MEDEDELING webmaster

Screenshot_60

(Door: E.J. Bron)

Op 17 februari plaatste ondergetekende dit artikel met het verzoek van de schrijfster om lezers van de site op te roepen een bijdrage te storten via een zogenaamde crowd-funding. Mede door bijdrages van lezers van mijn site is deze crowd-funding een succes geworden en heeft tot nu toe een bedrag opgeleverd van € 2061,22.

Dat betekent dat dit belangrijke boek uitgegeven kan worden in de Nederlandse taal. Namens de schrijfster van het artikel en de vertalers: Hartelijk dank!

Door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op MEDEDELING webmaster

  1. louis-portugal zegt:

    Waar kunnen we het bestellen Bert???

    Like

  2. BertG. zegt:

    Ik lees hier dat er op ze minst 3000 euro nodig is.
    Dus dan zijn ze er nog niet.

    “Maar de vertaalrechten alleen al bedroegen 1000 euro. ”
    “Drukkosten zullen ongeveer 2000 euro zijn. ”

    http://verenoflood.nu/oproepje/

    Like

  3. guusvelraeds zegt:

    Geweldig goed nieuws. Dit boek is een eye-opener voor velen die te goeder trouw geloven in de Palestijnse zaak. Nooit in de hele geschiedenis werd zoveel bedrog en manipulatie van meningen bewerkstelligd als in de recente Midden Oosten geschiedenis vanaf 1948. De islamitische leiders en in hun kielzog de moslimbroederschap hebben kans gezien de meer dan 1000 jaar oude Joden haat te voorzien van een kunstmatig modern politiek jasje waarbij ze deze haat getransformeerd hebben tot een vals onrecht hun aangedaan door de leugen te verkondigen dat hun land werd gestolen dat in de controleerbare geschiedenis nooit hun land (Palestijns) is geweest. Ook verteld het boek heel fijn dat vele oud nationaal socialisten na 1945 een veilig onderkomen kregen in het Midden Oosten en daar adviserende en uitvoerende functies kregen in verschillende geheime diensten en die zich logischerwijs ook bekeerden tot de islam.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/ODESSA

    Geliked door 3 people

  4. guusvelraeds zegt:

    Als je redelijk overweg kunt met een engelse tekst, hier een mooi algemeen goed leesbaar overzicht van de de nazi, islam midden oosten connectie. Bij het grote publiek nooit aangekomen. Ook dat valt onder de noemer manipulatie. Weglaten is een hoofd instrument binnen mannipulatie technieken. Vandaag de dag vooral ook toegepast in de klimaatreligie.

    http://www.crisismagazine.com/2014/looks-like-duck-islamist-nazi-connection

    Like

  5. De stand inmiddels 2136,22 dank zij meerdere websites.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie