Oproep tot crowd-funding: Opdat we niet vergeten!

screenshot_62

(Door: J. Molleman)

Terwijl onze overheden de islam tot vredelievend  bombarderen, als ware hij DE verlossing zelf, en via media en medefinanciering van de subsidiestromen dit voornamelijk richting islampromotie gaat (of dat nu is via de vrouwenmars, diversiteit of globalisering ), verzaken  diezelfde bronnen op grote schaal ook via onderwijs en media en zelfs via allerlei commissies om de correlatie nazi-islam te benoemen of in herinnering te brengen, laat staan een boek daarover in het Nederlands uit te brengen en op te nemen als zijnde geschiedenis, verplicht onderwerp.

Ik breng u in herinnering een artikel in HP de Tijd betreffende de Marokkanen-claim een bijdrage geleverd te hebben Nederland te bevrijden. Zonder pardon werd deze claim overgenomen door kranten, media en journalisten. Totdat de claim ontkracht werd, maar het kwaad al geschied was, namelijk al € 43.000,- subsidie van VWS en ministerie van Justitie  voor promotiemateriaal in de vorm van een pakket onderwijsmateriaal; boek, cd en cd-rom. Uiteraard was er ook een PvdA-raadslid dat vond dat dit op lagere en middelbare scholen moest worden onderwezen,  wat ook gebeurde. Niet alleen dat, maar ook in buurthuizen en jongerencentra. De aanvraag voor die subsidie werd gedaan via allerlei multiculturele stichtingen, Verzetsmuseum en Vredeseducatie.

Dit boek, dat alle aandacht verdient en eindelijk in het Nederlands vertaald is, willen we uitgeven. De auteurs zijn  Barry Rubin & Wolfgang G. Schwanitz, die dit boek hebben opgedragen aan de ouders van Wolfgang en in herinnering aan familieleden van Rubin die gedood zijn in de Shoah.

Het boek gaat over een unieke en voortdurende alliantie tussen de leiders van het Derde Rijk, Arabische nationalisten en religieuze moslimautoriteiten. Vanuit deze alliantie vonden er opeenvolgende dramatische gebeurtenissen plaats die, ondanks hun enorme impact op het verloop van de Tweede Wereldoorlog, geheim gebleven waren, totdat bepaalde archieven ze vrijgaven.

In augustus 1943 bezocht al-Husaini Nederland voor een week en bezocht o.a. Volendam, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag, alwaar zijn sabotageschool gelegen was, ontmoette daar zestig Arabieren incluis overgelopen Sovjet Turkse officieren. ( het gebouw dat nu het Catshuis heet). Die moslimdivisies die Al Husaini  in heel Europa en ook in Den Haag trainde, hebben bloedbaden aangericht en vochten voor Hitler en niet tegen Hitler om Nederland te bevrijden . . .

Wolfgang. G. Schwanitz , medeauteur van dit geweldige boek, zal hier in een volgend boek meer over vertellen. Het was al-Husaini, de islamitische  groot-moefti van Jeruzalem, die  er mede voor gezorgd heeft dat de Joden vermoord werden. Netanyahu refereert hieraan in een speech gehouden op het 37ste Zionistische Congres

Je zou toch verwachten dat allerlei uitgevers en WOII instituties, verenigingen etc. gelijk stonden te popelen dit boek in het Nederlands uit te brengen en als verplichte kost op scholen zouden leveren. Niets van dit alles. Dit in tegenstelling tot het lespakket van de vermeende Marokkaanse bijdrage in WOII Nederland te bevrijden.

Uitgeverij De Blauwe Tijger is bereid om de uitgave te verzorgen. Een van de auteurs, Wolfgang G. Schwanitz ( de andere auteur, Barry Rubin, is overleden), heeft zijn akkoord gegeven om dit boek in het Nederlands uit te geven. Dat contact met hem heb ik gelegd via het Rubin Centrum, alwaar hij in het bestuur zit. En er zijn 2 vrijwilligers gebleken dit boek te vertalen, wat totaal  1,5 jaar in beslag nam.

Wij zijn een crowd-funding gestart om de kosten te dragen voor het kopen van de rechten en misschien een kleine bijdrage te kunnen leveren aan het werk van de vertalers. De rechten bedragen ongeveer € 1000.- Dus als we iets meer ophalen, dan kunnen we die vertalers ook tegemoetkomen voor al hun werk.

Iedere bijdrage is welkom en word zeer gewaardeerd. Met uw bijdrage vereeuwigt u een stukje WOII-geschiedenis in de Nederlandse taal. Met uw bijdrage vereeuwigen wij een stukje islamitische-nazi geschiedenis, opdat we nooit vergeten………………..

U kunt uw geld storten op rekeningnummer NL62SNSB0913881147  van J. Molleman onder vermelding van “BOEK”

Door:
J. Molleman
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Censuur, Desinformatie, Historie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Linkse Kerk, nazisme. Bookmark de permalink .

20 reacties op Oproep tot crowd-funding: Opdat we niet vergeten!

