geliked door 3 people

 5. hslot4 zegt:

  Dit is op hslot4 herblogden reageerde:
  The religion of peace in Stockholm Sweden

  Like

 6. Roeland zegt:

  Ik had niet verwacht ooit op zo een beeld zou reageren. Jarenlang hebben mij de beelden van Bergen Belsen 1945 gekweld. In 2017 nu dit beeld. Alles komt weer boven.
  Wat is er toch aan de hand met de inwoners van Europa? Hebben ze nu niets geleerd uit het verschrikkelijke verleden? Kennelijk niet. Hier heb ik verder geen woorden meer voor. Alles is al gezegd.

  Geliked door 2 people

 7. Elena zegt:

  Het zal je dochter of moeder maar zijn die door zo’n tyfus haatbaard opzettelijk gewoon na zijn vrijdagmiddaggebed even in naam van zijn sprookjesprofeet kapot gereden wordt.

  Maarja ik begrijp natuurlijk de Koran niet….heb er immers niet voor gestudeerd en nooit in de mos-keet geweest.
  allah vond het goed!!!
  Nu OP naar de volgende aanslag !!!
  Waar en wanneer? dat houden we nog even geheim.
  allah vindt het goed !!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4390436/Truck-rammed-group-pedestrians-Stockholm.html

  The moment Stockholm police catch the third beer truck ‘terrorist’ after a dramatic high-speed car chase: ‘ISIS-supporting’ Uzbeki father-of-four, 39, is arrested before another suspect is led away in handcuffs

  Indrukwekkende foto’s van MailonLine.

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: Islam is vrede – Rechtsaf doorzee

 10. Japio zegt:

  Gruwelijk waar deze mensen toe in staat zijn. Kan je nog wel spreken van mensen als je het over moslims hebt?

  Geliked door 2 people

 11. Thomasson zegt:

  Wij mogen nu op een ding hopen. Dat de ogen van het Zweedse volk eindelijk gefocusseerd worden op de bare realiteit. Dat de Zweden massaal moed en durf zouden vinden hun hazenangst voor de regering thuis te laten. Dat ze met honderdduizenden zouden gaan demonstreren tegen de islamisatie van HUN LAND en tegen de pathologische steun dat de Zweedse regering aan de islamitische vijand geeft. islam is geen vrede, maar islam is oorlog waarin maar een kant kan overleven en de andere wordt verdelgd. Waar zijn ze verdomme bang voor? Voor wie? Waarom zijn de Polen niet bang om massaal de straat op te gaan https://www.youtube.com/watch?v=5kGB_2ViAPk en

  Waarom zijn de Hongaren niet bang om openlijk te uiten dat ze de smerige deel van de wereld die geïnfecteerd is met Islam niet in hun land willen hebben? Dat beide volkeren zeggen ijskoud tegen de bezetters van Europa in de Walhalla’s van Brussel en Straatsburg, dat zij te pot op kunnen en de tyfus erbij mogen krijgen? Dat ze geboorte recht hebben op hun land en die recht delen ze met niemand!. Een bekend Nederlands spreekwoord luidt: Angst is een slechte raadgever. In het geval van Zweden is dat al: Angst is een gevaarlijke raadgever. Niet durven voor je land op te komen en te vechten, betekent langzame en pijnlijke dood.

  Geliked door 3 people

  • chans zegt:

   Ze zijn al veel te laat, net als wij trouwens.

   Like

   • exmarineman zegt:

    De Nederlander is veel te laf en te lui daarvoor. Die denkt alleen van hoe laat moet ik thuis zijn en “ik heb daar geen tijd voor”, te ver weg voor mij en dat soort lul-smoezen. Wel mopperen, klagen enz achter en voor de laptop/TV, bar, verjaardagsfeestjes enz enz.
    Maar als het aan komt op echte actie en demonstreren: mij te gevaarlijk met al die AFA’s en het helpt toch niets en zo gaat het dan maar door.

    Like

 12. Mary zegt:

  Maar tegenwoordig is de EU stelling toch “ja dat hoort er bij, wen er maar aan”, de verkrachtingen en aanslagen van de door de EU/Rutte en Co geïmporteerde moordenaars.

  Geliked door 1 persoon

 13. Lis zegt:

  Ik zit te huilen achter mijn toetsenbord. Iemand plaatste hier ook een foto van een doodgereden hond. Ik kan er niet meer tegen. Al die nietszeggende woorden van politici die zich de ogen uit hun hoofd moeten schamen.
  Weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik voel steeds meer haat bij elke mossel die ik zie, bij elk kopvod, bij elke arrogante baardmans. Weg, weg, weg met die mossels. Ze horen hier niet, ze willen hier niet horen en ze brengen alleen maar ellende. IK HAAT DE ISLAM!!!!!

  Geliked door 3 people

  • texel zegt:

   Ik ook beste Lis, zo te zien op de foto is het nog een kind ( kijk maar naar de handen) . Die foto van de arme hond was ook gruwelijk. Ik heb een tijdje in het M.O gezeten. De mensen waren over het algemeen vriendelijk en behulpzaam. Wat we hier in Europa importeren is het grootste salafistische gajes van het M.O en Afrika. Saudi Arabia leid imans op bij de duizenden die al ze klaar gestoomd zijn naar Europa gezonden worden om het salafistisch/wahabietische Islam ( verderf) geloof te verspreiden. Salafisme is een gruwel, een doods cult, maar onze overheid doet niks. De mensen die ik in het M.O ontmoette moesten ook niets van het salafisme hebben maar wij in Europa zijn zo gek om ze hier allemaal binnen te laten. Gezien de uitkomst van de verkiezingen met toestemming van vele nederlandse burgers. Vroeg of laat gaat het hier ook goed fout.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Lis 8 april 2017 om 09:04

   Mijn leven wordt ook steeds meer bepaald door haat voor die smerige mohammedaanse halfapen, en daarbij hoort groot verdriet omdat ik weet dat de criminelen die over u en mij heersen, dit alles opzettelijk laten gebeuren. Ze willen ons laten uitroeien door die woestijnratten, zodat ze hun eigen handjes daar niet aan vuil hoeven te maken.
   En als ik die ‘regeringsleiders’ dan zo ‘geschokt’ een krokodillentraantje zie wegpinken, krijg ik gewoon moordneigingen jegens die leugenachtige huichelaars!
   Ik vervloek hen tot in het graf en moge zij daarna branden in de hel die ze op aarde voor ons creëren.

   Like

  • chans zegt:

   Meeste voelen het zo. Maar je weerwoord en daad word direct de kop ingedrukt. Ik voel het als een verloren strijd. Met dank aan links.

   Like

  • exmarineman zegt:

   ik haat niet alleen de islam, maar ik haat ook ALLE regeringsleiders, presidenten, volksvertegenwoordigers enz die dit allemaal toe laten, laten gebeuren en de gehele immigratie zijn gang laten gaan. Sterker nog: de Gedankenpolizei is ruim actief tegen de eigen bevolking!

   Like

 14. WIE VOLGT ?????????????????????????

  Geliked door 1 persoon

 15. Christina zegt:

  Vreselijk dat dit op social media moet geen woorden voor sterkte voor de nabestaanden

  Geliked door 1 persoon

 16. tippelaar zegt:

  te wapen tegen de islam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s