Zoals in 1933: Ook in Nederland steunen politici Arabieren die oproepen tot “vergassing van Joden”

Screenshot_32

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Niet alleen vele Duitse politici zijn antisemitisch. De meeste politici en media in Europa die de islam ondersteunen, zijn het ook. Kunt U zich nog de moslimdemonstratie in Noordrijn-Westfalen herinneren, waarbij een uit meerdere honderden personen bestaande islamitische maffia “Joden-aan-het-gas” riep? Weet U nog dat de erbarmelijke minister van Binnenlandse Zaken, Jäger, de onderzoeken tegen alle schreeuwers stopzette? Dan weet U dat moslims hier alles mogen. Dan weet U ook dat Duitsers steeds minder mogen. Dan bent U zich ervan bewust dat wij allang in een juridisch twee klassen-systeem leven: Wetten gelden oor Duitsers. Moslims staan boven de wetten. Supra-wettelijk, zogezegd.

Michael Mannheimer Blog

Dan weet u ook, dat wij niet langer een democratie hebben. Want daarin geldt, dat voor de wet iedereen gelijk is.

En dan weet U dat onze politici weer samenwerken met de in historisch opzicht ergste vijand der Joden: Mohammed beging zijn eerste islamitische genocide (talloze verdere zouden in de loop van de islamitische expansie volgen) niet voor niets tegen de Joodse stam van de Banu Kureiza, wier 1000 mannen hij, toen de stam weigerde zich tot de islam te bekeren, de volgende dag in het openbaar liet onthoofden – en hun vrouwen en kinderen verkocht als slaven. Niet zonder eerst de mooiste onder hen voor zijn eigen seksuele behoeften te hebben gereserveerd.

Dan weet U dat nauwelijks 70 jaar na de collaboratie van de nazi’s met moslims (ik herinner aan de meerdere persoonlijke ontvangsten van de Palestijnse Jodenhater grootmoefti Husseini door Hitler, bij wie het ging om de ondersteuning der nazi’s bij de bouw van gaskamers ter vergassing van Joden in het toenmalige “Palestina” Links wederom moslims ondersteunt die ertoe oproepen Joden te vergassen. En de media, meestal links, doen er alles aan om deze schandalige collaboratie te verheimelijken.

Het zijn – niet allemaal, maar de meeste wel – linkse politici die met moslims collaboreren. Hen zal niets gebeuren, hoewel ze allang in de gevangenis hadden moeten zitten wegens steunverlening aan een terroristische organisatie (Wetboek van Strafrecht paragraaf 129 a art. 5 wetb. v. strafrecht), waar het bij de islam zonder meer om gaat. In de eerste plaats deze Jäger, die, net als zijn voorbeeld Merkel, de wet naar believen verkracht – zoals niet alleen zijn illegale en daarmee strafbare stopzetten van de onderzoeken tegen de islamitische “Joden-aan-het-gas”- schreeuwers aantoont (het gaat daarbij om een zgn. officiaal-delict).

Welnu, dat komt allemaal niet alleen in Duitsland voor. Eén blik over onze grenzen helpt om het totaalgebeuren, dat in Europa in de lucht hangt, beter te kunnen beoordelen. Want wat er in Duitsland gebeurde, gebeurde bijvoorbeeld ook in Nederland. Men kan er met z’n pet niet bij, maar het is zo. (zie het onderstaande artikel van Ulfkotte).

Het nieuwe (oude) antisemitisme is islamitisch en links

Dat media het over heel Europa verbreide nieuwe antisemitisme, de geno-typische islamitische Jodenhaat, verzwijgen, is meer dan een dagelijkse zonde. Het getuigt in werkelijkheid van de heimelijke collaboratie der media met deze Jodenhaters en het documenteert een ander, door onze media zo goed als nooit tot thema gemaakt, antisemitisme: dat van Links.

Dit linkse antisemitisme wordt slechts moeizaam en qua argumentatie erbarmelijk gepresenteerd als politiek gemotiveerd anti-zionisme. Dit anti-zionisme is echter even Joden-vijandig als de Joden-vijandigheid van de nazi’s, die, zoals bekend, eveneens links waren. Daar heeft zelfs Joschka Fischer in één van zijn heldere momenten op gewezen:

“Voor mij was het duidelijk dat anti-zionisme uiteindelijk niets anders was dan antisemitisme en zoals elk antisemitisme uitmondde in moord op Joodse mensen.” (Joschka Fischer in:: “Ik, Joschka Fischer – De rood-groene jaren.” )

De verschillende combinaties van antisemitisme en anti-zionisme zijn in Duitsland aan de extreem-rechtse zelfkant en – ik beklemtoon dit hier nadrukkelijk – bij de linkse mainstream  een in het eerste geval bekende, in het tweede geval zorgvuldig verzwegen verschijnsel.

Het is de politieke gemiddelde massa, waarin “links” en “rechts” elkaar ontmoeten en hun gemeenschappelijke politieke en ideologische wortels verraden. Het begrip “Rechts” is zowel historisch als deterministisch een zuiver ideologisch strijdbegrip van Links, dat met de reële definitie Rechts-Links weinig tot niets te maken heeft (deze gaat terug tot de plaatsordening der Franse Nationale vergadering van 1792: Links zaten de Jakobijnen, rechts de burgerij en de religieuzen). Het gaat er Links met dit begrip uitsluitend om haar politieke tegenstanders tot zwijgen te brengen.

Want in werkelijkheid willen Duitse en Internationale Socialisten met het etiket “rechts” a) het linkse karakter van het nationaalsocialisme zien te verdoezelen en b) de aanzienlijke verstrengeling van hun beweging met de NSDAP zien te verdoezelen.

Lange tijd hadden ze daarmee een enorm succes. Maar dat begint nu af te brokkelen. Bij zijn “omzwerving” van het Duitse linkse terrorisme van de jaren ’70 naar de NPD hoefde bijvoorbeeld Horst Mahler, één van de centrale figuren van de RAF en van het linkse terrorisme in de toenmalige BRD, zijn antizionistische en antisemitische opvattingen hoegenaamd niet te wijzigen. Waarom niet? Omdat ze in feite identiek zijn.

Het waren linksen, die pas ná Hitler in Duitsland weer Joden vermoordden

En wat maar weinig mensen weten: Het ware linksen, die in de Bondsrepubliek, de eerste maal ná de NSDAP, weer Joden doodden. De voorganger van de RAF, de Tupamaros in München, waren, begin jaren ’70 van de 20ste eeuw, verantwoordelijk voor maar liefst twee brandstichtingen tegen Joden.

In Berlijn kon slechts met veel geluk een catastrofe worden verhinderd, die anders aan talloze Joden het leven zou hebben gekost. in München hadden ze meer “geluk”. Hun brandaanslag op een Joods seniorencomplex, waarin overlevenden van de Holocaust woonden, kostte zeven Joodse medemensen, die in levende lijve in hun kamers verbrandden, het leven.

En nooit vergeten is de samenwerking tussen de RAF en de verschillende terreurorganisaties van Arafat ( tegenwoordig door linkse media opgehemeld als “Palestijnse bevrijdingsbewegingen”), die, zoals men nu weet, de eigenlijke opdrachtgevers van het bloedbad van 1972 in München waren.

Zowel bij de aanslag in München op het Olympische team van Israël (uitgevoerd door de Palestijnse terreurorganisatie Zwarte September) als bij de diverse vliegtuigkapingen, waarbij Joden werden geselecteerd en geëxecuteerd, was de RAF in de voorste gelederen betrokken. In München voorzag ze, zoals men thans weet, de islamitische aanslagplegers van de benodigde wapens, en bij vele vliegtuigkapingen en daarmee successievelijke Joden-selecties (Joden werden geselecteerd en voor de ogen van de passagiers geliquideerd) waren RAF-leden zelf aanwezig.