 1. Leo zegt:

  Angeila Merrkel;
  Citat:

  Der Islam gehort zu Deutschland

  Geliked door 1 persoon

 2. Raymond zegt:

  Zojuist €25 overgemaakt..
  Kunnen wij, via deze site, op de hoogte worden gehouden van de vooruitgang?
  Gr. Raymond

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Oproep tot crowd-funding: Opdat we niet vergeten! – Rechtsaf doorzee

 5. Dacht je werkelijk dat Hitler om gaatjes gaf?

  Hitler liet het drinkwater in de concentratiekampen fluorideren, dit was om de gevangenen dom te maken, hun wil tot verzet te breken en hen meegaand te maken.

  Bijkomstig voordeel was dat het ook onvruchtbaarheid veroorzaakte.

  Geliked door 1 persoon

 6. Annette/Gerald zegt:

  Ik ben maar een AOW-er en heb dus niet echt veel geld, maar zoals jullie al zeggen: alle kleine beetjes helpen. Ik heb net 10 euro overgemaakt en ik hoop van harte dat er veel mensen zullen zijn om die 1000 euro en een beetje meer bij elkaar te krijgen. Mijn haren gingen overeind staan toen ik dit las. Dus in plaats van dat die moslims de geallieerden hadden geholpen in de Tweede Wereldoorlog waren zij onze vijanden. En dat zijn ze nu weer of nog steeds. Heel heel heel veel succes om dit voor elkaar te krijgen. Groetjes van Annettte

  Geliked door 1 persoon

 7. D. G. Neree zegt:

  Prima initiatief. Het spijt me dat ik niet meer kan doen momenteel, maar ik heb een bedragje overgemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lis zegt:

  Zojuist geld overgemaakt. Hopelijk kunnen we binnenkort ook het boek zelf bestellen. Hulde voor de schrijvers, de vertalers en de uitgeverij!

  Geliked door 1 persoon

 9. BertG. zegt:

  Hier haal ik uit dat deze oproep al bijna een jaar oud is.

  https://martienpennings.wordpress.com/2016/04/23/ten-geleide/

  Like

  • deze word aangepast. Hoorde van hem dat de datum onder het kopje Ten Geleide, een titel is waarmee hij vaker iets onder de aandacht wil brengen. Aangezien dat kopje op een bepaalde datum is aangemaakt, lijkt het net of hij vorig jaar met de crowdfunding is gestart wat niet zo is.
   Vervolgens ter verduidelijking. Ik heb het boek vertaald en hij controleert mijn vertaalwerk. Ik heb jowitteroos als alias maar mijn rekeningnummer staat om mijn naam. Vandaar misschien enige verwarring, waarvoor excuus.

   Geliked door 1 persoon

 10. Uiteraard een goed initiatief en ook ik zal geld storten en help mee. Dit stukje geschiedenis mag nooit verdwijnen en verdient zeker aandacht hier in Nederland

  Like

 11. Weet je wat ik zo erg vind aan die leugens die financieel ondersteund worden door allerlei instanties en de overheid, dat ze volharden in die leugens. betreffende de Marokkaanse vlag bij dodenherdenking kreeg ik van een NIOD medewerker, Jeroen Kemperman ( informatie-/colletiespecialist) te horen:

  ‘ dat ondanks dat voor zover bekend in Nederland in 1944-1945 geen uit Marokko afkomstige troepen hebben gevochten, niet per sé hoeft in te houden dat zij niet aan de bevrijding van Nederland hebben bijgedragen. Door elders in Europa ( Italie en Frankrijk) de Duitsers te bestrijden hebben zij in ieder geval afbreuk gedaan aan de Duitse militaire krachten en dat kan ook gevolgen hebben gehad voor de strijd in Nederland. Vandaar dat dr. W. Klinkert, docent militaire geschiedenis an de Koningklijke Militaire Academie Breda, over Marokkanen, Algarijnen en Tunesiérs die in Europa hebben gevochten, heeft gezegd: Zij hebben bijgedragen aan onze vrijheid, dat mogen we niet vergeten.’

  Vervolgens haalt Kemperman een citaat van David Barnouw aan: het is maar net hoe je er naar kijkt.

  Kijk, dit alles is mij in 2016 per mail in reactie gegeven door het NIOD, medewerker Jeroen Kemperman. IN 2016!!!!!!!!!

  Like

  • kraftavilqa zegt:

   “elders in Europa ( Italie en Frankrijk) ” Ja in Italië weten ze daar alles van daar herinnert mn zich nog wel de Marocchinate, marokkanen die alom verkrachtend door ’t land trokken. Laat U niets wijsmaken door de oolicoristen, islamieten zijn altijd een (ver)kracht tegen
   -nimmer voor- Europa geweest, zoals ze dat thans ook zijn.

   Geliked door 1 persoon

 12. hslot4 zegt:

  Dit is op hslot4 herblogd.

  Geliked door 1 persoon

 13. Pingback: MEDEDELING webmaster | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s