Tegenwoordig verspreiden aanhangers en leden van de de partij van Die Linke, de SPD en de Groenen ongegeneerd in Duitse steden en gemeenten flyers met het opschrift: “Koop geen Israëlische producten.” Nog maar 75 jaar geleden verspreidden dezelfde figuren flyers met “Koop niet bij Joden!”

Nee, de tegenwoordige linkse media en linkse politici (ik beschuldig hier uitdrukkelijk de verschrikkelijke minister van Binnenlandse Zaken Jäger van Nordrhein-Westfalen een topkandidaat voor Neurenberg 2.0) zijn net zo antisemitisch als de NSDAP het was. Ze wensen Israël evenzeer zijn uitwissing toe als moslims van Fatah, de PLO, Hamas, ISIS, de Taliban, Boko Haram of Iran het haar toewensen. Het enige verschil is dat ze het (nog) niet zo openlijk zeggen.

En ze zetten tegenwoordig de schandalige collaboratie van de nazi’s met de moslims weer voort. Zeker, ze geven zichzelf een ander lak-laagje. Maar wie aan dat lak-laagje krast, vindt daaronder dezelfde Joden-hatende geest als bij de nationaalsocialisten.

(Michael Mannheimer)

———————————————-

Door: Udo Ulfkotte (†), Die Baltische Rundschau – 4 januari 2009:

In Nederland ondersteunen politici Arabieren die oproepen tot vergassing van Joden

De laatste maanden hebben Arabieren bij demonstraties in Nederland onder meer steeds weer opgeroepen tot “vergassing van Joden.” Dat heeft de auteur van deze bijdrage beschreven in zijn boek “SOS Avondland” met bronvermeldingen.

Nu is er echter een nieuwe variant: Bekende Nederlandse politici marcheren samen met de Arabieren, terwijl ze luidop “Hamas, Hamas, Joden aan het gas” brullen.

Wat deze dagen in Nederland gebeurt, valt allang in geen enkele Duitse krant te lezen. Nederlandse socialisten nemen deel aan een demonstratie waarbij openlijk wordt opgeroepen tot “vergassing van Joden”. Sterker nog: Ze marcheren in de voorste gelederen, roepen zelf op tot terreur, terwijl achter hen Arabieren brullen: “Joden aan het gas.”

Aldus geschiedde op 3 januari 2009 in Amsterdam tijdens een demonstratie, die onder andere door het (ook in Duitsland actieve) Milli Görüs en door de in 1962 geboren socialistische politicus Harry van Bommel (SP) en door de “vredesactiviste” Gretta Duisenberg werd aangevoerd. Terwijl van Bommel brulde: “Intifada, Intifada, Palestina vrij!”, riepen spreekkoren achter hem op tot vergassing van Joden.

Wie niet kan geloven dat Nederlandse politici van aanzien zonder een spier te vertrekken mee marcheren met deze oproep tot volkerenmoord, moet eens de hierop volgende korte video bekijken – achter Harry van Bommel blèren de moslims “Joden aan het gas!”. Nederlandse kranten berichten er weliswaar over dat de politicus Harry van Bommel heeft opgeroepen tot Intifada. Ze verzwegen echter wat zijn medeburgers achter hem hebben geschreeuwd en onverstoord bleef oproepen tot Intifada en deze demonstranten gewoon ondersteunde. Socialisten (SP) en Milli Görüs hadden samen tot de “demonstratie” opgeroepen.

Intussen hebben jonge moslims overal in Europa met de jaarwisseling jacht gemaakt op Joden

Intussen hebben jonge moslims overal in Europa met de jaarwisseling jacht gemaakt op Joden. En zoals gewoonlijk wordt dat allemaal verzwegen door de Duitse “kwaliteitsmedia.”

In Odense/Denemarken schoot een Arabier op Joden die in een winkelcentrum waren uit de Dode Zee verkochten. (Bron: BT en Jeruzalem Post). De aanslag vond plaats in Odense-Rosengårdscentret, het islamitische bolwerk van Odense. Meerder jonge Arabieren hadden de Joden eerst beledigd. Vervolgens trok een 27-jarige Arabier een pistool en schoot op de Joden. De 27-jarige Arabier werd gearresteerd (bron: Berlingske). Duitse journalisten verzwijgen niet alleen deze moordaanslag op onze medeburgers, maar ook de antisemitische heksenjachten van de voorgaande dagen in de Belgische stad Antwerpen.

In Antwerpen-Diamantwijk (centrum diamantenhandel), Antwerpen-Borgerhout en Antwerpen-Turnhoutsebaan moest de politie tijdens de jaarwisseling met vereende krachten beschermende wallen rondom de huizen van Joden oprichten, omdat zo’n 300 amok makende Arabieren vervuld van haat door de stad trokken. Ze droegen de in België verboden vlaggen van de islamitische terreurgroep Hamas met zich mee en probeerden steeds weer door de politieversperringen heen binnen te dringen in Joodse woonwijken.

De Arabieren vielen journalisten en bussen aan, vernielden geparkeerde auto´s en verkondigden in spreekkoren dat islam “vrede” betekende. De demonstranten werden, toen de politie hen de toegang tot de Joodse woonwijken versperde, steeds gewelddadiger. Volgens Michael Freilich van het Joodse maandblad “Joods Actueel” hebben de Joden in Antwerpen intussen een SMS-service ingesteld die de gezinnen meedeelt in welke delen van de wijk op dat moment gevaar voor ze dreigt. Het opschrift boven één van de artikelen luidt: “Joden durven in Antwerpen niet meer op straat te  komen.” Dat zal ook begrepen worden door iedereen die verder geen Nederlands spreekt.

Ook in Groot-Brittannië maakten moslims ronde de jaarwisseling jacht op Joden. Daarover berichtte de Britse “Jewish Chronice”. Volgens deze berichten zochten de jonge mannen in groepen doelgericht naar Joods koosjere restaurants en naar Joodse winkels, maar werden er overal door de aldaar aanwezige personen uit gegooid. (Bron: Jewish Chronicle, 2 januari 2009).

Ook in Frankrijk maken moslims deze dagen jacht op Joden. In Charleroi gooiden ze zelfs een molotovcocktail op een synagoge (Bron: DHnet). En in de “Europese hoofdstad” Brussel trokken zo’n duizend moslims naar het Martelarenplein en riepen aldaar op de staat Israël en de Joden “te vernietigen.”

De politie liet hen begaan. In Brussel is 57% van de nieuwgeboren inwoners moslim, 33% van inwoners van de “Europese hoofdstad” is islamitisch en Brussel zal, volgens een verklaring van de Belgische Universiteit van Leuven, over hoogstens 14 jaar een louter islamitische stad zijn.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Bron oorspronkelijk artikel:
https://de.europenews.dk
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Barbarisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zoals in 1933: Ook in Nederland steunen politici Arabieren die oproepen tot “vergassing van Joden”

  1. scheermes zegt:

    Het klinkt misschien hard !!Maar als de islam JOU wil doden wat MOET van allah dit staat OVERDUIDELIJK in de koran,iedereen die geen moslim is, moet gedood worden ;zul je de islam MOETEN UITROEIEN ,anders zullen wij allemaal uitgeroeid worden door de islam !! De enege keuze is ,of je dood de vijand of hij dood jou !!!!! Ik zou wel eens een linkse kiezer zijn gezicht willen zien, als zijn eigen kind om komt bij een bomaanslag !! Zou hij of zij dan nog steeds links stemmen ?? DENK HET NIET!! Zij richten zelfs door hun stemgedrag, hun eigen kinderen ten gronde !!Als de linkse kiezer al hersencellen heeft ,wordt het de HOOGSTE TIJD om die ook een keer te gaan gebruiken !!Maar de linkse hersencellen zullen eerst GRONDIG moeten worden ontsmet,aangezien zij door de linkse media totaal verrot zijn !!

    Geliked door 1 persoon

  2. vanes012017 zegt:

    Een duidelijk verhaal over het leven in Europa en de slinksheid van de politici.

    Like

  3. Japio zegt:

    Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Er zijn weinig lessen geleerd uit het verleden. De Joodse mensen zullen altijd de schuld krijgen voor de misère in de wereld. Het is overduidelijk dat de moslims de wereld terroriseren op alle fronten maar dat heeft dan weer niks te maken met de islam. Het heeft ALLES met de islam te maken stelletje randdebielen. Denk de islam maar eens weg, dus geen islam op deze aardkloot dan is er rust en vrede. Was er geen islam dan zou het linkse gedachtengoed ook bijna geen bestaansrecht hebben. Die twee uitwassen gaan hand in hand. Zonder islam geen links en zonder links ook geen islam in ons land.

    Geliked door 1 persoon

  4. Beschouwer zegt:

    Die vuile jodenhatende rotarabieren opereren altijd vies en vuil in grote groepen. Wat een rotvolk. Links heeft altijd achter de Palestijnse terroristen gestaan die veel aanslagen hebben gepleegd want het zijn vuile gore antisemieten. Ik heb geen enkele sympathie voor de Palestijnen. Hamas leidt kinderen op tot bomgordelterrorist. Echte vuile lafbekken Hamas die kinderen hersenspoelen.

    Like

  5. Jan zegt:

    Maarten Jan Hijmans komt weer met een antisemitische leugen, eenblood libel: Israëlische sproeivliegtuigjes vernietigen oogst in Gazastrook
    http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2017/04/israel-sproeit-landbouwvelden-in-gaza.html#more

    Geen enkel Knessethlid die je hier over hoort, maar de antisemiet Hijmans weet het zeker want het staat op de haatsite 972mag.com

    Vorig jaar kwamen ‘Palestijnen’ ook al met dit broodje aap verhaal:
    Latest Blood Libel: Zionist Crop-Killing Chemicals of Doomᵀᴹ

    A new blood libel has come to my attention, thanks to pathological Israel hater and DouchebloggerTM Richard Silverstein.

    Top story: Israel Continues to Spray Crop-killing Chemicals on Gaza Farmlands -… https://t.co/N4Bx3RnhdO, see more https://t.co/fAOITdwfAj

    — Tikun Olam (@richards1052) February 3, 2016
    ……
    http://www.israellycool.com/2016/02/03/latest-blood-libel-zionist-crop-killing-chemicals-of-doom%E1%B5%80%E1%B4%B9/

    Like

  6. Jan Wandelaar zegt:

    Like

  7. Taljaard zegt:

    Links wil oh zo graag dat Israel de zelfde internationale status zal krijgen als Zuid Afrika voor 1994. Dan kan Israel (”de zionistische schurken- en apartheidsstaat”) namelijk op termijn worden vernietigd.
    Vandaar dat zij de terroristen van Hamas en Fatah op de zelfde wijze verheerlijken als destijds de communistische moordbrigades van het ANC. Hun nieuwe paternalistische knuffel-objecten in deze is niet de nobele, edele en onderdrukte zwarte, maar de moslim; de zgn. kwetsbare, volstrekt onschuldige en weerloze MINDERHEID, die allerwegen in Europa wordt onderdrukt, uitgebuit, geschoffeerd, etc.. En waar de centrale focus van al het hen volgens de linkse pathologie aangedane onrecht Israel is.
    Zoals dat een jaar of 25 geleden ook het geval was met hun voormalige paternalistische knuffel-objecten; de zwarten.
    Maar natuurlijk is links helemaal niet racistisch………..

    Like

  8. Taljaard zegt:

    ”in deze ZIJN niet de nobele, edele en onderdrukte zwarteN” (sorry)

    Like

  9. Ben Hur zegt:

    Michael Mannheimer is een van de meest briljante geesten in Europa !

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie